Din perfeksjonisme står i veien

Din perfeksjonisme står i veien

Utsetter du fordi det ikke er perfekt?

Når du er nesten klar for å lansere websiden din, men utsetter fordi den ikke er perfekt? Når du egentlig har alt klart for å kjøre i gang med en optin-kampanje men kvier deg fordi videoen du har laget ikke er perfekt? Da kan det være din egen perfeksjonisme står i veien.

Jeg kom over en video-blogg av Shane Melaugh, en av gründerne bak Thrive Themes. En knall bra beskrivelse av hva som gjør at mange av oss ikke får den suksessen vi ønsker – vår egen perfeksjonisme står i veien.Isteden for å fokusere stort, så blir vi opphengt i detaljene som kun er viktig her og nå. Vi blir for opptatt av å levere PERFEKT i alt vi gjør, at vi aldri kommer ordentlig ut med det egentlige budskapet.

Hva er det du har som større plan?

Når kvalitet står i veien for progresjon

Hvis du kun går for det perfekte og dermed ikke lanserer siden din før ALT er 100%, så går du glipp av enormt mye tid der du kunne posisjonert deg i markedet, bygget liste og kommet deg videre.Om du utsetter den optin-kampanjen fordi videoen din aldri blir så bra at du selv er kjempe-fornøyd, så vil du aldri få produsert flere videoer.

Øvelse gjør mester og «Godt Nok!» er ofte mer enn perfekt nok.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Tilbakestill passord

Gjenopprett passordet ditt

En link for å gjenopprette passord vil bli sendt deg på e-post.

Tilbake

Your Cart