Det skjer ting i kulissene på WP Skolen om dagen!

WP Skolen har nå eksistert i litt over ett år, og det har vært et begivenhetsrikt år. Jeg valge å si opp alle kundene mine før jul i 2014 for å satse 100% på WP Skolen.

Jeg visste at markedet for opplæring var der. Men jeg visste ikke hvordan WP Skolen ville bli tatt imot.

WP Basis, grunnkurset i WordPress, ble lansert i juni 2015. Og fram til nå så har det kun vært åpent for påmelding i korte perioder. Rett og slett fordi jeg ville være 100% sikker på at jeg greide å yte deltagerne den supporten de trengte underveis.

Kjøp WP Basis når det passer deg!

Nå et drøyt år senere, så slipper vi kurset løs, og alle kan få kjøpe kurs akkurat når de trenger det. Nå er vi tre stykker som bistår med hjelp og support til deltagerne, enten via facebookgruppe eller via utvidet support med et VIP medlemskap.

Kristin + Ragnhild = WP Skolen AS

For ganske nøyaktig et år siden, så skrev Ragnhild denne bloggen. Om hvordan samarbeidet mellom oss to startet og hva vi ønsket å tilby WP Skolens “elever”.

Det vi ikke skrev noe om, var at vi inngikk en intensjonsavtale på denne tiden i fjor. En avtale hvor målet var at Ragnhild skulle bli mer enn bare en samarbeidspartner av WP Skolen.

Kristin + Ragnhild = Sant

Hvorfor startet vi ikke bare opp sammen med en gang?

Det å velge en forretningspartner, er ikke noe man bør gjøre på impuls.

Det er mange ting som skal klaffe.

Først og fremst så jeg etter en lidenskap etter det å skape noe, ikke først å fremst å tjene penger.

Man kan ikke drive en business uten å tjene penger, men spørsmålet er hvordan man skal tjene dem? Definitivt ikke ved å gå over lik eller gamble med kvaliteten på det man leverer av produkter og tjenester. For meg er akkurat dette selve hjørnesteinen i grunnmuren til WP Skolen. Jeg kunne ikke hatt en partner som ikke deler det synet.

Karakter og integritet vises i det du gjør når ingen andre ser deg eller hører deg!

En forretningspartner må også være “selvgående”, i den forstand at hun jobber mot det vi har satt som felles mål uten å måtte inspireres, motiveres og pushes. Selvfølgelig skal man inspirere og motivere hverandre. Men jeg ville ha en partner med en indre drivkraft og selvdisiplin, som gjør at man står på også på dager hvor inspirasjonen er totalt fraværende.

Jeg sier ikke at man ikke kan ta seg fri og gjøre andre ting enn å jobbe, men en person som ikke har disse egenskapene er mere egnet til å være ansatt enn partner.

Jeg ville også ha en partner som så ting fra andre vinkler enn det jeg gjør og som hadde guts nok til å si ifra når hun ikke var enig med meg.

Jeg så også etter en person som hadde egenskaper jeg ikke har selv, og som utfordret meg ut av komfortsonen iblandt.

Og det fant jeg! Ragnhild har alle disse kvalitetene + mange, mange flere!

Så i disse dager blir WP Skolen et AS eiet av Kristin + Ragnhild 🙂 Vi kommer til å fortsette utviklingen av nye kurs og nye måter å hjelpe deg med akkurat din nettside!

Visjonen er den samme nå som i fjor!

Å skape et nettverk, en online møteplass, der du kan stille spørsmål, få svar, selv finne løsninger på typiske utfordringer enmanns- og småbedrifter trenger svar på, og bli god til selv å sette opp og/eller drifte egen nettside.

Ny samarbeidspartner i PROISP

Tilbud fra PROSIP Vi har vært på jakt etter en samarbeidspartner når det gjelder det våre deltagere trenger for å komme i gang: Domener og webhotell. PROISP har akkurat det vi så etter i en samarbeidspartner. Gode priser på både domener og webhotell, enkel WordPress installasjon og suveren kundeservice.

Flere av de norske leverandørene på webhotell har flaskehalser i systemet som gjør det vanskelig å kjøre backup og oppdateringer. Noe som gjør at nettsideeiere vegrer seg for å gjøre både backup og oppdateringer. Det igjen gjør at nettsiden kan få store sikkerhetshull og blir utsatt for hacking.

Hos PROISP så tas det daglig backup av websiden din, og du kan selv legge tilbake en sikkerhetskopi fra en av de 30 siste dagene når du måtte ha behov for det.

Er du eksisterende kursdeltager/medlem hos oss, så får du halv pris på webhotell det første året + gratis flytting fra din nåværende leverandør om det skulle være aktuelt. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Er du kunde hos PROISP får du kr 500,- i avslag på WP Basis kurset. Kontakt PROISP for nærmere informasjon om det tilbudet.

Har du ikke kommet igang med din egen webside enda? Usikker på hvor du skal starte?

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.