I dag er den store dagen endelig her

24. desember 2016

Julaften! Det ligger masse forventninger i lufta hos både barn og voksne. For ungene er det ofte pakkene som har størst fokus, mens for oss voksne er gjerne gleden av å gi større enn det å få!

For ett år siden

Kristin levde i grunn et ganske isolert liv mye av 2015:-) Hun hadde praktisk talt gått i hi for å lage videoer til WP Skolen. Men fra juni til desember begynte det å skje ting. WP Basis kurset ble lansert i juni, og utover høsten var det flere og flere som fant veien til WP Skolen.

Vi hadde inngått en “business forlovelse” i august 2015. Ved juletider var Ragnhild på vei til Storbritannia. 2016 var på alle måter et uskrevet kapittel.

WP Skolen et blitt et AS i år. “Forlovelsen” ble et “giftemål”. Litt stille og uten den store festen men ikke mindre et veloverveid og lykkelig ekteskap. To som utfyller hverandre. Vi har tro og ambisjoner om at våre ulikheter (og likheter) skal skape den helheten for WP Skolen som vi begge drømmer om.

Vi driver en “moderne” online business, faktisk fra tre forskjellige land. Norge, England og fra mai/juni i år, også fra USA. Vår support guru Mats Aabø ble en fast del av teamet, noe vi er veldig takknemlige for!

En gang var vi helt ferske på alt som hadde med web å gjøre. Komplett ferskinger. Vi skrev litt om det her.
Og fortsatt er vi ferskinger. For så lenge vi har valgt å jobbe med WordPress og websider så er ingen ting endelig eller statisk.

Webangsten

Det har blitt et eget begrep på WP Skolen. Vi vet begge godt hva er, selv om den har blitt noe avtagende med årene. Følelsen av panikk når du plutselig sitter med “The White Screen of Death” foran deg. Men det er bare det – en følelse. Og ting ordner seg som regel, selv når websiden din tilsynelatende blir helt borte.

Webangsten er heldigvis hverken kronisk eller farlig. Vi gjør det vi kan for å kurere diagnosen hos våre medlemmer 🙂 Den blir etter hvert mildere.

Isteden kan følelsen av eierskap overta – når du oppdager at du kan fikse problemet, selv! DET er mestring det!

Vi er forhåpentligvis alle blitt litt klokere i løpet av året. Enten om det er webrelatert som hvordan sette opp en fullverdig to-språklig webside, eller mer privat som å kjøpe seg en hest eller to….;)

Og like mye som vi kanskje er litt klokere så vil vi være like blanke når nytt år snart lanseres. For som nevnt; ingen ting står stille i denne WP-verdenen.

Januar setter vi i gang med nytt pilot-prosjekt – Din Unike Nettside

Fordi du ikke vil være en dårlig kopi av en annen men vil vise frem DIN unikhet! Nytt for WP Skolen og desto mer spennende.

Men også andre skal få mer fokus i året som kommer. Om du følger Kristin privat på FaceBook så har du kanskje sett at hun også har fått seg en ny lidenskap og fokus – hesten Vesla(eller Fantasie Dream som hun egentlig heter),

For er det én erfaring vi har (dyrt) fått kjenne på begge to, så er det viktigheten av å ha et liv ved siden av websiden og business på nett!

Det er også vår lille helt personlige oppfordring og ønske for deg denne jula:

Ta deg en pause fra web og sosiale medier de neste dagene. Sørg for å få påfyll for både ånd, sjel og kropp og nyt julefreden med dine nærmeste. Det er verdt det!

Livet handler om mer enn online business og websider!

God jul til deg & dine.

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.