Vi støtter Kiva med alt vi får inn via affiliatelinker

kiva loan

Fordi vi er privilegerte

Som gründere i Norge er vi priviligerte. Vi kan tillate oss å «teste ut» gründerlivet og idéene våre uten altfor stor risiko. Ofte handler det å starte egen bedrift mer om å leve ut en drøm enn om å overleve.

Kanskje blir du ikke rik det første året men du kan ta kurs for å lære mer, kjøpe systemer for å lage, lagre og distribuere budskapet ditt. Alt ligger der, tilgjengelig for deg. Og ja, kanskje kan du ikke dra på sydentur eller kjøpe alle klærne du ønsker det året du velger å satse, men du sulter ikke!

Drømmer har vi alle

Uansett hvor vi måtte befinne oss i verden så er fremgang ofte knyttet opp mot en drøm som en eller annen så tør å sette ut i livet. Noen drømmer er svulstige og innovative. Andre drømmer handler om å sikre sine barns fremtid med skolegang.

WP Skolen gir all affiliate inntekt via våre affiliatelinker uavkortet til mikrolån via KIVA

KIVA

Å gi videre

Uansett hva du jobber med, så gir du mest sannsynlig videre av din kunnskap. Akkurat som det sitter mennesker rundt om i hele verden og deler av sin kunnskap ved å kontinuerlig utvikle WordPress og plugins.
Kunnskap som gjør at vi og du kan bygge vår bedrift for å formidle det vi og du brenner for.

skolegang

Vi på WP Skolen ønsker å gi videre.

I forbindelse med Black Friday i 2017 ble vi oppmerksom på organisasjonen Kiva. Vi ble inspirert av Thrive Themes som gav deler av sitt Black Friday salg til Kiva, og vi registrerte WP Skolen som giver. Alt affiliatesalg på Thrive produktene som kom i november og desember 2017 brukte vi direkte på å gi mikrolån videre via Kiva. Hva som er status så langt og hvem vi har gitt til finner du her.

Verdien av et mikrolån

Det er et ordtak som sier: «Gi en mann en fisk, og han har mat for en dag. Lær en mann å fiske, så har han mat resten av livet. «

I Norge har vi en tradisjon for å støtte diverse veldedige organisasjoner. I krisesituasjoner er det nødvendig med rask hjelp. For verdiskapning er det støtte som skaper lønnsomhet som gir verdi.
Et mikrolån via Kiva kan være avgjørende for å kjøpe inn materialer til å lage noe som kan selges videre, slik at man får råd til mat og ikke minst utdannelse til egne barn. Det er verdiskapning.

Ett mikrolån kan være starten på en vei ut av fattigdom for én liten familie. De fleste gründerspirer stopper ikke når de har nådd ett mål. Når du kommer opp på første bakketopp, så åpnes det bare ett nytt landskap og nye ideer tar form og settes kanskje ut i livet ved hjelp av ett nytt mikrolån. Det kan gi mulighet for å skape arbeid for flere, og etterhvert kan det som startet som et mikrolån skape makroeffekter.

Allerede etter en mnd som mikrolånegiver begynte det å komme penger tilbake på Kiva kontoen vår, og de ble selvfølgelig lagt inn i nye lån

Vi har tro på at små grep, kan gi store ringvirkninger!

kiva loan

Er du nysgjerrig på Kiva og dette med mikrolån?

Mer info finner du på deres offisielle side her.

WP Skolen støtter Kiva.

Her er liste over alle de utvidelsene (plugins) vi selv bruker og anbefaler. Kjøper du direkte vi linkene under, støtter du samtidig muligheten for at andre små-gründere rundt om i verden, med langt færre privilegier enn det du og vi har, kan få realisert noe av sin drøm eller sikre sine barn utdannelse. For mer info om våre valg av utvidelser/plugins og tjenester, ta en titt på denne siden.

Kjøper du via en av disse linkene, støtter du samtidig KIVA

Alt WP Skolen får i affiliate provisjon går rett til KIVA!

Webhotell

Siteground

Rammeverk og tema

Astra – for deg som ønsker et theme med mengder av valgmuligheter. Astra er et veldig godt valg, både for nybegynnere og viderekomne. De har en rekke starter templates man kan ta utgangspunkt i, og ønsker du enda flere valgmuligheter enn gratis versjonen tilbyr, så kan du oppgradere til Astra Pro.

BrainstormForce-Store

Genesis fra StudioPress har i mange år vært vårt foretrukne rammeverk for nettsider. Og vi liker det fortsatt. MEN, de har gjort en ganske stor endring når det gjelder måten de selger på. Tidligere kunne man kjøpe ett og ett theme til en engangspris. Nå har de gått over til en pakkeløsning som inkluderer 10 themes + 1 plugin som inkluderer en rekke mønstre/blockpatterns som gjør det veldig enkelt å bygge en proff nettside. Pr d.d. koster lisensen $360USD pr år. Det er en god deal om du er webdesigner, bygger nettsider for flere eller har mange nettsider selv.

Den gode nyheten er at Genesis rammeverket og Genesis Sample themet nå har blitt gratis. Og det er faktisk en veldig god løsning for deg som skal bygge en relativt enkel nettside. Og du kan fortsatt kjøpe childthemes fra 3.parts leverandører. Disse themene er tydelig merket hos StudioPress.

Landingsider og listebygging

Her er våre favoritter Thrive Architect(landingssider og sidebygger) og Thrive Leads(for optins og listebygging). Dette er plugins som tidligere kunne kjøpes hver for seg. Nå må man ha et Thrive Suite medlemskap for å få tilgang til disse. Men om budsjettet ditt tillater det, så er det to suverene plugins. Thrive Suite inkluderer en rekke andre plugins også (og også en «Theme Builder» som vi ikke anbefaler til nybegynnere).

BrainstormForce-Store

Convert Pro – er et veldig godt alternativ til Thrive Leads. Denne kan kjøpes alene 😉 Og vi synes prisen er fornuftig i forhold til funksjonalitet. Den kan brukes til alle slags optins og har integrasjon mot alle de kjente e-post tjenestene.

Nettbutikk – Medlemsider – Nettkurs

Uansett om du skal i gang med nettbutikk, nettkurs eller medlemsportal, så er WooCommerce en god plattform for å selge. Det gir mulighet for å sende ut korrekte salgssbilag iht bokføringsforskriften(noe de fleste utenlandske løsninger ikke gir deg). I tillegg har de mest brukte regnskapssystemene i Norge integrasjon mot WooCommerce.

WooCommerce er i utgangspunktet gratis å bruke, men du vil høyst sannsynlig trenge noen betalte plugins for å komme helt i mål.

WooCommerce

Woocommerce Membership og Woocommerce Subscriptions er plugins du kan utvide med for å sette opp medlemsportal i WordPress.

WP Courseware

WP Courseware – plugin for nettkurs. Kan integreres med WooCommerce eller brukes på egenhånd(NB! Gir ikke tilfredstillende bilag på egenhånd, men sammen med WooCommerce er det mulig å sende salgsbilag som tilfredstiller bokføringsforskriften.)

MemberPress – er også et alternativ om du skal i gang med nettkurs og medlemsportal.

NB! Hvis du planlegger å ta vårt WP Bedrift kurs, så bør du gå for WooCommerce plugins + WP Courseware)

Skjema plugins

Gravity Forms – Solid plugin som kan brukes til alle slags skjema, alt fra et enkelt kontaktskjema til påmeldingskjema tilknyttet Stripe/PayPal, spørreundersøkelser o.l.

WP Forms – Gjør stort sett akkurat det samme som Gravity Forms. Ta en titt på begge for å sammenligne priser og funksjonalitet.

Backup

ManageWP – definitivt vår favoritt når det gjelder backup. Litt annerledes løsning enn mange backup-plugins som finnes på markedet. Du betaler pr nettside og for den funksjonaliteten du ønsker. ManageWP kan gjøre mye mer enn bare backup, men vi mener det er det beste alternativet for backup også. Har du bare en eller noen få nettsider, så vil den høyst sannsynlig være billligere enn mange rene backup løsninger også.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart