Tips til hvordan bruke WordPress

Tips til hvordan bruke WordPress

WP Skolen.. hva står WP for?

WP er en forkortelse for WordPress.

Og WordPress er et av de mest brukte «systemene» for å sette opp og drifte en nettside. Fra hobby-bloggsider til store, kjente selskaper som Walt Disney Company og Sony. Og deg og meg. Enten om du skal opp med din første blogg side eller skal lansere nettkurs, nettbutikk og medlems platform – det meste er mulig med WordPress.

På bildet øverst på siden ser du Kristin. Kristin er selve «hjernen» i WP Skolen. Hun er også grunnlegger, men viktigere; uten Kristin, ingen WP Skole.

Det startet med en «litt over gjennomsnittlig» nysgjerrighet og interesse for å finne løsninger. Og for å hjelpe andre som står fast. Én webside satt opp med WordPress ble etterhvert til mange, mange, maaaaaange (!) websider satt opp for kunder. Det ble snart et behov for å samle kunnskapen og hjelpen på en mer effektiv måte. Og sånn ble idéen om WP Skolen til.

Det er selvsagt mye mer til denne historien enn avsnittet over. Det kan du lese om her. I skrivende stund er det 6 år siden WP Skolen ble lansert.

Stort sett er Kristin opptatt med å besvare og hjelpe alle kundene på WP Skolen. Spesielt de som er VIP medlemmer (og om du lurer på hva det vil si å være kunde eller VIP medlem hos oss, så kan du finne ut mer om det her) Noen trenger hjelp til å flytte en nettside fra én platform og over til WordPress. Andre skal re-designe hele siden. Noen trenger tips og hjelp i prosessen med å sette opp et nettkurs, mens andre skal opp med sin aller første webside. Èn ting har de alle til felles; en nettside som de selv vil ha kontroll på og selv kunne utvikle. Da er det godt å ha Kristin til å støtte og veilede.

WordPress Tips

«WordPress tips» står det på bildet øverst, og det er nettopp det du finner på bloggen i artiklene fra Kristin. Her er noen eksempler:

Hva slags tips?

Vi leter gjerne etter svar på det vi står fast med akkurat her og nå. Når du skal sette opp en ny nettside, så er du kanskje mest interessert i å finne de nye fargene, fontene og bildene til siden først. Og så tar du de litt mer «kjedelige» temaene som backup og sikkerhet etterpå 😉 Det er ganske vanlig. Og det trenger ikke å være feil, så lenge du husker å sørge for at også det som er litt kjedelig er på plass tidlig i prosessen.

Så vi ønsker å gi deg en bredde, slik at du kan finne tips til det du trenger, der du er, akkurat nå. Så når du går inn på bloggen, så sjekk ut alle kategoriene du finner nede på høyre side (hvis du leser på en stor skjerm. Er du på mobil, så finner du de lenger ned på siden).

Og tilbake til start;

Hva er WP, eller WordPress?

Her er en artikler som gir deg mer om nettopp det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart