WP skolen ser dagens lys!

WP skolen ser dagens lys!

WP Skolen fyller 5 år!

I juni er det 5 år siden vi begynte å selge kurs, og i den forbindelse deler vi noen av de første bloggartiklene våre. Dette er det første blogginnlegget jeg skrev, hvor jeg delte litt om planer og visjoner. Mye av dette har vi nå på plass, og noe har tatt en litt annen vending enn jeg tenkte i begynnelsen. WP Basis er på plass, klikk her for å lese mer om det. Det samme er WP Bedrift. Et eget kurs for webdesignere ble det ikke noe av. I stedet ble det et VIP medlemskap for alle som ønsket tettere oppfølging og mere «avansert» læring. Klikk her for å lese mer om hva vi tilbyr nå i 2020 😉

Vi kommer til å dele flere av de gamle innleggene i dagene fremover. Mye er fortsatt like aktuelt som det var for 5 år siden.
Tusen takk til alle dere som har vært med på reisen helt siden 2015 <3


WP Skolen – nå starter vi opp!

Første gang publisert 6.feb 2015

Det begynte med en plan om et grunnkurs i WordPress på nett. Og WP Basis, selve grunnkurset er på vei. Sammen med gratiskurset WP Intro dekker det du trenger for å lære hvordan du bruker WordPress. Og WP Skolen er selvfølgelig på norsk! Noe jeg vet mange har ventet på! Men for mange er det å lære WordPress og sette opp selve siden, bare begynnelsen.

Etter å ha jobbet med  å sette opp websider for kunder en god stund nå, så har jeg sett at behovet er mye større enn bare det å lære å oppdatere bloggen sin. Nettbutikk, eventer og nettkurs. Nyhetsbrev, evalueringskjemaer etter et event, eller en egen landingsside for å få flere på lista di. Alt henger sammen. Derfor kommer du til å lære mye mer enn bare WordPress her på WP Skolen, hvis du vil da 🙂

La alt skje på websiden din!

Wordpresskolen på norsk

Mange sprer noe her og noe der og bygger ikke buzz rundt sitt eget domene! Mange ender opp med et helt spekter av forskjellige nettsider de sender kundene sine rundt på. Noen oppretter kurs hos Kajabi, landingssider hos Leadpages, spørreundersøkelser via Surveymonkey osv osv. Kanskje du er en av mange som har endt opp med å betale månedlige avgifter til en haug av tjenester?  Men kanskje du kunne gjort alt på selve websiden din? Om ikke helt gratis, så garantert til en lavere pris enn å kjøpe tjenester for hvert enkelt behov.

WP Bedrift – for deg som trenger litt mer!

I WP Bedrift kommer jeg til å dele mange av de verktøyene jeg bruker selv. Jeg har lyst til å vise deg hvor enkelt mange ting kan gjøres, uten at du trenger å forplikte deg til dyre månedlige avgifter hos forskjellige leverandører. Driver du et firma, så bør fokus være på å bygge din egen bedrift. Det samme gjelder med websiden din. For mange er websiden selve bedriften.

Bygg autoritet og troverdiget i søkemotorer rundt din egen webside.

På sikt vil det gi deg flere kunder og fler besøkende til dine websider, enn om du sender kundene dine til websider du ikke eier og ikke har full kontroll over.

Oppdatering 2020: WP Bedrift er nå en realitet – Se her: WP Bedrift

Medlem eller kursdeltager? – Valget er ditt

WP Intro, gratiskurset, er laveste medlemsnivå. WP Basis vil også bli en medlemsløsning som inkluderer support via forumet. WP Bedrift vil også følge samme modell når den tid kommer. I tillegg kommer vi også til å tilby separate kurs om f.eks søkemotoroptimalisering, hvordan sette opp onlinekurs, kom i gang med….?(fyll inn det du ønsker deg :-)) I tillegg vil flere av de separate kursene inkluderes i medlemsnivåene. Det vil si at du som velger å være medlem i WP Bedrift f.eks vil få tilgang til de kursene vi mener er aktuelle for deg som driver et firma.

Jobber du med WordPress og webdesign, men savner noen å sparre med?

Mange av oss jobber hver for oss, og er alene med alle utfordringer som dukker opp. Vi bruker kanskje timesvis på å lete etter løsninger med vår venn Google. Og Google er ofte en venn i nøden. Grafiske designere tilbyr ofte full pakke, med logo, brosjyrer, annonser….og websider. Websider blir ofte det mest tidkrevende og minst lønnsomme, fordi det er for mye å sette seg inn i. Kjenner du deg igjen? Ofte finner man ikke det perfekte themet, og på grunn av tidspress ender man opp med å bruke WordPress themes man har brukt mange ganger før. Det er forsåvidt ikke noe galt i det, men det føles ofte veldig begrensende.

Kommer det et medlemsnivå for webdesignere også?

Jeg har noen tanker om det også, men de har jeg tenkt å holde for meg selv en stund til. Det jeg kan si, er at det blir ikke en webdesignerskole, det har jeg hverken nok tid eller kunnskaper for å kunne tilby. Men jeg har funnet mine verktøy, og jeg kommer til å dele hvordan jeg bruker dem. Jeg har landet på Genesis som rammeverk og et childtheme som heter Dynamik. Dynamik er ett «universaltheme» som gir nesten ubegrensede muligheter når det gjelder design og funksjonalitet. Det å ha kun en løsning å forholde seg til, gjør jobben mye enklere og ikke minst raskere og mer lønnsom. Du trenger kun ett theme å forholde deg til. Og kommer kunden tilbake om tre år og ønsker redesign, så trenger du ikke bytte theme. Du gjør bare justeringer i det samme themet.

Oppdatering 2020: WP Basis + VIP medlemskap ble tilbudet, både til webdesignere og andre som vil lære mer.

Ses vi på innsiden?

8 thoughts on “WP skolen ser dagens lys!

  1. Gratulerer med kjempeflott side, og ikke minst nye kurs! Dette har jeg gledet meg til, for jeg ser at det er bra å kunne litt mer enn bare basisen. Så du ser nok meg også på kurs 🙂

  2. Dette var stas å se. Så gøy at du endelig er klar for diverse nettkursing i WordPress. Jeg gleder meg stort og vet nå akkurat hvor jeg skal sende mine kunder for onlinekursing. Gratulerer. Jeg unner deg mange kunder og har allerde delt deg med stor iver og glede. Klem fra meg.

  3. Lillian Svendsen S

    Gratulerer Kristin. Dette kurset kom som bestilt for mitt vedkommende. Gleder meg til å følge med på WP skolen og lære å sette opp hjemmeside etter dine instruksjoner. Du er behagelig å høre på og lett å forstå. Flott at kurset er på norsk, noe som gjør alt mye enklere. Lykke til med «skolen».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart