Personvern

Informasjon om hvordan WP Skolen behandler personopplysninger

Hvem er vi

Vår nettadresse er: https://wpskolen.no

Ansvarlig for behandling av personopplysninger på WP Skolen AS er daglig leder Kristin Skjæringrud og kan kontaktes på e-post: kristin@wpskolen.no.

Infokapsler som brukes på wpskolen.no

Full oversikt over alt som har med infokapsler/cookies å gjøre finner du her: Cookieerklæring

Når lagrer vi informasjon om deg som person

E-post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike “opt-in” bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for nyhetsbrev, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra oss. Vi bruker Campaign Monitor sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post utsendelser, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en “meld deg av” link i e-posten du mottar.

Gratis kurs

Om du registrerer deg på et gratis nettkurs på WP Skolen, så vil vi kun lagre navnet du registrerer deg med, og e-post adressen din. Utsendelse av e-post er ett ledd i oppfølgingen av deg som deltager på kurset, men du kan selv melde deg av e-post lista ved å bruke “meld deg av” linken i e-post du får tilsendt.

Kurs du kjøper fra WP Skolen

Når du kjøper et kurs på WP Skolen ber vi deg om å registrere navn, e-post adresse, postadresse, samt organisasjonsnummer og firmanavn dersom du representerer ett firma. Dette gjør vi for å kunne sende deg en korrekt faktura iht bokføringsforskriftens formkrav til faktura. E-post adressen din vil også være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurs du har kjøpt tilgang til.

Når du logger inn på wpskolen.no, vil en informasjonskapsel bli lagret i din nettleser. Dette for at du skal ha tilgang til dine kurs og medlemskap mens du er innlogget. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg og noe av din aktivitet vil bli sporet. Hvis du f.eks prøver å logge inn på kontoen din med feil passord, kan vi se et mislykket påloggingsforsøk i loggen. Det gjør at vi i de fleste tilfeller kan se årsaken til at du ikke kommer inn og kan hjelpe deg med det.

Hvis uvedkommende skulle ha fått tak i ditt brukernavn og passord og forsøker å logge seg inn som deg, kan vi med tilleggsinfo fra deg utestenge vedkommendes ip-adresse. Det lagres også en aktivitetslogg knyttet til din brukerkonto. Denne lagres i 1 år og informasjonen som lagres er f.eks hvilke kursleksjoner du har vært innom, dato for opp- eller nedgradering av medlemskap og når du har vært logget inn på siden.

Kredittkortinformasjon lagres ikke på WP Skolens server. Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.

Hvor kan du se data WP Skolen har lagret på deg?

Du kan se alle data som er lagret på deg som kunde/deltager på “Min konto” siden. Der kan du også endre type medlemskap eller avslutte kundeforholdet ditt til WP Skolen. Vi gjør oppmerksom på at det å avslutte kundeforholdet gjør at du mister tilgang til alle nettkurs. Som deltager på våre kurs har du i utgangspunktet tilgang  “for alltid”.(Det er selvfølgelig ikke mulig å garantere noe for all fremtid, men så lenge WP Skolen eksisterer og eies av Kristin Skjæringrud, vil du ikke miste tilgang til dine kurs.)

Kommentarer på bloggen

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: kristin@wpskolen.no.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-post lister du står på. Har du kjøpt kurs hos oss, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr i såfall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-post adresse og passord.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Som nevnt i forrige avsnitt så sender vi deg en formell faktura på alle kjøp som gjøres via WP Skolens nettside. Vi kan naturlig nok ikke slette regnskapsbilag, da vi er pliktig å oppbevare disse i 10 år.

Kontaktskjema

Sender du inn en henvendelse via kontaktsiden vår, så vil ditt navn og din e-post adresse bli lagret til henvendelsen er besvart.

Sikkerhet

Vi har iverksatt tiltak for å sikre at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, eller blir slettet. Det kjøres regelmessig backup av nettsiden, og øvrige sikkerhetstiltak er iverksatt av Sucuri som er verdensledende på sikring av nettsider. Vi har forsikret oss om at alle tredjepartsleverandører av tjenester til WP Skolen(som f.eks leverandør av webhotell og e-post server) også har iverksatt nødvendige sikkerhetstiltak gjeldende lover.