Hva innebærer ett VIP medlemskap på WP Skolen?

Hva innebærer ett VIP medlemskap på WP Skolen?

Hva er et VIP medlemskap?

VIP medlemskap på WP Skolen

Som VIP medlem får du bl.a.:

  • Tilgang til VIP bloggen hvor vi deler «tips & triks». Her kan du selv komme med ønsker om det er spesielle ting du vil vi skal ta opp.
  • Gratis vurdering av nettsiden din hvor du får innspill og tips til forbedringer.
  • Prioritert support på e-post
  • Tilgang til alle tilgjengelige kurs etterhvert som de kommer(her er det også lov å komme med ønsker)
  • Egen VIP gruppe på facebook hvor du kan sparre med de andre medlemmene, i tillegg til meg og Ragnhild. Per i dag er denne 3 ganger så stor som gruppa som er for de som kun kjøper kurs.

    VIP medlemskap er for deg som vil ha maksimalt ut av WP Skolen.

Hvem kan bli VIP medlem?

Alle som kjøper WP Basis får mulighet til å bli VIP medlem. Hvorfor er det sånn? Rett og slett fordi vi vet av erfaring at minst 50% av spørsmålene vi kommer til å få, allerede er besvart i kurset. Det er unødvendig å gjøre dobbeltarbeid. Da er det bedre å bruke tiden på å skape nytt innhold for VIP medlemmene.

«Jeg er superfornøyd! Det er lett å få gode svar på både enkle og vanskelige saker, ingenting feies unna som for teit eller for lett. Bloggene med informasjon er helt fantastiske, det er enkelt å følge oppskriftene (stort sett) og veldig kjapp og hyggelig support.»

Jamie Siv

«Slipper jeg å gjøre ting selv med VIP medlemskap?»

Nei, det er fortsatt du som gjør jobben med siden din. Du kan sammenligne medlemskapet med en supportavtale, hvor du selv gjør jobben. Men i stedet for å være overlatt til deg selv og Google, så har du både Ragnhild og meg i ryggen, i tillegg til alle i facebookgruppa. Du vil alltid ha noen å be om hjelp når du står fast.

Kan dere logge inn på siden min og sjekke hva som er galt?

I utgangspunktet sier vi at grensen for inkludert support går ved innlogging på siden din, men samtidig bruker vi sunn fornuft. Noen ganger er det sløsing med tid å sende eposter fram og tilbake for å prøve å forklare noe som kunne vært fikset på et par minutter ved å logge inn på siden din.

Er det derimot større og tidkrevende ting du trenger hjelp til, så dekker ikke VIP avtalen det. Men, vi strekker oss langt for å hjelpe deg som er VIP medlem.

Et VIP medlemskap skal være litt «gullkantet» og vi ønsker virkelig å hjelpe deg så langt det er mulig.

VIP avtalen er ikke en erstatning for supportavtale med en webdesigner eller programmerer.

Du kan ikke legge inn en bestilling på noe du ønsker utført. Hele poenget med WP Skolen er å gjøre deg så selvstendig og trygg på din egen webside som overhodet mulig!

  • Har du en aktiv webside hvor det hele tiden dukker opp ting du ønsker å gjøre, men du vet ikke alltid helt hvordan?
  • Har du en WordPress side, men får helt angst hver gang du skal gjøre noe med den? Som VIP medlem får du hjelp når du står fast!
  • Er du en grafisk designer som nettopp har valgt Genesis som platform for websider?
  • Driver du for deg selv og setter du opp WordPress sider for kunder, men savner noen å sparre med, diskutere løsninger med?

Da er VIP medlemskap for deg!

«Jeg vil bli medlem NÅ, men ser ingen steder hvor jeg kan melde meg inn?»

Vi tar inn nye medlemmer/deltagere kun 3 ganger pr år.

Dersom du allerede har kjøpt WP Basis, kan du oppgradere når du vil ved å klikke på «Oppgrader» fanen på kurssiden!

«Jeg er utrolig godt fornøyd med mitt VIP-medlemskap hos WP-skolen. Det gjør meg trygg på at sammen løser vi problemene som oppstår og så lærer jeg så mye underveis. Så lenge jeg jobber opp i mot ekstrerne kunder så skal jeg være her på WP-skolen. Web er ferskvare og det skjer endringer hver dag, hos WPskolen er jeg oppdatert.»

Magda Elin Johnsen – synlige-nettsider.no

      «Det aller beste, det er raskt svar på spørsmål, og VIP bloggen»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart