Visjon og verdier

Vi tror

 • at alle som vil kan lære å sette opp en proff webside, så lenge de er villig til å sette av tid til det.
 • at WordPress er en platform som dekker 99% av alle behov, på en eller annen måte(ok….i alle fall nesten 99% :-)).
 • at “jevnt og trutt” ofte er bedre enn “fort og gæli”
 • at kvalitet er bedre på sikt enn “billig og bra”.
 • det vil lønne seg å ha fullt eierskap til egen webside og ikke legge alt av innhold på eksterne systemer.
 • det er lurt å sende mest mulig trafikk til egen webside isteden for å benytte utallige platformer.
 • ikke på gull og grønne skoger med mindre det kan vises til en fysisk skog(og evt. fysisk gull :-)).
 • at det meste kan selges via en webside, men at et produkt eller tjeneste i seg selv, ikke automatisk vil selge…
 • istedet at resultater kommer når det legges ned jevnt arbeid og et oppriktig ønske om å få til noe.
 • at det å sette opp og/eller drifte egen webside ikke har noe med tekniske ferdigheter i forkant å gjøre, men utelukkende om vilje og evne til å lære.
 • at om noe er viktig nok for oss, så kan vi lære det, og vi kan prioritere å sette av tid til det.
 • på integritet, karakter, ærlighet og troverdighet. Det betyr av vi holder det vi lover og står for det vi sier. Vi er fortsatt mennesker og kan gjøre feil, men engangstilbud betyr engangstilbud! Garantert laveste pris, betyr at vi garantert ikke kommer til å gå lavere i pris. For noen!
 • ikke på forskjellsbehandling. Ref. forrige punkt 🙂 Alle må betale samme pris! Ingen “special price for you my friend”!

Vår visjon

Vår visjon er enkel:

Å gjøre det mulig for flere gründere, småbedrifter og foreninger å selv klare å sette opp og drifte sin egen webside. Ved å tilby kunnskap på norsk dekker vi et et behov der brukeren kanskje tidligere måtte søke vilkårlig på nett, blant engelske tekster og videoer, eller hyre inn designere eller programmere for å gjøre jobben.

Vi ønsker samtidig å løfte webdesigner som yrke bort fra “ung gutt med hettegenser i kjelleren”-syndromet eller “dyrt, fancy Oslo-byrå” til en forståelse av at det finnes ulike designere som dekker ulike behov og at det er viktig at brukeren gjør seg kjent med den enkeltes kunnskap og spesialitet før beslutningen tas om hvem man evt skal benytte.

Like mye ønsker vi å vise at webdesign og webutvikling ikke er en lettvekter-jobb men et tidkrevende og omfattende arbeid som bør ha like arbeidsvilkår som andre yrker (les: tilnærmet normal arbeidstid og gjensidige kontrakter).

Vår visjon er å kunne tilby løsninger på typiske utfordringer og behov blant små og mellomstore bedrifter. Fra hvordan installere og drifte WordPress, via tankeprosessen som bør ligge i forkant, til basiskunnskapene for å designe siden, videre til spesialområder som landingssider, listebygging og ikke minst motivasjon underveis i prosessen.

Vårt mål er å bli en naturlig ressurs å gå til for deg som driver virksomhet på nett.

Vi ønsker på sikt å tilby et bredt spekter av informasjon og kunnskap som hjelper deg å drive en smart og lønnsom bedrift via nettsiden din!

Morten Rand-Hendriksen er en nordmann, bosatt i Canada, som er en stor bidragsyter i WordPress “samfunnet”. Det han snakker om i denne videoen er nettopp det vi har som mål på WP Skolen.

Vi ønsker å gå med deg på veien, og hjelpe deg å bygge din webside. Vi sier alltid at det ikke finnes dumme spørsmål, og det mener vi!!  Og at de eneste dumme spørsmålene, er de som aldri blir stilt!

Vi ønsker at WP Skolen skal være et sted hvor du først og fremst kan lære noe og utvide kompetansen din, men samtidig være trygg på at vi møter deg med empati og forståelse.

Vi har også vært der du er nå, og du trenger ikke gjøre alle tabbene vi har gjort!


Vi har tro på deg og at du kan klare det!