Yoga for alle

Jeg heter Anne-Heidi Bøhn og er innehaver av hjemmesiden kundalinitid.no. Jeg jobber til daglig som Kundaliniyogalærer og Yin Yogalærer og driver eget yogastudio som heter Kundalinitid – Yoga for alle.

Yoga – helsefremmende for kropp og sinn

Med min helsefaglige bakgrunn som klinisk sosionom og gestaltterapeut er jeg opptatt av yoga som helsefremmende for kropp og sinn. Jeg har selv erfart den positive effekten yoga har for å få større ro og klarhet i meg selv og erfarer at det er mange som kan ha behov for å stresse ned i en travel hverdag.

Nettbutikk med klær skapt ut ifra yogisk filosofi

Hjemmesiden er en viktig kanal for å annonsere yogakurs og Gongbad til mine yogakunder. Men den aller viktigste funksjonen hjemmesiden har er å nå ut til kunder med nettbutikken min. Jeg er stolt av å ha fått på plass en nettbutikk med spennende utvalg av klær som passer utmerket både i yogapraksis og i hverdagen. Her finner man spennende kombinasjoner av farger og stil som gjør antrekkene unike og stilfulle. Klærne er skapt ut ifra yogisk filosofi hvor produksjonsprosessen bidrar til å respektere miljøet med langvarige og behagelige stoffer i organisk bomull. Det er en viktig verdi for meg.

Yogastudioet ble etablert i 2017 og året etter tok jeg det store steget ut av en trygg og god arbeidsplass for å drive bedriften min på heltid. Jeg hadde ingen erfaring med egen bedrift fra tidligere, så det var en spennende tid jeg gikk i møte. Siden jeg også hadde etablert butikk i yogalokalet, ønsket jeg å nå ut til et bredere publikum med nettbutikk.

Jeg holdt på å gi opp flere ganger

Jeg gikk i gang på egenhånd og brukte mye tid og penger på å prøve ut ulike løsninger. Jeg var helt blank på dette området og holdt på å gi opp flere ganger. Men redningen kom da jeg kom over nettsiden til WP Skolen. Jeg meldte meg på kursene til Kristin og Ragnhild og fikk all den hjelpen og støtten jeg trengte for å komme på nett med kundalinitid.no. Kristin ga lange og utfyllende svar på alt det tekniske jeg lurte på og Ragnhild var den perfekte coach på tekst og innhold. Dette er to hyggelige og meget dyktige damer som kan sitt fag og jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke hadde klart å få en så god hjemmeside uten deres hjelp.

En nettside gjør seg ikke selv

Men en nettside gjør seg ikke selv, heller ikke etter at den er oppe og går. Det krever mye tid og kreativitet for å holde den interaktiv med oppdaterte nyheter og innlegg, noe som kan være utfordrende i en ellers travel hverdag. Det å lage seg gode rutiner med fokus på hjemmesiden, er nok en av de største utfordringene jeg har erfart og som stadig må være et mål å jobbe mot. 

Investeringen lønner seg!

Så til deg som leser dette og vurdere å sette i gang med egen bedrift og kanskje skal opp med ny nettside for første gang, vil jeg anbefale å melde deg på kurs hos WP Skolen, først som sist. Investeringen vil lønne seg i både tid, penger og ikke minst kvalitet på hjemmesiden din. Lytt til hjertet og lykke til!

Vil du finne ut mer om KundaliniTid og det Anne-Heidi tilbyr?

Her er link til nettsiden og nettbutikken hennes.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.