Hvordan gi videre samtidig som du investerer i deg selv?

Vi er heldige. Du og jeg er heldige. For selv om vi kan sitte timesvis i frustrasjon over noe som ikke fungerer helt som det skal med nettsiden, skatteetaten som ikke besvarer spørsmål om mva kjapt nok, eller at ikke så mange som vi hadde håpet faktisk leser blogg artikkelen vår… så har vi faktisk tak over hodet og mat på bordet. De fleste av oss er også så privilegert at vi kan bruke tid og penger og investere i å utvide egne bedrifter. Alle som vil, kan sette i gang med nettkurs og medlemskap på nett. Eller nettbutikk der vi selger varer og tjenester.

Alt det uten å være bekymret for om ungene får skolegang eller ikke… eller om det er mat på bordet i neste uke.

Ikke alle har det sånn…

Å gi videre ved at du investerer i egen drøm

Som jeg skrev om for et par år tilbake, så har vi alle drømmer. Noen villere enn andre. Noen mer ned på jorda enn andre. Noen handler om å skape noe stort og globalt. Andre om å åpne en lokal bedrift. Men for noen handler drømmen om å skape seg et levebrød, for å kunne forsørge familien. Eller for å kunne sørge for at ungene kommer på skole og får en utdannelse.

Det finnes flere ordtak som handler om verdien av å hjelpe noen til å hjelpe seg selv. Vi trenger ikke gå lenger enn til vår egen erfaring med nettsider. Hvis du får andre til å gjøre alt på siden din, fra å sette opp nettsiden til å poste blog-innleggene. Hvordan vil du da noen gang selv kunne ha komplett eierskap til egen nettside? Nettsiden vil da for alltid være noe litt fjernt og vanskelig. For ikke å snakke om kostbar. Noe av filosofien bak WP Skolen er basert på akkurat det, eierskap til egen nettside.

Men tilbake til det å gi videre og drømmene…

Høsten 2017 ble vi, via Thrive Themes, oppmerksomme på KIVA. KIVA er en organisasjon som gir mikrolån som gjør det mulig for andre, i andre land og med færre materielle ressurser enn oss, til å skape ut fra sin drøm. Hvilken genial idé og helt i tråd med det vi tror på. Fra desember 2017 har alt vi har fått inn av affiliateinntekter gått uavkortet til KIVA. Vi har skrevet mer om dette her. Så langt har vi gitt 83 mikrolån på til sammen over $7.000. Her kan du se hva som er generert så langt.

Hvordan kan du gi videre, og samtidig investere i din nettside – i din drøm?

Om du bruker noen av affilite linkene fra denne siden til å kjøpe utvidelser eller themes til nettsiden, så støtter du samtidig KIVA. Det eneste du gjør, i praksis, er å investere i deg selv og bedriften din sin nettside. Det som er resultatet, er at du får utvidelser eller themes som vi mener er gode samtidig som du gir muligheten for at vi kan støtte enda flere med mikrolån. Så om du vil gjøre noen gode investeringer, og samtidig gi videre – ta en titt på denne siden og bruk linkene derfra.

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.