Den tiden av året

Den tiden av året

Så er det den tiden av året. Kanskje sukker du. Kanskje jubler du. Eller du er sånn passe midt i mellom?
Det er tid for å handle inn, og la seg inspirere.
Drømme, og kose seg.
Og spise så mye pepperkaker at du faktisk IKKE har lyst på en eneste bit til når januar kommer! (Helt personlig så har jeg aldri så langt opplevd akkurat det.. det er alltid plass til én pepperkake til! Men det er en annen historie;) )

Det er ikke så mye jul over WordPress og plugins… og våre produkter kan ikke pakkes inn med lekkert gullpapir. Så vi tenkte vi isteden kan tipse deg om noen av kundene våre sine nettbutikker.

Her finner du en god blanding av ting du kan legge under treet og ting som kan inspirere.

den tiden av året

Lag det selv

Kreativiteten kan være hobby og ren meditasjon. Å få pusle med noe du liker og se det blir til noe vakkert. Garn og tråd er ofte en del av det, for det er så fantastisk mye som du kan skape med nettopp det. 

Fabrikkgalleriet har vært med på WP Skolen siden start. Om du elsker å være kreativ og lage ting selv, så se denne siden https://www.fabrikkgalleriet.no/
Siden oppdateres jevnlig og det er alltid noe du kan lage, gjøre og skape der inne.

Strikking er aldri feil, enten for å gi deg selv et pusterom i juletiden eller lage en veldig personlig gave. Kristin strikket genser til meg til jul for et par år siden. Blir fortsatt rørt når jeg tenker på det, for jeg kan ikke strikke selv. Hjemmestrikket er så kos! Så om du som Kristin liker å strikke, så anbefaler jeg deg å ta en titt innom https://www.garnburet.no/ og https://happbyknitting.no for deilig garn og fine oppskrifter. 

Vakre tradisjoner på denne tiden av året

Jul handler om tradisjoner, om det er dine egne eller nedarvede. Et vakkert pyntet bord. Bestikket som kun tas frem ved spesielle anledninger. Ekstra lekkert blir det når du kan pynte bordet med ekte linservietter som du får hos https://godull.no/ Eller gi bort en brødpose i lin som gave. Det skal ofte så lite til. 

For deg som er ekstra opptatt av tradisjoner og det å ta vare på den, så må du sjekke ut https://historiskehus.no/ 

En tid for inspirasjon

Bilder inspirerer. Det gir liv til et rom og kan være alt fra dekor til å skape en stemning. Morten Leines vakre kunstfotografier finner du her https://www.mortenleine.com/ 

Ikke alt i denne førjulstiden trenger å handle om ting.
Det kan også handle om ideer. DINE ideer, for så å gi rom for disse.

Siw Christiansen https://www.siwskriv.no/ gir deg skrivekurs. Kanskje er det nettopp det denne juletiden skal få handle om for deg – å starte på den skriveprosessen du lenge har ønsket deg.

Eller hva med å gi bort eller gi deg selv litt luksus før eller i jula?
Ragnhilds Hudpleie https://www.ragnhildshudpleie.no/ gir deg nettopp det. Og det er aldri feil å få litt luksus også under juletreet.

Jeg vil gjerne legge til min egen bok, Dagsplan, helt på slutten her. En bok for få fokus i hverdagen https://ragnhildhannoschock.no/ Fordi jeg har den med meg hver eneste dag, er er det fullt mulig å både være effektiv og samtidig skape rom for masse kos disse førjuls-ukene. 

Den tiden av året der du kan gi videre

Vi har i flere artikler tidligere skrevet om KIVA – organisasjonen som gir mikrolån til små-gründere med færre ressurser enn vi har her i Norge. Siden julen 2017 har vi gitt all affiliate inntekt via WP Skolen til KIVA. Og det fortsetter vi med!

Om du bruker noen av affiliate linkene fra denne siden til å kjøpe utvidelser eller themes til nettsiden, så støtter du samtidig KIVA. Ved å investere i deg selv og bedriften din sin nettside, så støtter du samtidig andre via KIVA til å kunne nå sin drøm.

Kos deg med gaveideer, andre ideer og inspirasjon de neste uken. God før-julstid til deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart