Samarbeidspartnere

Det er ikke sikkert du ønsker å bruke tid på å sette opp din egen webside. Eller kanskje du vil bygge selv, men trenger hjelp med logo og visuell profil.

Samarbeidspartnere har sine spesialfelt de er eksperter på, og vil gjerne hjelpe deg med hvordan du best kan få frem DIN identitet på nett.​

Webhotell

Vi har to samarbeidspartnere på webhotell. Ønsker du at noen tar ansvar for drift av din nettside(inkl. backup og oppdateringer), så bør du velge «administrert hosting» fra WP Hotell. Vil du ha en rimeligere løsning og ta ansvar for drift og oppdateringer selv, så er ProIsp et godt valg.

Administrert hosting

Administrert hosting hos WP Hotell

«Administrert hosting» og hjelp inkludert i WordPress. WP Hotell lar deg bygge WordPress-nettsteder – ikke teknikken som driver det. Samtidig tar de hånd om driften av din nettside og hjelper deg når du har problemer.

Prisgunstig webhotell

Webhotell hos ProIsp

ProIsp tilbyr webhotell til en svært god pris, og med god kundeservice på norsk. Her får du tilgang til cPanel og har full kontroll over alt av innstillinger selv. Noe som betyr litt mere ansvar for din del, enn om du velger «administrert hosting».

Grafisk design, WordPress og Markedsføring

Lotte

Lotte Thori Løvstad

Lotte kan hjelpe deg med implementering av din visuelle identitet til alle flater. Logo, grafisk design, nettsider m.m. Hun har mye erfaring med WordPress og kan bygge nettside for deg som ikke vil ta hele jobben selv.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart