Din perfeksjonisme står i veien

Din perfeksjonisme står i veien

Utsetter du fordi det ikke er perfekt?

Når du er nesten klar for å lansere websiden din, men utsetter fordi den ikke er perfekt? Når du egentlig har alt klart for å kjøre i gang med en optin-kampanje men kvier deg fordi videoen du har laget ikke er perfekt? Da kan det være din egen perfeksjonisme står i veien.

Jeg kom over en video-blogg av Shane Melaugh, en av gründerne bak Thrive Themes. En knall bra beskrivelse av hva som gjør at mange av oss ikke får den suksessen vi ønsker – vår egen perfeksjonisme står i veien.Isteden for å fokusere stort, så blir vi opphengt i detaljene som kun er viktig her og nå. Vi blir for opptatt av å levere PERFEKT i alt vi gjør, at vi aldri kommer ordentlig ut med det egentlige budskapet.

Hva er det du har som større plan?

Når kvalitet står i veien for progresjon

Hvis du kun går for det perfekte og dermed ikke lanserer siden din før ALT er 100%, så går du glipp av enormt mye tid der du kunne posisjonert deg i markedet, bygget liste og kommet deg videre.Om du utsetter den optin-kampanjen fordi videoen din aldri blir så bra at du selv er kjempe-fornøyd, så vil du aldri få produsert flere videoer.

Øvelse gjør mester og «Godt Nok!» er ofte mer enn perfekt nok.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart