Happy Knitting hadde ikke vært til i dag uten Kristin og Ragnhild

Happy Knitting hadde ikke vært til i dag uten Kristin og Ragnhild

Jeg heter Magda Elin Johnsen og driver nettbutikken happyknitting.no. I tillegg så har jeg et kombinert lager/showroom for kundene som bor i Trondheim. Det er på mange måter ikke nødvendig å sende varer som befinner seg i Trondheim først til Oslo og så tilbake til Trondheim.

I skjørtene til Kristin

Jeg har holdt i skjørtene til Kristin i så mange år at jeg husker hvor mange lenger, sikkert 15-20 år. For hver eneste gang jeg har sendt en forespørsel om hjelp, liten eller stor så har jeg fått utfyllende hjelp både i tekst og som oftest video. Jeg er såpass visuell at jeg må se ting for å lære.

Det var ikke mange produktene jeg hadde den første tida og jeg tror vi var en av de første strikkebutikkene på nett som solgte strikkeoppskrifter som nedlastbare produkter. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg måtte ha hjelp av Kristin for å finne feil og løse konfigureringer. Jeg tror aldri Kristin har gitt opp å løse et problem, ikke for Happy Knitting iallefall.

Happy Knitting landed designet

Senere, for et par tre år siden fikk vi hjelp av Ragnhild på design. Hun slusa oss inn i det utrykket og designet som vi ønsket og er like fornøyd i dag som da. Elementene, fontene og fargene sitter perfekt og det er lett for oss å jobbe når alle designtankene er tenkt på forhånd.

Happy Knitting vokser og jeg synes på ingen måte vi får større utfordringer for nettbutikken. Det tror jeg er fordi vi er bygget på en solid plattform. Er det en funksjonalitet vi mangler, så legges det bare inn nokså uproblematisk. 

Det kan gå uker og måneder nå uten at jeg trenger å tilkalle Kristin og det er fordi alt er på stell. Jeg betaler også for at Kristin tar hånd om og passer på nettbutikken slik at om det skulle skje noe så finnes det backup og muligheter til å sette den tilbake. Det gir trygghet. Det hadde ikke vært hyggelig om jeg en morgen ble møtt av rosa griser på forsiden av nettsiden.

Ikke noe sjakktrekk!

Så lenge jeg driver nettbutikken skal jeg være medlem av WP-skolen. Jeg har aldri drømt om en gang å slutte med det. Det hadde blitt det samme som å skyte seg i foten eller sage av greina man sitter på. Ikke noe sjakktrekk akkurat. 

Velkommen til Happy Knitting alle strikke-glade

Om du har den samme pasjonen som meg og som bekjenner deg til strikkegarn fra flere verdenshjørner så er du velkommen innom happyknitting.no. Og det beste er, som mannen min på fleip men med litt alvor sier: – Det beste er at kundene ikke kjøper noe for garnet er så vakkert at jeg helst beholder alt selv : D

Hilsen fra Magda
Primus motor i Happy Knitting AS

Kristin
Kommentar fra Kristin

Mulig det føles som 15-20 år ;-), men 10-11 år har det blitt siden jeg kom i kontakt med Magda for første gang. Og når vi startet WP Skolen, så var Magda en av de første som meldte seg på. Det har vært veldig gøy å få lov til å følge henne og Happy Knitting fra starten, og jeg må bare si tusen takk for tilliten!
Og til alle ivrige strikkere: Ta dere en tur inn i butikken hennes og sjekk garn og oppskrifter. Her er det mye lekkert!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart