WordPress kurs

WordPress kurset WP Basis er for deg som ønsker å lage en profesjonell og sikker webside selv. Og for deg som allerede har en WordPress side, men ikke vet helt hvordan du overtar kontrollen selv.

Om WP Skolen

Etter å ha jobbet med webdesign for kunder i flere år, erfarte vi at noe manglet når siden var ferdig? Hvem skulle oppdatere siden? Hvordan skulle kunden tilegne seg nok kunnskap til å oppdatere og videreutvikle siden? De aller fleste vi jobbet med hadde et ønske om selv å gjøre dette selv.

Vi oppdaget fort at alle hadde de samme spørsmålene; «hvordan gjør jeg…?». Det var dette som ga ideen om WP skolen.

WP Basis er et WordPress kurs, utviklet som et svar på et stort behov i markedet: Det er BÅDE et kurs OG et oppslagsverk i WordPress.

Kristin & Ragnhild

Du kan lage en proff og sikker nettside selv

WP Basis er et kurs du kan følge steg for steg, og ta i bruk som oppslagsverk når du gjør endringer på nettsiden din. Det kreves ingen forkunnskaper i koding. Kurset tar du i ditt eget tempo – når det passer deg.

WP Basis kursinnhold:

WordPress kurset WP Basis er for deg som ønsker å lage en profesjonell og sikker webside selv. Og for deg som allerede har en WordPress side, men ikke vet hvordan den skal brukes.

Nedenfor ser du oversikt over kursinnholdet i WP Basis: Alle 5 moduler og bonuser.

Modul 1: Innstillinger

Vi går gjennom alle innstillinger og sørger for at nettsiden din er riktig konfigurert. Du får også en kort innføring i hva widgeter er og hvilke utvidelser du bør ha som et minimum.

Innstillinger (generelt, skriving, lesing, diskusjon, media, permalenker). Hva er widgeter? Laste opp utvidelser/plugins via FTP. Din brukerprofil. Endre passord på brukerprofilen. Personvernerklæring. Forside - Blogg eller en statisk side?

Modul 2: Fokus på innhold

Innholdet er det aller viktigste på hele nettsiden din. I modul 2 lærer du å legge inn tekst og bilder. Vi går også gjennom planlegging og passordbeskyttelse, og hvordan du best kan organisere innlegg og sider.

Gutenberg - overblikk. Innlegg eller sider - hva er forskjellen. Overskrifter. Punktlister. Hvordan sette inn linker. Mer skille og fremhevet bilde. Sette inn bilder - Høyre/venstrejustering. Organisering av innlegg. Organisering av sider. Full kontroll over menyer. Passordbeskytte eller gjøre innhold privat. Planlegge publisering av innhold. 

Modul 3: Media

En webside uten bilder, er et trist syn. En annen trist sak er websider det tar en evighet å laste inn fordi bildene ikke er optimalisert for web. Det kan løses automatisk slik at websiden forblir rask å laste inn. Du får også våre beste tips for lagring og publisering av video.

Rettigheter til bilder. Før bilder lastes opp - Nedskaler og velg riktig format! Bildeblokker i Gutenberg. Redigering av bilder i WordPress. Galleri. Hvordan sette inn video fra YouTue eller Vimeo. Kolonner og knapper. Fjerne blokker du ikke bruker. Gjenbruk av blokker. 

Modul 4: Din side på nett

Hva skal nettsiden din inneholde? Hvem ønsker du å nå? Og hvordan skal du skrive for å ranke høyt i søkemotorer? SEO er ingen magi, og det er heller ikke vanskelig. Men du må ha litt tålmodighet for å se resultater av jobben du gjør for å bli synlig i søkemotorer.

Å få på plass innholdet . Valg av fonter og farger. Hva bør forsiden inneholde? Hvordan lage en forside i full bredde i Gutenberg. Hva bør om meg siden inneholde? - Hva bør «Kontakt» siden inneholde? Kontaktskjema og Google kart. Hvordan optimalisere ett innlegg eller en side for søkemotorer -  Yoast SEO, hvordan bruke plugin. Følge og dele knapper for sosiale media.

Modul 5: Sikkerhet og backup

Når du kjøper hus, så tegner du forsikring. Det samme gjør du når du setter opp en WordPress side. I denne modulen går vi gjennom det du trenger å vite om sikkerhet, backup og SSL sertifikat.

Aldri ADMIN som brukernavn! - Databasen - hva ligger i den og hvorfor bør jeg vite det? - Hva er Brute force? Backup - Du MÅ ha det! Hvorfor vil noen hacke min lille side? - iThemes Security sikkerhetsplugin - vi går gjennom innstillinger. SSL sertifikat - hva er det og hvem trenger det?

Bonus

Bonus: Tilgang til lukket Facebookgruppe!

Alle får tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål og sparre med andre deltagere. 

Bonus: Hvordan tilpasse Genesis themes

Hvilket theme skal du velge? Vi har valgt å ha fokus på Genesis baserte themes og her får du vite hvorfor nettopp Genesis er vår favoritt. Genesis er et av de mest brukte rammeverk for WordPress, og det finnes hundrevis av childthemes å velge mellom. I denne bonusmodulen viser vi deg hvordan du kan gjøre endringer og tilpasninger så du får det utseendet du ønsker deg på nettsiden din.

WP Basis+ - Bonus til WP Basis kurset

Bonus: 17 ekstra leksjoner!

Når nettsiden din er klar for lansering, så dukker det høyst sannsynlig opp en del nye spørsmål. Hvordan bruker jeg Google Analytics? - Hvordan oppretter jeg en Search Console konto? - Hvordan får jeg alt på norsk? - Hvordan tar jeg i bruk Google Fonts? - Hvordan gjør jeg endringer i themet mitt med HTML og CSS(innføring) - Hvordan legger jeg inn sporingspiksel fra Facebook? Hvordan opprette Facebook App ID? Hvordan legge inn "Page Plugin" fra Facebook(like box)?

WP Basis er for deg som...

 • vil lære å sette opp en nettside med WordPress selv, uansett om det måtte være en enkel blogg eller en proff nettside for firmaet ditt.
 • ønsker å lære å administrere en WordPress side som andre har satt opp for deg.
 • setter pris på uavhengighet, og vil slippe å ringe webdesigner for hver minste lille ting som skal fikses.
 • vil ha et oppslagsverk som du kan bruke igjen og igjen, lenge etter at du har fullført kurset.
 • er grafisk designer, men kvier deg for å ta på deg weboppdrag. Velg et VIP medlemskap og du har alltid noen å sparre med når det gjelder webløsninger.

WP Basis er IKKE for deg som...

 • foretrekker at andre gjør alt for deg.
 • ikke er villig til å bruke litt tid på å lære.
 • er fornøyd med en statisk side som aldri oppdateres.
 • egentlig ikke bryr deg særlig om nettsiden din...(kanskje du bør revurdere akkurat det!)

WP Basis

Selvstudie med Facebook support

NOK

6.990,-

inkl mva

 • WP basis kurset
 • Lukket FB gruppe
 • Ekstra kurs i hvordan tilpasse Genesis themes

Dette er IKKE inkludert:

- Tilgang til flere kurs
- Medlemsbloggen
- Personlig support via epost

WP Basis

m/VIP medlemskap

Business på nett OG personlig support!

NOK

6.990,-

inkl mva

+ NOK 599,- /pr mnd inkl mva 

 • WP Basis kursert
 • Lukket FB gruppe
 • Ekstra kurs i hvordan tilpasse Genesis themes
 • Tilgang til alle "Kom i gang"kursene
 • Tilgang til WP Thrive kurset
 • Tilgang til WP Hjelp kurset
 • Personlig support via e-post

Det månedlige medlemskapet har ingen bindingstid og kan sies opp når du ønsker det. Du mister IKKE tilgang til WP Basis kurset + bonuser om du avbryter medlemskapet

Om du sier opp Multi eller VIP medlemskapet, så vil du alltid* beholde tilgang til WP Basis kurset.

Du kan ta WP Basis kurset i ditt tempo, uten å tenke på at du må være ferdig innen en viss dato! Vi har med hensikt laget kurset slik at du kan bruke det som et oppslagsverk lenge etter at du er ferdig med å bygge din første nettside!


*Ingen kan love noe «for alltid», men så lenge WP Skolen eksisterer, vil du ha tilgang til WP Basis kurset. Og vi har ingen planer med å gi oss med det første!

WP Basis Multi: 6 ekstra kurs

Velger du WP Basis Multi får du 6 ekstra kurs + tilgang til medlemsbloggen. Se kursinnhold nedenfor.

KIG – Listebygging

Hva er egentlig listebygging?
Hva betyr alle disse ordene folk bruker når de snakker om listebygging, som freebie, optin, landingssider osv?
Hva trenger du for å bygge liste?
Hva er eksempler på gode «freebies»?

KIG – MailChimp

MailChimp er et verktøy for e-post markedsføring, akkurat som Campaign Monitor. Begge kan testes ut gratis, og begge har de mest essensielle funksjonene du trenger for å komme i gang med listebygging og e-post markedsføring.

I dette kurset lærer du hvordan du kommer i gang med å sette opp lister, sende ut kampanjer, sette opp autorespondere osv.

KIG – CampaignMonitor

Når du har satt deg inn i hva listebygging er, og er klar for å sette igang, så trenger du et verktøy for å håndtere e-post markedsføring.

Campaign Monitor er en av mange leverandører, men dette er definitivt vår favoritt. Enkel å bruke, og har de funksjonene de aller fleste trenger.

I dette kurset viser vi deg hvordan du kommer i gang med å opprette lister, sette opp din første kampanje og sette opp «autorespondere». (Hva autoresponder er lærer du i listebyggingskurset ;-))

WP Thrive

Thrive Content Builder var en «game changer» når den kom på markedet. Salgssiden du er inne på nå er bygget opp med denne.

Arcitecht kan brukes på vanlige innlegg og sider i WordPress, men den kommer også med en mengde landingssidemaler. ThriveThemes.com står bak denne utvidelsen, og de står også bak Thrive Leads, som er et genialt verktøy for optinbokser til listebygging.

OBS! Både Arcitecht og Thrive Leads er betalte plugins. Sjekk www.thrivethemes.com for priser og en plan som passer for deg.

WP Hjelp!

WP Hjelp! er ikke et kurs, på samme måte som de andre kursene vi har. Det er mere ment som et oppslagsverk for å finne løsninger når ting går galt.

Som f.eks den berømte «White Screen of Death». Den hvite skjermen dukker som regel opp etter oppdatering av WordPress, themes eller plugins. Og løsningen er ofte enkel, men forårsaker gjerne kaldsvetting og stor bekymring.

Eller, hva når jeg ønsker å ha den gamle nettsiden oppe, mens jeg bygger den nye? Da setter du opp en midlertidig side, og flytter den når den er ferdig. Vi viser deg hvordan i WP Hjelp!

KIG - Salgsfunnel

Målet med en salgsfunnel er å få kunden din til å kjøpe noe fra deg. Noen må ledes gjennom en lang «tunnel», mens andre kan du slippe ned i en «trakt» og de kjøper på vei ned. Vi viser deg hva og hvordan!

Her bruker vi også en plugin fra www.thrivethemes.com som heter Thrive Ultimatum. De har pakkeløsninger som gir deg tilgang til alle plugins for en rimelig sum pr mnd.

WP Basis Multi: Medlemsbloggen

Medlemsbloggen er en stor ressurs for deg som bygger eller vedlikeholder en nettside. Medlemsbloggen består av mer enn 100 blogginnlegg og øker stadig i omfang. Her besvares spørsmål fra medlemmer med tekst, bilde og video.

WP Basis VIP

Medlemskapet WP Basis VIP gir deg samme tilganger som WP Basis Multi, men her får du personlig support via e-post i tillegg. Driver du et firma og ønsker å ha en aktiv nettside, så passer VIP medlemskapet perfekt for deg.

Du vil alltid ha noen du kan be om hjelp om du står fast.

profile-pic

Tusen tusen takk for suveren hjelp og service. Jeg har ikke ord!

Det mest avanserte jeg har gjort på en pc er å lese ba.no og vg.no. Og lurer på om jeg lagde noe i word engang.

Og så kom denne teite idéen opp at jeg skulle prøve å lage den nye nettsiden til fruen. Det gikk absolutt ikke som reklamene sier. Lag din egen side på noen minutter... drag her og drop der... fix ferdig på null komma null... Det var ikke helt så enkelt og frustrasjonen steg og vi begynte å se etter noen som kunne bygge siden for oss.

Men så dukket WP Skolen og Kristin opp når jeg leitet etter en wordpress plugin, og DA begynte det å skje ting.

Etter en litt treg start grunnet for lite kunnskap fra min side så ble jeg VIP medlem hos WP Skolen, og da ble ting lettere. Det skjedde mye som jeg ikke forsto noenting av, men da fulgte det jammen med en video som forklarte OG viste hva hvorfor og hvordan.

Og i tillegg så begynte videoen med HEI TRULS.. ikke noe bla,bla,bla, men en video bare til meg som forklarte OG løste mitt problem og utfordring.

Jeg har lært utrolig masse på disse månedene og synes det er utrolig gøy dette her. Vi er strålende fornøyde selv med nettsiden og kjempefornøyd med hva vi har fått til, men det hadde ikke vært mulig uten deg.

Som sagt, du er helt sjef og yter en fantastisk service og vi er utrolig fornøyd med hva du har gitt oss.

Og at du flyttet siden for oss er bare topp. Da slapp jeg å være redd for at ting skulle gå galt. Så igjen Kristin. Tusen Takk.

Hilsen Truls og Margrethe.

Truls og Margrethe Skår
profile-pic

Å melde meg inn i WP Skolen var avgjørende for at jeg i det hele tatt skulle få opp en nettside!

Jeg var så heldig å få være med på kurset selv om det ikke var opptak på den tiden. Jeg sto midt i å skulle starte ny nettside og klarte ikke det mest grunnleggende. Jeg anbefaler kurset til alle som skal starte en nettside i WordPress. Jeg har fått flott hjelp med videoer og god forklaring, som jeg kan ha gående parallelt med det jeg skal lage.

Noen ganger har jeg stått på randen å gi opp, men så har WP Skolen reddet meg. Lun humor og proff støtte til akkurat det jeg trenger der og da.

Lise Lemberg
profile-pic

Endelig så føler jeg at jeg kan få siden min som jeg vil!

Da tilbudet om å lære om hvordan lage en egen nettside dukket opp ,tenkte jeg at dette kunne ikke gå an. Men jeg valgte å prøve iallefall. Og det har gått over all forventning.

Jeg vil absolutt anbefale å ta dette kurset til andre. Du kan gjøre det i ditt eget tempo med oversiktlige kursvideoer og støtte på mail. Jeg synes det er helt fantastisk!

Ragnhild Elisabeth Åknes
profile-pic

Jeg nyter å lære det tekniske (som egentlig skremmer meg)

Jeg er overrasket over hvor bra dette kurset fungerer. Innholdet har vært interessant og relevant fra første gratis leksjon. Og måten det presenteres på fenger og gjør at jeg nyter å lære både det tekniske (som egentlig skremmer meg) og de inholdsmessige tipsene. Takk.

Linda H. Haugland
profile-pic

Nå vet jeg hva jeg skal jobbe med for å forbedre synligheten vår!

Jeg hadde en hjemmeside som allerede var ferdig bygget og var derfor veldig i tvil om kost-nytte i forhold til et medlemskap/kurs. Jeg trengte jo egentlig «kun» opplæring for å kunne utføre enkelt vedlikehold av vår hjemmeside.

Etter å ha vært gjennom gratiskurset «WP Intro» hadde jeg lært en god del, men følte at jeg måtte lære enda mere. Jeg valgte WP Basis med VIP medlemskap, som kom med personlig support og veiledning. Kost-nytte sto i forhold til hverandre. Jeg har ikke angret ett sekund. Står jeg fast med noe får jeg alltid hjelp. Alle mine spørsmål/problemer har blitt løst.

Med kurs fra WP-skolen lærte jeg også at vår side var lite «Google søkbar», noe jeg jobber løpende med nå for å gjøre den bedre i fht. Google. Jeg lagde senere også en privat nettside med mye hjelp fra WP-skolen. Den hadde jeg aldri fått til uten all hjelp fra WP-skolen. Ved å bygge denne private siden har jeg virkelig lært mye om WP. Jeg vil absolutt anbefale WP-skolen til andre.

Nina Sivertsgård
profile-pic

Steg for steg har min læringskurve gått oppover, og det har vært artig!

Jeg ville lage et online-kurs med WordPress. Etter noen runder både her og der, hvor jeg fikk tilbud som rett og slett var for dyre for meg, var det lett å velge WP-skolen på norsk. Jeg hadde råd til skolen. Jeg falt for konseptet fordi det var enkelt å følge. Jeg lærte masse og har virkelig fått økt mestringsfølelse. Jeg har kontroll på min side.

Steg for steg har min læringskurve gått oppover, og det har vært artig. Det er også særdeles viktig for meg å understreke at det har vært supert å ha Kristin som lærer. Hun er flink og blid og vender alltid negativt til positivt. Tusen takk! Jeg anbefaler skolen på det varmeste for dem som liker å lære og vil ha styring selv.

Jeg får oppfølging når jeg trenger det uten å måtte vente for lenge. I tillegg har jeg ikke bare lært om WordPress, men også å redigere video og lyd, om Stripe og Mailchimp og Membermouse og FB-annonsering og ditten og datten av alt jeg heldigvis på forhånd ikke visste jeg måtte kunne.
(Om VIP-medlemskapet)

Kari Strifeldt
profile-pic

WP Skolen gir en support og service utenom det vanlige!

Meget fornøyd med medlemskapet som gir tilgang til illustrative videoer med grundig veiledning i hvordan man kan bygge egne sider. Jeg fulgte de samtidig som jeg bygget egen side, enkelt og greit.

Når jeg likevel greide å sette meg fast og stilte spørsmål, fikk jeg raskt en video tilbake som viste meg hvordan jeg skulle løse problemet, enkelt og greit. I tillegg fikk jeg gjerne ekstra tips som løste ting som jeg faktisk ikke hadde spurt om, imponert!

Odd Fylling Gründer, coach og karriereutvikler
profile-pic

Jeg er veldig fornøyd!

Jeg er veldig fornøyd! Her finner jeg det meste av det jeg lurer på. Det er godt forklart, og forklaringene er lette å følge. Man får raskt svar på alle spørsmål. Jeg hadde ikke ventet å få praktisk support, men det har jeg også fått. Jeg vil anbefale VIP-medlemskapet til alle som vil sette seg inn i hvordan man setter opp og vedlikeholder en side i WP, uten tvil!

Gro Langøien
profile-pic

Absolutt det beste kurset jeg noen gang har vært med på.

Jeg anbefaler dere til alle, absolutt det beste kurset jeg noen gang har vært med på. Fokus på det menneskelige og ikke bare det tekniske er en fantastisk egenskap dere har 🙂

Marthe
profile-pic

Jeg er superfornøyd!

Jeg er superfornøyd! Det er lett å få gode svar på både enkle og vanskelige saker, ingenting feies unna som for teit eller for lett. Bloggene med informasjon er helt fantastiske, det er enkelt å følge oppskriftene (stort sett) og veldig kjapp og hyggelig support.

Jamie Siv Rognstad
profile-pic

Hos WP skolen er jeg oppdatert.

Jeg er utrolig godt fornøyd med mitt VIP-medlemskap hos WP-skolen. Det gjør meg trygg på at sammen løser vi problemene som oppstår og så lærer jeg så mye underveis. Så lenge jeg jobber opp i mot eksterne kunder så skal jeg være her på WP-skolen. Web er ferskvare og det skjer endringer hver dag, hos WPskolen er jeg oppdatert.

Magda Elin Johnsen
profile-pic

God support og lærerikt kurs!

Jeg er fornøyd med oppfølgingen man får på utfordringene man møter. God support og lærerikt kurs!

John Modahl
profile-pic

Et pedagogisk kursopplegg med alt som trengs for å lage en profesjonell hjemmeside.

Et pedagogisk kursopplegg med alt som trengs for å lage en profesjonell hjemmeside. Kurset tas i eget tempo og det jeg ikke forstår, får jeg forklart på en måte som gir læring og mestringsfølelse. Selv som amatør, er jeg helt trygg på at jeg med kursopplegget og glimrende support, klarer å lage en proff side hvor synligheten for kundene er optimale.

Lise Skage
profile-pic

Min beste investering ever!

Jeg har klart å bygge min egen nettside ved hjelp av Wp skolen.. Det hadde jeg aldri klart uten hjelp fra de. Den er ikke helt ferdig, men under jevnlig forbedring. Takket være uvurderlig hjelp fra Ragnhild og Kristin.

Jeg anbefaler kurset jevnt og ofte til de som har behov for det. Utrolig god hjelp, samt oversiktlig kurs som jeg kan gå tilbake til når jeg har behov for det!

Monica Rommetveit
profile-pic

VIDEOENE ER VELDIG PEDAGOGISKE, SÅ ALLE KAN FÅ DETTE TIL!

"Jeg meldte meg på kurs for å kunne lage min egen fotonettside og har hatt en bratt læringskurve. Det er mange nye ord begreper, hadde ingen nettsideerfaring fra før, og det har vært nødvendig å gå langsomt fram.

Mange spørsmål dukker opp underveis, det vil det nok gjøre enda en stund, men det som er så fint er at jeg får svar veldig fort hver gang jeg lurer på noe. Da kommer jeg raskt videre når jeg står fast.

Videoene er dessuten veldig pedagogiske, så alle kan få dette til, selvfølgelig med en porsjon egeninnsats. Er imponert over service og oppfølging og anbefaler WP Skolen på det varmeste."

Anne Gunn Pedersen
profile-pic

For meg er WP Skolen DEN verktøykassa!

For meg er wp skolen DEN verktøykassa jeg trenger for både å sette oppside, det kontinuerlige arbeidet og inspirasjon til stadig forbedring av min nettside.

Rask hjelp om jeg står fast, konkrete løsninger og forslag har vært et must for meg da jeg i utgangspunktet var fullstendig blank.

Som travel grunder med mange arbeidsoppgaver i et lite firma, er strukturen og måten kurset er bygget opp suveren- jeg finner lett frem! For mitt vedkommende tror jeg det må bli livslangt medlemskap, da web og it er i stadig utvikling og Kristin & co holder meg oppdatert 🙂

Heidi Isager
profile-pic

WP SKOLEN KAN EG VERKELEG ANBEFALE TIL ALLE SOM STÅR PÅ TERSKELEN OG VURDERAR NY NETTSIDE TIL BUSINESSEN SIN!

Nettsida vår måtte oppdaterast for å bli meir funksjonell, spesielt i forhold til mobilbruk. Eg hadde fått pris på oppdraget hjå ei bedrift som kunne gjere dette for meg då ein epost frå WP-Skolen dukka opp i innboksen min. Eg kjende litt til Kristin frå før og visste at ho var veldig dyktig i det ho holdt på med, og etter nokre avklaringar, så valgde eg WP-skolen framfor å få jobben gjort FOR meg.

Ja, eg var litt redd for om eg kunne klare å lage nettside sjølv, men det viste seg å vere heilt grunnlaust for uansett kvar eg sto fast under jobben så hadde Kristin løysinga som fekk meg vidare – gong på gong. Dette gjer at eg no har lært mykje meir enn om nokon andre skulle gjort det for meg, og eg veit nøyaktig kva som ligg på kvar side slik at eg enkelt kan gå inn å endre ting om det skulle vere ønskjeleg.

Eg gjekk for VIP-medlemskap og det angrar eg ikkje på, for support på WP-Skolen er den beste eg nokon gong har brukt! Veldig rask å svare og gir tilbakemeldingar som er forståelege for ikkje-teknikarar. Og sist, men ikkje minst er dette ei mykje rimelegare løysing enn å bruke andre til å bygge nettsida di. WP-Skolen kan eg verkeleg anbefale til alle som står på terskelen og vurderar ny nettside til businessen sin 🙂

Sissel Skjerdahl

Eksklusive tilbud for WP Basis medlemmer

Som WP Basis medlem, får du eksklusive tilbud på produkter som WP Watcher, DUN og WP Bedrift.

Det skjer ikke meg, eller...

WP Watcher - backup og oppdateringer

Som WP Basis medlem kan du sette bort jobben med backup og oppdatering av theme, plugins og WordPress til oss. WP Watcher er et produkt som er forbeholdt de som har bygget nettsiden iht. det vi lærer bort i WP Basis kurset. I kurset lærer du hvordan du selv kan sette opp backup og oppdateringer med ManageWP. Men mange vil helst slippe å ta dette ansvaret selv. Å ta backup er noe de aller fleste får til. Men mange får helt panikk den dagen de må legge tilbake backup. Er du WP Basis medlem, så kan vi ta ansvaret for deg!

Pris kr 1990 pr. år ink. mva – Du finner link for bestilling på innsiden!

Din Unike Nettside

DUN - Din Unike Nettside

DUN er et «fokusprosjekt» som går over x antall uker. Her får du hjelp med å få fram nettopp din unike side på nett. DUN inkluderer fokussamtaler på Skype, hjelp med valg av designtema, fonter og farger, tilbakemelding på tekster til websiden din m.m. DUN inkluderer også VIP support i de ukene prosjektet varer, så du vil få tilgang til teknisk support i hele perioden. 

Er du WP Basis medlem så vil du bli informert om pris og dato for neste oppstart!

WP Bedrift

WP Bedrift

Skal du igang med nettkurs, medlemssider eller nettbutikk i WordPress, så kan du som WP Basis medlem oppgradere til WP Bedrift. Her vil du finne steg for steg beskrivelser som viser hvordan du selv setter opp nettkurs og/eller medlemssider, betalingsløsning med faktura iht norsk bokføringsforskrift, basiskunnskap om bruk av WooCommerce m.m.

Pris for oppgradering fra WP Basis, kr 3 990 ink. mva.

WP Watcher, DUN og WP Bedrift er KUN for WP Basis medlemmer

Garanti

7 dager - Pengene tilbake garanti
Dersom du ikke er 100% fornøyd med WP Basis tilbyr vi deg å få pengene tilbake. Men da må du gi oss beskjed på e-post i løpet av 7 dager etter at du fikk tilgang til WP Basis.

Den beste prisen får du NÅ!
Vi kjører ikke tilbudskampanjer på WP Basis kurset hvor vi setter ned prisen i perioder. Du vil garantert ikke få en e-post i morgen med «Nå er det salg - løp og kjøp».

WP Basis

Selvstudie med Facebook support

NOK

6.990,-

inkl mva

 • WP basis kurset
 • Lukket FB gruppe
 • Ekstra kurs i hvordan tilpasse Genesis themes

Dette er IKKE inkludert:

- Tilgang til flere kurs
- Medlemsbloggen
- Personlig support via epost

WP Basis
m/VIP medlemskap

Business på nett OG personlig support!

NOK

6.990,-

inkl mva

+ NOK 599,- /pr mnd inkl mva 

 • WP Basis kursert
 • Lukket FB gruppe
 • Ekstra kurs i hvordan tilpasse Genesis themes
 • Tilgang til alle "Kom i gang"kursene
 • Tilgang til WP Thrive kurset
 • Tilgang til WP Hjelp kurset
 • Personlig support via e-post

Det månedlige medlemskapet har ingen bindingstid og kan sies opp når du ønsker det. Du mister IKKE tilgang til WP Basis kurset + bonuser om du avbryter medlemskapet

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Er alt inkludert i kurset, eller må jeg kjøpe noe mer?

Hvor lenge har jeg tilgang til Facebookgruppa?

Har dere et telefonnummer jeg kan ringe når jeg står fast?

Lærer jeg hvordan jeg setter opp nettkurs og medlemsportal?

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Kan jeg dele opp betalingen?

Hva om jeg finner ut at jeg bør sette bort jobben allikevel?

Lærer jeg hvordan jeg bruker Gutenberg?