Hva vi tilbyr på WP Skolen

Og litt om hva vi ikke tilbyr.... 🙂

WP Basis 

WP Basis er hovedkurset vårt, og det er inngangsporten til alle andre tjenester, kurs, medlemskap osv som vi tilbyr her på WP Skolen.

Det finnes en mengde ting du må ta stilling til når du skal bygge en nettside med WordPress. Og det er veldig store forskjeller på hva webdesignere og webutviklere faktisk gjør når de skal sette opp en nettside med WordPress som utgangspunkt.

I WP Basis kurset,  viser vi deg den fremgangsmåten og de verktøyene vi har brukt til å bygge hundrevis av nettsider med. 

Det betyr f.eks at vi anbefaler å velge Genesis baserte designtemaer, i stedet for enkelte populære temaer som vi ikke synes holder en god nok standard. Du kan lese mere om det her og her.

Vi sier at WP Basis kurset er både for deg som ønsker å bygge din egen nettside OG for deg som ønsker å drifte den siden du allerede har. MEN, hvis du er i siste kategori, så er det viktig å være klar over at vi har veldig lite fokus på temaer i "multifunksjonskategorien". Så om du har en nettside bygget med et tema av denne typen, og ønsker å fortsette å bruke det, så er det ikke sikkert at WP Basis kurset er det rette for deg. 

Spør oss om du er i tvil - du vil få et ærlig svar! Vi ønsker ikke å selge kurs for enhver pris, og det er viktig for oss at innholdet i kurset er relevant for deg!

Enkelt forklart, så er det å velge et multifunksjonstheme ikke noe vi anbefaler. Funksjoner bør ligge i utvidelser og ikke innebygget i themet. Når funksjonene er innbygget i themet, så er sannsynligheten for problemer større + at du ikke står fritt til å endre design når det passer deg.

WP Basis betaler du for 1 gang, og du har tilgang for alltid!

WP Basis kurset koster kr 5 990,- ink.mva. Kurset kan du ta i ditt eget tempo, og du kan bruke det som ett oppslagsverk i årene framover. Fordelt på 1 år tilsvarer det ca kr 16,- pr dag, fordelt på 5 år tilsvarer det litt over 3 kroner pr dag.....

Klar for å melde deg på? Klikk her!

Medlemskap - hva er det, hva inkluderer det og hvem det passer for!

WP Multi

WP Multi,  gir tilgang til alle "Kom i gang" kursene vi har + medlemsbloggen hvor vi svarer på konkrete spørsmål og poster "guider" som viser deg helt konkrete forslag til løsninger. 

WP Multi medlemskap på WP Skolen

Passer for deg som liker å jobbe selvstendig, og ikke trenger noen som guider deg underveis. Du får selvfølgelig hjelp via Facebookgruppa, men ønsker du personlig support, så bør du velge ett VIP medlemskap.

Jeg er superfornøyd!

Jeg er superfornøyd! Det er lett å få gode svar på både enkle og vanskelige saker, ingenting feies unna som for teit eller for lett. Bloggene med informasjon er helt fantastiske, det er enkelt å følge oppskriftene (stort sett) og veldig kjapp og hyggelig support.

profile-pic
Jamie Siv Rognstad

VIP medlemskap

VIP medlemskap  inkluderer alt i Multi + personlig support via e-post. VIP passer for deg som vil ha noen å "holde i hånda" når du bygger nettsiden din.

Når du sender inn et spørsmål, så svarer vi deg gjerne med en video som viser eksakt hvordan du løser en utfordring på DIN egen nettside.

VIP medlemskap på WP Skolen

Alt vi gjør på WP Skolen, gjør vi for å gjøre deg som deltager/medlem selvstendig. Så selv om du har et VIP medlemskap, så er det fortsatt du som gjør jobben.

Men som VIP får du hjelp med din egen nettside når du står fast, ikke bare generelle videoer. Her er det spesielt viktig at du har bygget nettsiden din på de prinsippene vi lærer bort i WP Basis kurset. 

VIP medlemskap er også perfekt for deg som er grafisk designer og bruker Genesis når du bygger nettsider for kunder. Med et medlemskap så kan du sparre med oss og vi hjelper deg gjerne å finne løsninger når "skissen" skal omformes til en responsiv nettside.

WP Skolen gir en support og service utenom det vanlige!

Meget fornøyd med medlemskapet som gir tilgang til illustrative videoer med grundig veiledning i hvordan man kan bygge egne sider. Jeg fulgte de samtidig som jeg bygget egen side, enkelt og greit.

Når jeg likevel greide å sette meg fast og stilte spørsmål, fikk jeg raskt en video tilbake som viste meg hvordan jeg skulle løse problemet, enkelt og greit. I tillegg fikk jeg gjerne ekstra tips som løste ting som jeg faktisk ikke hadde spurt om, imponert!

profile-pic
Odd Fylling
Gründer, coach og karriereutvikler

DUN - Din Unike Nettside

DUN er et "fokusprosjekt" som går over x antall uker. Her får du hjelp med å få fram nettopp din unike side på nett. DUN inkluderer fokussamtaler på Skype, hjelp med valg av designtema, fonter og farger, tilbakemelding på tekster til websiden din m.m.  

DUN inkluderer også VIP support i de ukene prosjektet varer, så du vil få tilgang til teknisk support i hele perioden.

WP Basis kurset er inngangsporten her også. Grunnmuren må være på plass, før man innreder og setter farge på "huset".

Vil du ha beskjed når vi starter? 


Vi sender deg en e-post når påmeldingen til DUN starter (det er ikke en påmelding - kun informasjon).

profile-pic
Liv Stoveland

Skulle jeg gitt terningkast her, får dere 10 selv om terningen bare har seks sider 🙂 🙂

Disse to månedene med pilotprosjektet har vært helt utrolig kule! Jeg har lært en masse, og ikke minst blitt mye flinkere til å fokusere og lage planer jeg kan følge! Jeg trodde jeg hadde gode planer, men de er nå tatt til et nytt nivå 🙂

Det aller beste har vært oppfølgingen gjennom support og påminnelser hver uke! Jeg opplever at det er det som skal til for å lykkes med et kurs, så denne oppfølgingen har vært helt fantastisk! Fokussamtalene har også vært flotte. Jeg opplever at Ragnhild er supergod på å spørre de rette spørsmålene - det som får akkurat meg videre.

All komunikasjon har vært topp, og jeg har ikke måttet vente særlig lenge på svar når det er noe! Både Kristin og Ragnhild svarer superraskt, og da Kristin begynte å spille inn små filmsnutter til meg, ble jeg skikkelig imponert! Ikke vant til slik service 🙂

Jeg har brukt endel penger på diverse nettkurs for gründere før, men etter dette vet jeg hvor jeg skal plassere mine penger. Å gå over til VIP medlemskap her tror jeg passer meg perfekt, for kombinasjonen av det dere kan er helt uunnværlig!

Tusen tusen takk!!!

sanghjelpen.no

Spørsmål vi ofte får.......

Holder dere fysiske kurs?

Jeg vil gjerne leie dere inn på timebasis, er det mulig?

Jeg trenger ikke WP Basis, men vil bli medlem så jeg kan få tilgang til andre kurs.....

Må jeg virkelig betale for WP Basis kurset, når jeg bare vil ha tilgang til Facebookgruppa for hjelp og support?

Hjelp, siden min er nede! HVOR er panikknappen?

Når kommer neste tilbud på WP Basis?

Facebookannonsene mine fungerer ikke, kan dere hjelpe?

"Jeg liker ikke "Genesis themet", hva annet anbefaler dere?"

Jeg vil bruke LeadPages, lærer dere bort det?

Lærer jeg å bygge landingssider?

Hvor finner jeg telefonnummeret deres?

Handler kurset om blogging?

Lærer jeg hvordan jeg setter opp nettkurs?

Lærer jeg hvordan jeg setter opp betalingsløsning?

Lærer jeg hvordan jeg bygger e-post liste?