Betingelser for WP Skolens kurs og medlemskap

Kjøp av kurs eller medlemskap

Når du kjøper kurs eller medlemskap på WP Skolen så aksepterer du samtidig betingelsene på denne siden.

Du må være over 18 år for å kjøpe medlemskap, er du under 18 år kreves foreldrenes samtykke. Endring i betingelsene vil bli varslet på mail til aktive medlemmer.

Når du kjøper et kurs eller medlemskap registreres ditt navn og din epost-adresse. Epost adressen vil være brukernavnet ditt, så være nøye på å skrive den inn riktig. Passord velger du selv når du registrerer deg.

levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

Angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (Angrerettloven kapittel 6 §22):

Angreretten gjelder ikke avtaler om:

– levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

I det du har betalt og meldt deg inn, blir du automatisk logget inn og har umiddelbart tilgang til hele vår tjeneste. Derfor gjelder ikke lov om angrerett i dette tilfellet.

Men vi ønsker oss kun fornøyde kunder, derfor vil vi allikevel gi deg muligheten til å heve kjøpet.

Om du ønsker å angre kjøpet ditt, så MÅ du si i fra skriftlig på e-post til oss, innen 7(syv) dager fra du fikk tilgang til kurset eller medlemsskapet du kjøpte.

Vilkår for bruk

Når du har registrert deg for et gratiskurs, eller betalt for medlemsskap eller kurs på WP skolen, vil du umiddelbart få tilgang til alt materiell for kurset/medlemsskapet du har valgt. Videoene er ikke nedlastbare, men du har tilgang til dem i den avtalte perioden, eller så lenge du har et aktivt medlemsskap på WP skolen.

Du kan skrive ut eller lagre tekst fra kurssidene, men disse er kun til eget bruk.

Du kan ikke kopiere og dele innholdet med andre.

Misbruk vil føre til utestengelse fra WP skolen.

Medlemskapet er personlig, og kan kun benyttes av deg.

Har du behov for flere brukerlisenser, vennligst ta kontakt for et tilbud.VIKTIG! Multi og VIP medlemskap er kun for WP Basis deltagere. Om du ønsker å bli medlem, må du først kjøpe WP Basis kurset.

Betaling og fornyelse av medlemskap

Du betale for kurs og medlemskap med kreditkort via Stripe. Betaling skjer via trygge og sikre betalingsmetoder. WP Skolen vil ikke få tilgang til dine kortopplysninger. Du blir automatisk logget inn etter betaling og vil umiddelbart få tilgang til alt kursmateriale for det nivået du har valgt.

WP Basis kurset betaler du en engangssum for, og du vil deretter ha tilgang til det så lenge WP Skolen eksisterer og eies av Kristin Skjæringrud. Har du valgt WP Multi eller WP VIP medlemskap vil ditt betalingskort belastes hver måned så lenge du ønsker å være medlem.

Du kan selv stoppe medlemskapet ved å klikke på «avbryt» på «Min konto» siden. Trenger du hjelp kan du ta kontakt på mail til kristin@wpskolen.no.

OBS! Du er selv ansvarlig for ditt medlemskap. Vi refunderer ikke medlemsavgiften selv om du ikke har logget inn på en måned eller to. Du si fra til oss, eller avbryte medlemskapet selv for å unngå å bli trukket hver måned.

Bindingstid: I praksis har du bindingstid den perioden du har betalt for. Har du betalt for 1 mnd, så har du tilgang ut den måneden du har betalt for. Har du betalt for ett år, så har du bindingstid i de 12 månedene du har betalt for, i den forstand at du IKKE får refundert en periode du allerede har betalt for. Unntaket er om du melder fra 7 dager etter at kortet ditt har blitt belastet for en årsavtale.

Support – WP Basis og WP Multi

Det er viktig å være klar over at WP Skolen først og fremst tilbyr kurs og opplæring. Alt vi gjør på WP Skolen, gjør vi for å gjøre deg selvstendig. Målet vårt er å være et sted hvor du selv kan logge inn og finne svar på dine utfordringer. Vi fungerer ikke som en 24/7 krisehjelp når siden din går ned.

Når du kjøper WP Basis kurset, eller WP Multi medlemskap får du tilgang til en egen facebookgruppe for support. Her kan du stille spørsmål om det som har med kursinnholdet å gjøre, og du kan normalt forvente å få svar i løpet av 2 arbeidsdager.

I praksis betyr det at WP Basis deltagere får support i forhold til innholdet i WP Basis kurset. WP Multi medlemmer får support relatert til innhold inkludert medlemskapet.

Support – VIP Medlemskap

Du som er VIP medlem har tilgang til prioritert support som er relatert til WordPress og nettsiden din. Du vil også ha tilgang til samtlige «kom i gang» kurs + Medlemsbloggen. Gjør et søk i Medlemsbloggen før du sender inn spørsmål, det kan være at svaret allerede ligger der.

  1. Bruk e-post adressen for support når du har konkrete spørsmål eller utfordringer med bygging av websiden din, som du ikke har lyst til å dele i facebookgruppa.
  2. Bruk facebookgruppa for ting som faller utenom temaene i WP Basis eller andre kurs innenfor VIP medlemskapet, eller om du ønsker innspill fra andre deltagere. Vi setter pris på aktivitet i gruppa, så still gjerne spørsmålene dine der, slik at flere kan lære noe av dine spørsmål.

Still konkrete spørsmål og beskriv problemet så godt du kan. Husk at alt medlemsmateriale er laget for at du selv skal kunne sette opp websiden din. Vi strekker oss så langt vi kan i å hjelpe, men målet med alt vi gjør på WP Skolen er å gjøre deg selvstendig så du kan administrere websiden din best mulig selv.

Et VIP medlemskap er IKKE en erstatning for en supportavtale med en webdesigner/utvikler. Det er fortsatt du som gjør jobben på websiden din, men vi vil være der og hjelpe deg over alle kneiker du møter.

Google er din venn

Husk at google er din venn, «han» svarer på spørsmål til alle døgnets tider. Google er en robot, det er ikke vi på WP Skolen.

Profesjonell hjelp

Jeg tror det er enklere at dere gjør det for meg…..

Hvis du har behov for profesjonell hjelp, kan du ta kontakt med en av samarbeidspartnerene. Slike tjenester er IKKE inkludert i prisen for kurs eller medlemsskap på WP Skolen. Avtal pris for tjenesten du ønsker utført med den leverandøren du velger.

WP skolen tilbyr ikke support på spesifikke WordPress temaer eller utvidelser/innstikk. Det må du ta med leverandøren du har kjøpt av, eller stille spørsmålene under support på wordpress.org hvor du lastet ned utvidelsen/innstikket.

WP skolen tilbyr ikke support via telefon. Har du behov for å kontakte WP skolen vedr. andre ting kan du gjøre det ved å bruke kontaktsiden, eller sende epost til kristin@wpskolen.no.

Affiliate linker

I noen blogginnlegg eller leksjoner på WP Skolen vil enkelte produktlinker være affiliatelinker. Det betyr at WP Skolen får en provisjon om du klikker på linken og kjøper produktet. Linkene vil i såfall være merket.Vi promoterer KUN produkter vi har testet ut selv og er fornøyd med. WP Skolen kan på ingen måte holdes ansvarlig for kjøp via affiliatelinker. Vi kan anbefale et produkt, men du er selv ansvarlig for dine kjøp og eventuelle klager må rettes til hver enkelt leverandør.

Alle affiliateinntekter WP Skolen mottar overføres til Kiva. Les mer om Kiva og hvorfor vi har valgt denne løsningen her: «Vi støtter

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart