Black Friday i år igjen!

Da er vi der igjen! Årets STORE dag for å spare (?) masse og kjøpe enda mer 😉

Visse “tradisjoner” er kommet for å bli. Black Friday er en sånn tradisjon, om man kan kalle det det. Hysteri vil kanskje andre si. Genialt sier den tredje. Uansett; det blir Black Friday i år som i fjor om du liker det eller ikke;)

Mulig mailboksen din begynner å fylle opp med gode priser fra diverse leverandører. Dette er den store dagen for blant annet netthandelen til å sikre seg kunder.

Men ikke alle gjør som alle andre!

#1 – Det vi sier det står vi for!

WP Skolen har som en av sine verdier at vi holder det vi lover når det gjelder pris. Det betyr at når vi sier at dette er den laveste prisen du får på kurs og medlemskap der du lærer WordPress på norsk, så står vi fast på det.

Det betyr ingen 50% rabatt på dager som Black Friday.

Vi tør heller å love at prisene våre allerede er vanvittig lave og at du sparer mange tusen på å gjøre det du lærer her, via WP Basis kurset, enn å sette bort jobben med websiden din til en designer.

#2 – Rettferdighet & Lojalitet

Tenk om du kjøpte tilgang til WP Basis med medlemskap i forrige uke, for så å finne ut at vi droppa prisen med 50% om du hadde ventet med å melde deg på til Black Friday… Vi synes ikke noe om den taktikken!

Og så tror vi på lojale kunder. At de som kommer inn på WP Skolen kommer inn fordi de virkelig ønsker å kunne fikse og ha kontroll på nettsiden sin selv .

#3 – Vi er inspirert!

Jepp! Det begynte i fjor med en mail fra Thrive Themes der de istedenfor å gi avslag på kjøp av produkter, lovet at 50% av kjøpssummen skulle gå uavkortet til Kiva. Så om du f.eks kjøpte Thrive Architect eller Thrive Themes i fjor på Black Friday, så støttet du samtidig KIVA – en organisasjon som gir mikrolån til entreprenører i fattige og underutviklede områder. For utdannelse eller for å starte eller utvide en business..

Det synes vi var så genialt at vi fikk lyst til å gjøre noe lignende! Les mer om det lenger ned på siden!

ThriveThemes.com gjør det samme i år 😀
Her er link til artikkelen der de selv forteller.

Black Friday med mening

Thrive Architect – (UN)Black Friday tilbud!

For design av alt fra stilige forsider, landingssider, salgssider, kurssider, webinarsider, bloggartikler og det meste av sider du har på din WordPress webside.

Folkene bak Thrive tilbyr på Black Friday muligheten til å sikre seg hele pakken fra Thrive Teamet, Thrive Membership, og samtidig støtte https://www.kiva.org/

Kjøper du Thrive medlemskap Black Friday så gir Thrive teamet 50% av summen rett til Kiva!

Det kaller vi salg med mening!

WP Skolen støtter Kiva hele året!

WP Skolen støtter Kiva hver gang noen kjøper noe via en av våre affiliatelinker. I stedet for å dele inntekten på salg akkurat denne dagen, så har vi valgt å la alle affiliatesalg gå direkte til Kiva. I praksis betyr det følgende: Hvis du klikker på en av våre reklamelinker(som de du finner under her), så går 100% av inntekten til Kiva. Det gjelder forøvrig hele året, og ikke bare denne helgen. Du kan lese mer om det her og du kan se hvor mye vi har bidratt med så langt: Mer om WP Skolen + Kiva – Klikk her!

Vi startet med dette i november i fjor, og siden den gangen har vi bidratt med $2025USD. Tar vi med det vi har fått tilbakebetalt og lånt ut på nytt, så har vi tilsammen vært med å gi $3025USD i mikrolån til Kiva i løpet av dette året. Og vi ser allerede nå at november i år blir en god måned, til nå har vi opptjent litt over $400USD i affiliateinntekter. Vi håper vi slår rekorden fra juni måned som var på hele $646.50 (Hvis du har lyst, kan du følge med på WP Skolens team side her.)

Våre beste anbefalinger når det gjelder WordPress “deals” på Black Friday/Cyber Monday

MRK! Alt dette er affiliatelinker og 100% av alle inntekter WP Skolen får via reklamelinker går som sagt il Kiva! Året rundt – ikke bare på Black Friday!

WooCommerce Memberships Bundle – Selg medlemskap og kurs via WooCommerce

WP Courseware – suveren partner til WooCommerce sin Membership Bundle. Lar deg organisere nettkurs for salg på en veldig enkel og oversiklig måte.

ManageWP – vår foretrukne løsning for backup og oppdatering av WordPress sider.

StudioPress – leverandør av Genesis + childthemes

StudioPress Premium WordPress Themes

Restored 316 – Feminine WordPress themes

Soliloquy – Hvis du absolutt må ha en slider 🙂

Soliloquy - The Best Responsive WordPress Slider Plugin. Period.

Thrive Architect – Sidebygger + Landingssider

Landing Pages for WordPress

Thrive Leads – Gjør listebygging til en lek

Ultimate List-Building Plugin for WordPress

Genesis Extender og Dynamik – for deg som bygger nettsider for kunder

Cobalt Apps

Design Palette Pro – for deg som vil style Genesis themes, men ikke er ekspert på CSS enda

Design Palette Pro

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.