Når en idé fyller 5 år

Når en idé fyller 5 år

5 år!! Herlighet noen ganger føles det virkelig som om tiden går uhorvelig fort:-D

Februar 2015 ble nettsiden til WP Skolen lansert.

Her er det første innlegget som ble publisert: https://wpskolen.no/wp-skolen-wordpresskolen-ser-dagens-lys/

Det startet med en idé. Som det alltid gjør. Men denne ideéen var ikke en sånn “å tenk så gøy det hadde vært hvis…” Dette var en idé skapt av et behov. 

I flere år hadde Kristin Skjæringrud jobbet som designer og webutvikler for små bedrifter og “grundere”. En gøy jobb og krevende jobb. For selv om hver kunde var unik og hvert webprosjekt var nytt, var det noen av de samme spørsmålene som kom igjen og igjen. “Du.. hvordan gjør jeg det der..”, “Kristin, kan du …”, “Hvordan løser jeg ..?

Det ble mange e-poster og videoer til den enkelte kunde = tok mye (!) tid. Kunne dette gjøres enklere?

Idé med millioner av søk

All informasjon om “hvordan” er tilgjengelig på nett. Et kjapt søk på “hvordan med WordPress” gir over 12 000 resultater! Og det er bare norske treff… Søker du på engelsk så kommer det opp mer enn 1 720 0000 treff!

Hvordan i all verden skal du da finne det som er svar på akkurat ditt spørsmål, din utfordring, din bedrift?

Og som du ser over – de fleste svarene er på engelsk. Mens de fleste Kristin hadde kontakt med, gjerne ville ha svarene på forståelig norsk.

Etter å ha produsert et hundretalls individuelle videoer med lik forklaring tilpasset den enkelte kunde, så ble det klart at her var det ikke bare et behov, men et marked. Et marked for et nettkurs (eller bibliotek om du vil) hvor flere kunne finne svarene både på det de hadde av utfordringer der og da, hvordan komme i gang og hvordan fortsette arbeidet når siden først er lansert.

Det hele startet med gratis kurset WP Intro. Deretter ble Basis kurset WP Basis (som vi i etterkant muligens kan si ikke bare er Basis men mer å regne som et bibliotek med det meste du trenger for å sette opp og drifte en proff nettside).

Som med de fleste idéer når de først får vinger, er at de genererer nye idéer. Eller behov om du vil. WP Intro ble starten på det som ble WP Basis, som gav behov for et medlemskap for de som ville ha personlig support (WP Basis VIP) samtidig som flere ville ha kunnskap og vite hvordan de kunne bruke tredje-parts løsninger som MailChimp, Campaignmonitor og Thrive Architect (for å nevne noen). Det gjorde at “Kom i gang” kursene ble laget og tilgjengelig for VIP medlemmer men også medlemmer som kun ville ha kursene men ingen personlig support (WP Basis Multi). Og så kom alle spørsmålene om nettkurs, medlemskap og nettbutikk.. som etter X-antall personlige videoer (igjen;) ) skapte behovet for WP bedrift kurset som nettopp lærer deg hvordan du setter opp nettkurs, medlemskap og nettbutikk.
Og da skulle vi kanskje være i mål?
Neida;)
For WordPress utviklingen står ikke stille.

Alle vil jo kunne sette opp en lekker, proff site så fort som mulig!
Så da var det tid for å iverksette neste idé for å dekke et behov:

Ny nettside på 7 dager!

Kurset er nå lansert og tilgjengelig!
Ny nettside på 7 dager – inkl ferdig, nedlastbare maler som gjør at du faktisk får en super-lekker nettside på nettopp 7 dager. Eller kortere;) 

Hvis du allerede er medlem på WP Skolen så sjekk ut dette tilbudet på siden Medlemstilbud (som du ser i menyen når du er logget inn).

Se for deg følgende…

Du har en idé
Du har lyst til å få det til
Du har litt ledig tid de neste dagene
Du kan få opp en helt ny, proff nettside på 7 dager.

Viktig; vi har holdt kostnadene dine for å sette opp denne siden på et absolutt minimum! Med unntak av selve kurs-beløpet, så trenger du i første omgang kun ha utgift på domene og webhotell. Og selv kun med et minimums budsjett så kan siden din se ut som noe av dette etter kun 7 dager!

ny nettside 7 dager

Litt nysgjerrig?
Eller veldig klar?

All info og påmelding finner du på denne siden!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart