WordPress kurs
- for deg som vil ha en profesjonell og sikker nettside for bedriften din!

Nettbaserte WordPress kurs for deg som ønsker å lære å bygge en proff nettside. Eller for deg som allerede har en WordPress side, men ikke vet hvordan du bruker den. Vi kan hjelpe deg!

"Tenk å kunne hatt kontrollen selv, og slippe å vente på en webdesigner hver gang noe skal endres eller fikses"

WordPress kurs - på norsk

arrow-down

vil du ha kontroll over nettsiden, uten å få hetta hver gang du logger inn? Da kan vi hjelpe deg!

Vi har gode nyheter til deg!

Du KAN lage en proff og sikker nettside selv!

Det kreves ingen forkunnskaper i koding. Lyst til å lære er det viktigste. WP Basis er et kurs du kan følge steg for steg, men du kan også bruke WP Basis som et oppslagsverk hver gang du skal gjøre en endring på nettsiden din.

I ditt tempo - Når det passer deg!


"

Hør hva Kari sier!


STEG FOR STEG HAR MIN LÆRINGSKURVE GÅTT OPPOVER, OG DET HAR VÆRT ARTIG!


Jeg ville lage et online-kurs med WordPress. Etter noen runder både her og der, hvor jeg fikk tilbud som rett og slett var for dyre for meg, var det lett å velge WP-skolen. Jeg hadde råd til skolen.

Jeg falt for konseptet fordi det var enkelt å følge. Jeg lærte masse og har virkelig fått økt mestringsfølelse. Jeg har kontroll på min side.

Det er også særdeles viktig for meg å understreke at det har vært supert å ha Kristin som lærer. Hun er flink og blid og vender alltid negativt til positivt. Tusen takk! Jeg anbefaler skolen på det varmeste for dem som liker å lære og vil ha styring selv.


Kari Strifeldt​​ - www.karistrifeldt.no

Om WordPress kurs på WP Skolen

Vi har vært i dine sko, og vet veldig godt hvordan det føles.

Etter å ha jobbet med webdesign i flere år, erfarte vi at noe manglet hva når siden er ferdig? Hvordan oppdatere og videreutvikle siden? Og hvem skal oppdatere den?

De aller fleste  vi møtte og fikk jobbe med hadde et ønske om selv å kunne drifte websiden sin, men hvordan?

Vi oppdaget fort at alle trengte den samme treningen – alle hadde de samme spørsmålene på ”hvordan gjør jeg ….?” Det gav ideen om WP skolen.

WP Basis er et WordPress kurs, bygd opp som et svar på et stort behov i markedet: Både et kurs og et oppslagsverk i WordPress

Kristin & Ragnhild

WP Basis er løsningen for en aktiv webside!

5 moduler med veiledning steg for steg til hvordan du setter opp og videreutvikler din nettside
+ en bonus modul som viser det du ikke MÅ ha, men kanskje BØR ha 😉

Modul 1 - Innstillinger

​I Modul 1 går vi gjennom alle innstillinger og sørger for at nettsiden din er riktig konfigurert. Du får også en kort innføring i hva widgeter er og hvilke utvidelser du bør ha som et minimum. Klikk her for oversikt over Modul 1.

Modul 2 - Fokus på innhold

Innholdet er det aller viktigste på hele nettsiden din. I modul 2 lærer du å legge inn tekst og bilder. Vi går også gjennom  planlegging og passordbeskyttelse, og hvordan du best kan organisere innlegg og sider. Klikk her for oversikt over Modul 2.

Modul 3 - Media

En webside uten bilder, er et trist syn. En annen trist sak er websider det tar en evighet å laste inn fordi bildene ikke er optimalisert for web. Det kan løses automatisk slik at websiden forblir rask å laste inn. Du får også våre beste tips for lagring og publisering av video. Klikk her for oversikt over Modul 3.

Modul 4 - Din side på nett

Hva skal nettsiden din inneholde? Hvem ønsker du å nå? Og hvordan skal du skrive for å ranke høyt i søkemotorer? SEO er ingen magi, og det er heller ikke vanskelig. Men du må ha litt tålmodighet for å se resultater av jobben du gjør for å bli synlig i søkemotorer. Klikk her for oversikt over Modul 4.

Modul 5 - Sikkerhet

Når du kjøper hus, så tegner du forsikring. Det samme gjør du når du setter opp en WordPress side. I denne modulen går vi gjennom det du trenger å vite om sikkerhet, backup og SSL sertifikat. Klikk her for oversikt over leksjoner i Modul 5.

​Kom i gang med din egen WordPress side i dag!

WP Basis

​FOR DEG SOM VIL LÆRE Å SETTE OPP EN NETTSIDE


 • Tilgang til Facebookgruppe
 • Ikke tilgang til flere kurs
 • Ikke tilgang til medlemsbloggen
 • Ingen personlig support via e-post

kr 5 990,-

​ink.mva

En betaling - alltid* tilgang!

WP Basis

m/Multi medlemskap

FOR DEG SOM VIL HA EN BUSINESS PÅ NETT


 • Tilgang til flere kurs - klikk her for oversikt
 • Tilgang til medlemsbloggen
 • Tilgang til lukket Facebookgruppe 

kr 5 990,-

deretter kr 299,- pr mnd ​
(all priser er ink.mva)

Det månedlige medlemskapet har ingen bindingstid og kan sies opp når du ønsker det. WP Basis kurset + bonuser mister du uansett IKKE tilgang til om du avbryter medlemskapet

WP Basis

m/VIP medlemskap

FOR DEG SOM VIL HA PERSONLIG SUPPORT


 • Tilgang til flere kurs - klikk her for oversikt
 • Tilgang til medlemsbloggen
 • Tilgang til lukket VIP Facebookgruppe 
 • Personlig support via e-post

kr 5 990,-

deretter kr 599,- pr mnd 
(all priser er ink.mva)

Det månedlige medlemskapet har ingen bindingstid og kan sies opp når du ønsker det. WP Basis kurset + bonuser mister du uansett IKKE tilgang til om du avbryter medlemskapet

WP Basis har INGEN utløpsdato! 

Om du sier opp Multi eller VIP medlemskapet, så beholder du fortsatt tilgang til WP Basis kurset "for alltid".

*Ingen kan love noe "for alltid", men så lenge WP Skolen eksisterer, vil du ha tilgang til WP Basis kurset.
Og vi har ingen planer med å gi oss med det første!

Du kan ta WP Basis kurset i ditt tempo, uten å tenke på at du må være ferdig innen en viss dato!
Vi har med hensikt laget kurset slik at du kan bruke det som et oppslagsverk lenge etter at du er ferdig med å bygge din første nettside!

Prisgaranti nr 1

7 dager - Pengene tilbake garanti

Dersom du ikke er 100% fornøyd med WP Basis tilbyr vi deg å få pengene tilbake. Men da må du gi oss beskjed på e-post i løpet av 7 dager etter at du fikk tilgang til WP Basis.

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter(Angrerettloven §6). Men vi ønsker oss kun fornøyde kunder, derfor vil vi allikevel gi deg muligheten til å heve kjøpet.

Prisgaranti nr 2

Den beste prisen får du NÅ!

Vi kjører ikke tilbudskampanjer på WP Basis kurset hvor vi setter ned prisen i perioder. Du vil garantert ikke få en e-post i morgen med "Nå er det salg - løp og kjøp".

Jeg vet ikke om du har kjøpt en vare, for så å oppdage at den kommer på tilbud til halv pris uka etter. Vi ønsker ikke at våre kunder skal sitte igjen med følelsen av å bli lurt. Så laveste pris vil alltid være NÅ, uansett når du kjøper.

WP Basis er så mye mer enn et kurs!

Hva sier de som har tatt kurset før deg?

profile-pic
Lise Lemberg
profile-pic
John Modahl
profile-pic
Magda Elin Johnsen
profile-pic
Jamie Siv Rognstad
profile-pic
Marthe
profile-pic
Anne Gunn Pedersen
profile-pic
Sissel Skjerdahl
profile-pic
Heidi Isager
profile-pic
Cecilie Flo Jahreie

Å melde meg inn i WP Skolen var avgjørende for at jeg i det hele tatt skulle få opp en nettside!

Jeg anbefaler kurset til alle som skal starte en nettside i WordPress.

Noen ganger har jeg stått på randen å gi opp, men så har WP Skolen reddet meg. Lun humor og proff støtte til akkurat det jeg trenger der og da.

God support og lærerikt kurs!

Jeg er fornøyd med oppfølgingen man får på utfordringene man møter. God support og lærerikt kurs!

Hos WP skolen er jeg oppdatert.

Jeg er utrolig godt fornøyd med mitt VIP-medlemskap hos WP-skolen. Det gjør meg trygg på at sammen løser vi problemene som oppstår og så lærer jeg så mye underveis. Så lenge jeg jobber opp i mot eksterne kunder så skal jeg være her på WP-skolen. Web er ferskvare og det skjer endringer hver dag, hos WPskolen er jeg oppdatert.

Jeg er superfornøyd!

Jeg er superfornøyd! Det er lett å få gode svar på både enkle og vanskelige saker, ingenting feies unna som for teit eller for lett. Bloggene med informasjon er helt fantastiske, det er enkelt å følge oppskriftene (stort sett) og veldig kjapp og hyggelig support.

Absolutt det beste kurset jeg noen gang har vært med på.

Jeg anbefaler dere til alle, absolutt det beste kurset jeg noen gang har vært med på. Fokus på det menneskelige og ikke bare det tekniske er en fantastisk egenskap dere har 🙂

VIDEOENE ER VELDIG PEDAGOGISKE, SÅ ALLE KAN FÅ DETTE TIL!

"Jeg meldte meg på kurs for å kunne lage min egen fotonettside og har hatt en bratt læringskurve. Det er mange nye ord begreper, hadde ingen nettsideerfaring fra før, og det har vært nødvendig å gå langsomt fram.

Mange spørsmål dukker opp underveis, det vil det nok gjøre enda en stund, men det som er så fint er at jeg får svar veldig fort hver gang jeg lurer på noe. Da kommer jeg raskt videre når jeg står fast.

Videoene er dessuten veldig pedagogiske, så alle kan få dette til, selvfølgelig med en porsjon egeninnsats. Er imponert over service og oppfølging og anbefaler WordPresskolen på det varmeste."

WP SKOLEN KAN EG VERKELEG ANBEFALE TIL ALLE SOM STÅR PÅ TERSKELEN OG VURDERAR NY NETTSIDE TIL BUSINESSEN SIN!

Nettsida vår måtte oppdaterast for å bli meir funksjonell, spesielt i forhold til mobilbruk. Eg hadde fått pris på oppdraget hjå ei bedrift som kunne gjere dette for meg då ein epost frå WP-Skolen dukka opp i innboksen min. Eg kjende litt til Kristin frå før og visste at ho var veldig dyktig i det ho holdt på med, og etter nokre avklaringar, så valgde eg WP-skolen framfor å få jobben gjort FOR meg.

Ja, eg var litt redd for om eg kunne klare å lage nettside sjølv, men det viste seg å vere heilt grunnlaust for uansett kvar eg sto fast under jobben så hadde Kristin løysinga som fekk meg vidare – gong på gong. Dette gjer at eg no har lært mykje meir enn om nokon andre skulle gjort det for meg, og eg veit nøyaktig kva som ligg på kvar side slik at eg enkelt kan gå inn å endre ting om det skulle vere ønskjeleg.

Eg gjekk for VIP-medlemskap og det angrar eg ikkje på, for support på WP-Skolen er den beste eg nokon gong har brukt! Veldig rask å svare og gir tilbakemeldingar som er forståelege for ikkje-teknikarar. Og sist, men ikkje minst er dette ei mykje rimelegare løysing enn å bruke andre til å bygge nettsida di. WP-Skolen kan eg verkeleg anbefale til alle som står på terskelen og vurderar ny nettside til businessen sin 🙂

Kristin får de mest tekniske ting til å virke logisk

Hun bruker fagspråket, men passer på å forklare "på godt norsk" hva det er. En ny verden har åpnet seg for meg! Og jeg gleder meg til fortsettelse, Kristin har en super serviceinnstilling, og det gjør at jeg tør å stille spm om det jeg lurer på uten å føle meg helt "korka".

JEG HADDE ALDRI KOMMET DIT JEG HAR KOMMET IDAG HVIS DET IKKE HADDE VÆRT FOR WP SKOLEN

Jeg var helt grønn teknisk da jeg startet og tvilte på at et nettkurs skulle få meg til å klare å sette opp en nettside. Men på WP skolen fikk jeg helt konkrete, korte videoer om hvordan jeg gjør det. Skritt for skritt.

Som VIP medlem får jeg i tillegg en fantastisk oppfølging og nytte kurs på andre programmer enn WordPress. Jeg har fått hjelp til så mye mer enn å bygge nettside. Jeg er super fornøyd med kurset og VIP medlemsskapet!

Bonuser

Tilgang til lukket Facebookgruppe for support

Denne gruppen er åpen for alle som kjøper WP Basis kurset. Her er det heller ingen utløpsdato, akkurat som for selve kurset. Her kan du stille spørsmål og få innspill fra andre deltagere.

Genesis

Hvilket theme skal jeg velge?

Et theme/tema har i utgangspunktet en hovedoppgave, og det er å definere utseendet på nettsiden din. Vårt førstevalg her er theme som er bygget på Genesis rammeverket, etter vår mening det beste rammeverket som finnes for WordPress. I denne bonusmodulen får du en rekke tips til hvordan du kan tilpasse og "tweake" utseendet på Genesis baserte themes

WordPress kurs på nett

WP Basis +

Når siden din er oppe og går, så dukker det garantert opp flere spørsmål! Hvordan vite hvor mange som besøker siden, hvilke søkeord bruker de, hvordan legger jeg inn facebook pixel for annonsering, Google Analytics, hvordan gjør jeg endringer i themet mitt, hvordan bruker jeg Google fonter osv. osv.


Her får du 17 ekstra bonusleksjoner

Medlemskap - for deg som vil mer med nettsiden din!

WP Multi medlemskap på WP Skolen

Et WP Multi medlemskap på WP Skolen gir deg tilgang til alle kurs + medlemsbloggen. Det passer for deg som vil komme gang med listebygging, e-post markedsføring, landingssider osv.

Du får den første måneden GRATIS når du kjøper WP Basis kurset. Medlemskapet har ingen bindingstid og du kan melde deg ut når du vil. WP Basis kurset + bonuser beholder du uansett tilgangen til.

Kun kr 299,- ink.mva pr mnd

Kjøp av WP Basis er en forutsetning for å bli medlem

VIP medlemskap på WP Skolen

Et VIP medlemskap gir deg samme tilganger som Multi, men her får du personlig support via e-post i tillegg. Det er fortsatt du som gjør jobben med nettsiden din, men du har mulighet til å stille spørsmål og få konkrete svar som gjelder nettopp din nettside.

Den første måneden får du GRATIS når du kjøper WP Basis kurset. Medlemskapet har ingen bindingstid og du beholder tilgang til WP Basis når du stopper medlemskapet.

Kun kr 599,- ink.mva pr mnd

Kjøp av WP Basis er en forutsetning for å bli medlem

Klikk på hvert bilde for mere informasjon om hvert kurs!

WP Thrive viser i praksis hvordan du kan bruke plugins fra Thrive Themes - konvertering i praksis
Kom i gang med MailChimp
WP Hjelp kurset
Kom i gang med salgsfunnels

Medlemsbloggen - svar på medlemmers utfordringer

Pr. i dag er det over 100 innlegg på Medlemsbloggen. Her er noen få eksempler:

Sette opp Google Mail for bedrifter
Dere er jo vant til at jeg maser om backup og sikkerhet, men det kommer litt fra en annen vinkel[...]
Hvordan tekste videoer i Camtasia, Vimeo og YouTube
Spørsmålet dukket opp i VIP gruppa på facebook i uka som gikk, og jeg lagde et par korte videosnutter som viser[...]
«Smooth» scrolling
Denne effekten har du sikkert sett i mange theme. Når du klikker på et punkt i menyen, så scrolles det[...]
TwentyEleven med sidebar under innhold etter oppdatering til WP 4.5
Etter den siste oppdateringen av WordPress vil de fleste ha oppdaget at sidebarer på alle sider plutselig har havnet under[...]
Flytte webside fra Domeneshop til PROISP
Det er en del som benytter seg av tilbudet med halv pris på webhotell hos PROISP, men noen får litt[...]

Hva deltagere sier:


Endelig så føler jeg at jeg kan få siden min som jeg vil!

Da tilbudet om å lære om hvordan lage en egen nettside dukket opp ,tenkte jeg at dette kunne ikke gå an. Men jeg valgte å prøve iallefall. Og det har gått over all forventning.

Jeg vil absolutt anbefale å ta dette kurset til andre. Du kan gjøre det i ditt eget tempo med oversiktlige kursvideoer og støtte på mail. Jeg synes det er helt fantastisk!


Ragnhild Elisabeth Åknes

Jeg nyter å lære det tekniske (som egentlig skremmer meg)

Jeg er overrasket over hvor bra dette kurset fungerer. Innholdet har vært interessant og relevant fra første gratis leksjon. Og måten det presenteres på fenger og gjør at jeg nyter å lære både det tekniske (som egentlig skremmer meg) og de inholdsmessige tipsene. Takk.


Linda H. Haugland

Nå vet jeg hva jeg skal jobbe med for å forbedre synligheten vår!

Jeg hadde en hjemmeside som allerede var ferdig bygget og var derfor veldig i tvil om kost-nytte i forhold til et medlemskap/kurs. Jeg trengte jo egentlig «kun» opplæring for å kunne utføre enkelt vedlikehold av vår hjemmeside.

Etter å ha vært gjennom gratiskurset «WP Intro» hadde jeg lært en god del, men følte at jeg måtte lære enda mere. Jeg valgte WP Basis med VIP medlemskap, som kom med personlig support og veiledning. Kost-nytte sto i forhold til hverandre. Jeg har ikke angret ett sekund. Står jeg fast med noe får jeg alltid hjelp. Alle mine spørsmål/problemer har blitt løst.

Med kurs fra WP-skolen lærte jeg også at vår side var lite «Google søkbar», noe jeg jobber løpende med nå for å gjøre den bedre i fht. Google. Jeg lagde senere også en privat nettside med mye hjelp fra WP-skolen. Den hadde jeg aldri fått til uten all hjelp fra WP-skolen. Ved å bygge denne private siden har jeg virkelig lært mye om WP. Jeg vil absolutt anbefale WP-skolen til andre.


Nina Sivertsgård

Min beste investering ever!

Uvurderlig for bedriften min, Monicas Drømmehage

Jeg var litt i tvil om jeg skulle kjøpe kurset til å begynne med, men undersøkte litt og bestemte meg for å hoppe i det.

Flere på SDD anbefalte Wp skolen på det varmeste, det gjorde det litt tryggere å melde seg på. En av de største fordelene var support, og på norsk. Noen å spørre om hjelp på mail som svarte meg kjapt.

Jeg har klart å bygge min egen nettside ved hjelp av Wp skolen.. Det hadde jeg aldri klart uten hjelp fra de. Den er ikke helt ferdig, men under jevnlig forbedring. Takket være uvurderlig hjelp fra Ragnhild og Kristin.

Jeg, anbefaler kurset jevnt og ofte til de som har behov for det. Utrolig god hjelp, samt oversiktlig kurs som jeg kan gå tilbake til når jeg har behov for det !

Mestringsfølelsen har økt enormt, nå er jeg i gang med nettside til menigheten min også. Det hadde aldri skjedd uten at jeg hadde gått/går på WP Skolen.


Monica Rommetveit

Et pedagogisk kursopplegg med alt som trengs for å lage en profesjonell hjemmeside.

Et pedagogisk kursopplegg med alt som trengs for å lage en profesjonell hjemmeside. Kurset tas i eget tempo og det jeg ikke forstår, får jeg forklart på en måte som gir læring og mestringsfølelse. Selv som amatør, er jeg helt trygg på at jeg med kursopplegget og glimrende support, klarer å lage en proff side hvor synligheten for kundene er optimale.


Lise Skage

Jeg er veldig fornøyd!

Jeg er veldig fornøyd! Her finner jeg det meste av det jeg lurer på. Det er godt forklart, og forklaringene er lette å følge. Man får raskt svar på alle spørsmål. Jeg hadde ikke ventet å få praktisk support, men det har jeg også fått. Jeg vil anbefale VIP-medlemskapet til alle som vil sette seg inn i hvordan man setter opp og vedlikeholder en side i WP, uten tvil!


Gro Langøien

WP Skolen gir en support og service utenom det vanlige!

Meget fornøyd med medlemskapet som gir tilgang til illustrative videoer med grundig veiledning i hvordan man kan bygge egne sider. Jeg fulgte de samtidig som jeg bygget egen side, enkelt og greit.

Når jeg likevel greide å sette meg fast og stilte spørsmål, fikk jeg raskt en video tilbake som viste meg hvordan jeg skulle løse problemet, enkelt og greit. I tillegg fikk jeg gjerne ekstra tips som løste ting som jeg faktisk ikke hadde spurt om, imponert!


Odd Fylling Gründer, coach og karriereutvikler

Fortsatt usikker?

7 Dager - Vi stiller ingen spørsmål  - Pengene tilbake

Dersom du finner ut at dette ikke er noe for deg i det hele tatt, så trenger du kun sende oss en e-post for å få pengene tilbake. 

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Er alt inkludert i kurset, eller må jeg kjøpe noe mer?

Hvor lenge har jeg tilgang til Facebookgruppa?

Har dere et telefonnummer jeg kan ringe når jeg står fast?

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Kan jeg dele opp betalingen?

Hva om jeg finner ut at jeg bør sette bort jobben allikevel?