logo

Gratis WordPress kurs!

WP Intro - gratis kurs i hvordan du kan komme i gang med WordPress for å sette opp egen nettside.

Helt gratis - Ingen forpliktelser!

Trenger du en ny nettside?

Tenk om det er så enkelt at du kan gjøre det selv?

Det er klart du kan!

Alt dette og mye mer kommer du snart til å oppleve som bare blåbær. Du vil bli trygg på hva de ulike begrepene står for og hva du faktisk trenger for å bygge din nettside.

Hvis du begynner å kaldsvette bare ved tanken på det å skulle skaffe deg en nettside, så lover jeg at dette kurset vil få deg til å senke skuldrene.

Og det kan faktisk hende at det begynner å klø i fingrene og at du får lyst til å sette i gang på flekken! Og det kan du, du kan starte NÅ! Bare klikk på den oransje knappen, registrer deg og du er i gang.

Dette vil du lære i WP Intro kurset!

8 leksjoner som raskt gir deg et overblikk over WordPress!
WP Intro
Hva er WordPress?

Hva er egentlig WordPress? Wordpress.com eller wordpress.org? Hva er forskjellen? Her er det mye forvirring ute og går, men her for du forklaringen på hva som er forskjellen og hva du bør velge!

WP Intro
Domener og webhotell

Du må ha begge deler om du skal ha en webside du selv har full kontroll over. Det er ikke likegyldig hvor du kjøper webhotell. Her får du våre beste tips for hva du må ha for å komme igang med egen webside.

WP Intro
Kontrollpanelet

Nå er du klar for å logge inn på den nye websiden din. Vi ser over hva som finnes på kontroll-panelet. Forskjellen på "Innlegg" og "Sider", mediagalleriet, hvordan du setter opp menyer og innstillinger generelt.

WP Intro
Legge til flere funksjoner

Utvidelser finnes det også store mengder av. Her går vi gjennom de to viktigste funksjonene du bør ha på plass, nemlig sikkerhet og backup. Og vi viser deg også eksempler på hvordan vår favorittutvidelse kan brukes.

WP Intro
Før du starter!

Før du går igang med å skrive tekster og bygger siden, før du kontakter fotograf: stopp opp, med penn og papir. Denne fasen er VIKTIG for å gå i riktig retning basert på hva du vil og hva du da trenger for å komme dit.

WP Intro
Installere WordPress

De aller fleste leverandører har i dag en slags 1-click løsning for å installere WordPress. I denne videoen viser jeg hvordan du kjøper/flytter et domene, oppretter webhotell og installerer WordPress hos ProIsp.

WP Intro
Hvordan skal siden se ut?

Et "tema" er det som definerer utseendet på WordPress siden din. Her går vi gjennom hvordan man laster opp og tar i bruk temaer. Og du får også noen tips og anbefalinger om hva du bør velge.

WP Intro
Publisere tekst og bilder

Nå går vi gjennom hvordan du publiserer ditt første innlegg. Vi ser også litt på hva du bør tenke på for å oppnå god synlighet i søkemotorer. Ofte er det bare enkle justeringer som skal til for å komme høyere opp i Google søk.

Hva deltagere sier om WP Intro

"DETTE KURSET ER UNIKT OG KAN ANBEFALES"

...fordi det inneholder alt du trenger for å lage egen hjemmeside. I mange år har jeg hatt hjemmesider hvor jeg har betalt mye for å få de lagd og ikke minst store årlige kostnader. Å være med på byggeprossessen er lærerikt og nå kan jeg selv gjøre endringer når det trengs.

Unni Nordhammer
Ellen M. Clementz

OVERSIKTLIG OG INTERESSANT, MED GODE FORKLARINGER

"Jeg har tatt gratiskurset WP Intro og er veldig fornøyd med presentasjonsformen. Dette var oversiktlig og interessant, med gode forklaringer tilpasset brukere på flere nivåer - både i videoene og på websidene. Kurset har stor nytteverdi for meg, både i jobbsammenheng og på hobbybasis og jeg ser frem til å fortsette med Basiskurset når dette blir klart :)"

Ellen M. Clementz

Få tilgang til WP Intro med en gang!

Du har tilgang til kurset så lenge du måtte ønske!

Helt gratis - Ingen forpliktelser