Black Friday & Cyber Monday

Black Friday & Cyber Monday

Det store salget hvert år. Muligheten for å spare MASSE! Eller?

For mange bedrifter er det å kjøre på med salg på dager som dette veien til suksess. Og på dager som Black Friday & Cyber Monday er det mange kunder som har begynt å forvente et godt salgstilbud, og derfor avventer evt kjøp til tilbudet kommer. Dermed kan det bli tidlig jul, både for kjøper og selger.

Om vi handler på Black Friday? Ja, det gjør vi! Fordi en del selgere har lært oss at dette er en dag vi skal se etter gode tilbud.

Og vi deler noen gode tilbud med deg til slutt i denne bloggen. OBS!Vi er affiliates på produkter vi bruker selv og føler vi kan gå god for, og tjener dermed noen kroner på det!

Men ikke alle har hevet seg med på denne salgs-trenden!

Vi er en av de, og årsakene er blant annet disse tre punktene;

#1 – Det vi sier det står vi for!
Da vi tidligere i høst hadde en kampanje før prisøkning, og sa at dette var siste mulighet for å få Basis kurset og medlemskap til en så lav pris, så var det sant! Om vi hadde kjørt et salgs-stunt nå med f.eks 30% rabatt så er det ikke sikkert du hadde husket hva vi sa for noen måneder siden. Eller reagert på det. Men hva hvis?

Vi liker ikke tanken på å bli lurt og på samme måte ønsker vi å presisere at det vi sier, det gjelder!

#2 – Rettferdighet før kjapp fortjeneste
Joda det kan sikkert høres litt vel idealistisk ut, men tenk over følgende; Du har gått en stund og tenkt på dette med å bygge den nye nettsiden din selv. I forrige uke tok du avgjørelsen og er nå i gang med Basis kurset. Og så, én uke etterpå så ser du at samme kurs selges til en langt lavere pris! Vi visste jo da du kjøpte at vi kom til å ha et salg om kort tid, men fortalte deg det ikke. For et salg er et salg. Men hvordan ville du opplevd det? Følt deg lurt? Ført bak lyset?

Du kommer ikke til å oppleve det på WP Skolen. Den billigste prisen vil du alltid få akkurat nå!

#3 – Høy kvalitet FØR høy pris
Vi har sett mange eksempler på å entre markedet med en stiv pris. Noen ganger funker det, men ofte blir det en gambling der prisen settes ned litt og litt når det viser seg at kundene ikke strømmer på. Hvilken signaleffekt gir det at én kunde kjøper et produkt til én pris mens en annen kunde får samme produkt til både 50 og 70% lavere pris kanskje bare et år etter?

Så vi hopper over både sorte fredager og mandagen deretter her på WP Skolen.

Her er de beste tilbudene – synes vi 🙂

Noen av de BESTE systemene (etter vår mening), og som vi selv bruker både på WP Skolen og på våre personlige nettsider, kjører supre tilbud Black Friday og Cyber mandag. Og det tenker vi det er greit at du vet☺

Så her er våre anbefalte tilbud det er verd å sjekke ut:

Thrive Architect – (UN)Black Friday tilbud!

For design av alt fra stilige forsider, landingssider, salgssider, kurssider, webinarsider, bloggartikler og det meste av sider du har på din WordPress webside.

Folkene bak Thrive er heller ikke fan av dette tilbuds-rushet men det de tilbyr Black Friday er muligheten til å sikre seg hele pakken fra Thrive Teamet, Thrive Membership, og samtidig støtte https://www.kiva.org/ – micro lån til entreprenører i fattige og underutviklede områder. For utdannelse eller å sette opp en business.

Kjøper du Thrive medlemskap Black Friday så gir Thrive teamet 50% av summen rett til Kiva!

Det kaller vi salg med mening!

Landing Pages for WordPress

StudioPress – vår favoritt for WordPress themes!

Når det gjelder theme så er det ingen hemmelighet at vi liker Genesis fra Studiopress med tilhørende childthemes. De gir 25% til nye kunder og hele 50% reduksjon til eksisterende kunder, både på enkelt theme og hele theme-pakken. Det kan være verd å sjekke ut.

BLACK FRIDAY SPECIAL

Restored316 – Feminine childthemes for Genesis

Restored316 har spesialisert seg på feminine childthemes til Genesis, og har mange lekre themes. Noen av dem selges også via StudioPress og under salget så kan du faktisk gjøre en bedre deal ved å handle disse themene fra StudioPress(just saying….). Hvis du kjøper et childtheme fra Restored316, så må du kjøpe Genesis rammeverket fra StudioPress i tillegg.

DesignPalette Pro

Dette er en plugin som fungerer med veldig mange Genesis childthemes. Her åpnes det opp en hel mengde muligheter for deg som ikke er komfortabel med CSS koding, men allikevel ønsker mere kontroll over utseendet i themet ditt. Vil du teste den i praksis, så klikk på Demo linken etter at du har klikket på banneret under.

Design Palette Pro

Soliloquy slider

Nå har du kanskje fått med deg at vi ikke er noen store fan av slidere, men ingen regel uten unntak. Skal du først installere en slider, så synes vi Soliloquy er det beste alternativet. Her får du 25% avslag så lenge salget varer.

Soliloquy - The Best Responsive WordPress Slider Plugin. Period.

WP Engine – for deg som trenger webhotell med ekstra sikkerhet og support!

Som du sikkert vet så er ProIsp førstevalget vårt når det gjelder norske leverandører av webhotell. Her får du god support og solide tjenester.

WP Engine gir deg ikke support på norsk, så her må du kunne kommunisere på engelsk. Men WP Engine er en webhost som kun er for WordPress brukere. De KAN m.a.o. WordPress og gir support på ett litt annet nivå enn de fleste vanlige tilbydere av webhotell. De tar også ansvar for sikkerhet og backup i langt større grad en vanlige leverandører av webhotell. For deg som har hovedinntekten din fra websiden din og trenger ekstra support og sikkerhet.

Handle smart!

Nrk.no hadde denne uken en artikkel om Black Friday og at det i Norge i fjor ble handlet for ble handlet for 3,3 milliarder bare den ene dagen! Det er en vill sum. Ekspertenes råd er å handle smart.

Å sørge for gode systemer på websiden din, tenker vi er smart investering.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart