Julegave fra WP Skolen

Undertegnede er veldig, VELDIG glad i desember. Julekort, julekaker, julegaver, julegavehandel, julepynt og julesnop. Jeg liker alt sammen. I skrivende stund er ribba kjøpt inn fra lokal slakter så til helgen blir det sylte! Ikke alle har det sånn.

Fordi vi er privilegerte

Desember er en tid der det er lov og kose seg og nyte litt ekstra. Det er også en tid for å reflektere og helt bevisst kjenne på takknemlighet. For selv om vi alle ikke kan kjøpe siste iPhone til ungene i julegave (?!) så er vi alle sammen stort sett mer privilegerte enn svært mange i denne verden.

Det gjelder også som gründer!

Du kan tillate deg å “teste ut” gründerlivet. Teste ut ideene. Til og med satse! Kanskje blir du ikke rik første året men du kan ta kurs for å lære mer, få laget deg en logo, opprette konto hos diverse leverandører av mailsystem, medlemskap og systemer for å lage, lagre og distribuere budskapet ditt. Alt ligger der, tilgjengelig for deg. Og ja, kanskje kan du ikke dra på sydentur eller kjøpe alle klærne du ønsker det året du velger å satse, men du sulter ikke!

Drømmer har vi alle

De beste ideene kommer når det er noe vi brenner for. Noe vi virkelig vil! Og drømmer har vi alle. Det gjelder uansett hvor vi måtte bo i verden. Forskjellen er bare at ikke alle steder er det mulig å teste ut ideen eller å satse.

WP Skolen er på mange måter en «hjelp til selvhjelp» business. Vi ønsker å gi deg mulighet til selv å kunne lage og drifte en profesjonell webside. Å selv skaffe deg kompetansen og gjøre deg uavhengig av en designer eller byrå.

Via WP Skolen så kan alle som selv vil, lære seg det som før var forbeholdt webdesigner. Vi ønsker å gi av vår kunnskap og erfaring til deg som vil ha kontroll på websiden din og lære deg hvordan du selv kan fikse en proff webside med WordPress.

I forbindelse med Black Friday nå i november ble vi oppmerksomme på en annen måte å gi!

Black Friday handler stort sett utelukkende om at selskaper, små som store, dumper prisene denne dagen for å gi oss et godt tilbud. Iallfall er det det vi ledes til å tro;) Det gir økt salg for bedriften og forhåpentligvis et godt kjøp for deg og meg. Men alt salg trenger ikke handle om «me, myself and I».

Thrive Themes gav 50% av all inntekt fra plugins og themes på Black Friday til organisasjonen KIVA. KIVA gir mikrolån til gründere i land med langt færre ressurser enn vi som gründere har i Norge. Det gir muligheten for at de gode idéene og drømmene også kan bli virkelige for gründere som ikke har alt det du og jeg har.

Vi elsket ideen! Den er helt i tråd med våre egne verdier.

Så vår julegave fra WP Skolen i år er;

100% av all affiliateinntekt vi genererer via ThriveThemes i november og desember skal gå rett til KIVA.

Du finner WP Skolens offisielle side hos KIVA her om du har lyst til å følge med. November ga $368 USD, vi håper desember gir enda mer!

KIVA

Skal du i gang med salgsside, medlemsside, optin- og landingsside og alle andre sider for å øke trafikk og salg på DIN webside neste år, så anbefaler vi ThriveThemes sine systemer som Thrive Architect eller Thrive Leads, over alle konkurrerende systemer!

Og om du kjøper det nå i desember via denne linken (eller gjorde det i november) så kan vi love deg at alt WP Skolen får i affiliate provisjon går rett til KIVA!

God jul!

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.