WP Skolens tilbud til deg

WP Skolen passer for deg som…

  • vil lære å bygge en nettside med WordPress
  • vil være mest mulig selvstendig og kunne gjøre endringer på nettsiden din selv
  • har en WordPress side du ikke behersker, og skulle ønske du hadde noe å spørre om hjelp
  • vil sette deg inn i hvordan WordPress fungerer, men ikke har tid eller lyst til å bruke masse tid på å lete i jungelen av løsninger som finnes for WordPress.

Og kanskje er du lei å betale timepris for hver minste lille endring du ønsker utført på nettsiden din? Og ikke minst; vente til webdesigneren har tid til å gjøre det for deg.

Er du usikker, så send en mail til kristin@wpskolen.no med spørsmålene dine, så kan jeg ta en titt på nettsiden din og vi kan finne ut om WP Skolen vil være en god løsning for deg eller ikke. Det er helt uforpliktende å sende en e-post 😉

WP Intro

WP Intro er, som navnet sier, et introduksjonskurs i WordPress. Vi går gjennom hva WordPress er og hovedprinsippene for hvordan du kan bygge en nettside med WordPress. Du vil se hvordan du installerer WordPress, hvordan du velger et designtema og hvordan du kan installere utvidelser.

Du forplikter deg ikke til noen ting ved å ta kurset. Det er åpent for alle, alt du trenger å gjøre er å klikke på knappen og registrere deg


WP Basis

Hvis du nå har funnet ut at WordPress er det du vil satse på for DIN nettside, så er WP Basis neste steg. Her får du på plass basiskunnskapene du trenger for å sette opp og drifte din egen nettside. Klikk på knappen under for å se hva som er inkludert i kurset.

WP Basiskurset har ingen utløpsdato. Har du først kjøpt kurset, så kan du alltid komme tilbake og repetere. De som kjøpte i 2015 har fortsatt tilgang, og kurset oppdateres fortløpende.


WP Bedrift

WP Bedrift handler først og fremst om nettkurs og medlemsportal i WordPress. Men siden vi bruker WooCommerce som «grunnmur», så vil du også få med deg kunnskap om nettbutikk. Alle som har kjøpt WP Basis kan oppgradere til WP Bedrift.

WP Bedrift er mer enn et kurs, du får også tilgang til 1:1 support i 3 mnd når du oppgraderer. Det betyr at du får mye praktisk hjelp med oppsett av nettopp det DU ønsker å selge. Med WordPress og de utvidelsene vi bruker her, så er nesten alt mulig å få til.


VIP medlemskap

Et VIP medlemskap gir først og fremst tilgang till 1:1 support på e-post, og er tilgjengelig for deg som har kjøpt WP Basis. Du kan velge å ha et VIP medlemskap året rundt, eller du kan velge å ha medlemskap kun i de periodene du trenger det mest. Det er fortsatt du som gjør jobben med din egen nettside, men du kan få svar på spørsmål, råd, hjelp og veiledning. Og faktisk litt praktisk hjelp også 😉

NB! VIP medlemskap kan være utilgjengelig pga sprengt kapasitet i perioder.


Multi medlemskap

Et Multi medlemskap gir tilgang til det samme innholdet som VIP medlemskapet, men det inkluderer IKKE 1:1 support via e-post. Passer for deg som vil ha tilgang til alle kurs + medlemsbloggen, men ikke trenger tilgang til support hele tiden.


WP Watcher er en årlig avtale som inkluderer daglig backup og ukentlige oppdateringer av theme, plugins og WordPress. Avtalen er tilgjengelig for alle som har tatt WP Basis kurset.

Backup og oppdateringer er ekstremt viktig å følge opp, for å ha en sikker nettside og for å sikre at du får nettsiden opp igjen hvis du skulle klare å kræsje hele siden.

Nå lærer du hvordan du kan gjøre dette selv i WP Basis kurset. Men vi ser hele tiden at det ikke blir gjort, selv om man har både kunnskap og verktøy for å gjøre det selv. Derfor dette tilbudet om å ta hele ansvaret for deg for kun kr 1990,- ink.mva pr år.

Hva våre medlemmer sier:

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart