Flink Pike – med eller uten hund

Flink Pike – med eller uten hund

Heisan, jeg er Tone, Flink Pike Coachen – også for hundeeiere. Jepp, jeg har faktisk 2 målgrupper og det er sikkert som å banne i kirka, men det funker faktisk meget godt.

Mitt mål her i livet er at alle flinke piker som ønsker det, kan få kontroll over eller bli helt kvitt sin flinke pike.

Er du først flink pike, så har det faktisk ikke så mye å si om du har hund eller ikke, og grunnen til det er som følger:

Rekk opp hånda den som har følt på dårlig selvtillit sånn generelt?

Har du følt på det når det gjelder jobben din?
Når det gjelder hundetreningen din?

Har du gruet deg for å gå på jobb?
Eller kanskje på et hundekurs?

Vel, dette er faktisk slike mange flinke piker har det, utfordringene våre er de samme. Derfor snakker jeg til deg som både har og ikke har hund.

Ingenting jeg egentlig burte være stolt av, MEN det er nå faktisk den erfaringen som har fått meg dit jeg er pr i dag. Så ja, jeg er kanskje også litt stolt av det.

Jeg begynte å utdanne meg til coach ved siden av jobben min og innen 3 år var jeg blitt NLP Master Practitioner og Helse Coach. Da sa jeg opp jobben og så meg ikke tilbake.

Jeg går nå inn i mitt 4. år som helt selvstendig, og det har IKKE vært noen dans på roser, det skal jeg vært helt ærlig på. Min reise føles som at den har vært på alle krøtterstier du kan tenke deg, og ikke vært innom en eneste motorvei. Det har vært en skikkelig «berg og dalbane» som ingen hadde forberedt meg på.

Orket ikke tanken på å skulle lage og drifte nettsiden selv

Flink pike coachen for hundeiere

Jeg kommer fra mange år i bilbransjen hvor jeg blant annet var IT-ansvarlig , driftet f.eks websider og trivdes med det, DA.

Når jeg skulle begynne for meg selv, betalte jeg for å få laget og satte bort driften av websiden min. Da hun fortalte meg at hun skulle slutte, fikk jeg nesten helt panikk. Hva i pokker skal jeg gjøre nå?

Hva har jeg? Hva vil jeg ha? Hvordan skal jeg få det? Hvem skal jeg kontakte?

Dette var overveldende for meg…….. For jeg hadde bestemt meg for at jeg IKKE ville fixe dette selv. Jeg var såååå ferdig med IT og det var grunnen til at jeg satte det bort. Vel, der møtte jeg meg selv i døra gitt….igjen. Hva gjør jeg nå?

Jeg ble skikkelig fortvilet, lei meg og følte at dette fixer jeg bare rett og slett ikke.  Heldigvis kom jeg helt tilfeldig over WP skolen på nett, og da var det gjort. Jeg hadde kommet hjem, og det var så deilig og trygt. Takket være Ragnhild og Kristin har jeg fått tilbake lysten til å jobbe med min egen webside og lære noe nytt.

Jeg hadde aldri vært borti WordPress før og syns det var utrolig vanskelig og knotete, MEN med Kristin sin utømmelige kunnskap, tålmodighet og ikke minst fantastiske videoforklaringer, så har til og med jeg klart å lære meg å like det.

Ragnhild har ett særs godt øye for design, farger, fonter, så takket være henne fant jeg også «mine» farger.

Dere to er rett og slett ett «Dream-team» og jeg kan ikke få takket dere nok.

Jeg kan på det varmeste anbefale medlemskapet, alle kursene og ikke minst VIP-medlemskapet. Der kommer nok jeg til å bli en evig kunde.

Min nettside ble redningen – og er min meny

Det tok lang tid og jeg følte at tålmodigheten min ble satt på prøve hver gang jeg logget meg inn og skulle gjøre noe på siden. Men så, sakte men sikkert gikk det opp små små lys for meg, og når jeg da begynte å forså konseptet WordPress, da ble «alt» en god del lettere.

Som gründer syns jeg ofte jeg får høre at hjemmeside er ikke så viktig til å begynne med. Den kan komme etter hvert. VEL, det er jeg ikke enig i.

Det er jo tross alt din mulighet til å få ut det glade budskap, det er din egen avis, det er der folk ser deg, så jo, du gjør som du vil, men ett sted må du jo presentere deg også.
Jeg har begynt å se på hjemmesiden min som min egen meny.
Når du kommer inn på restauranten, vil du jo vite hva du kan få servert, ikke sant?

Så jo enklere og lett forklarende siden er, jo lettere er det for andre å bli kjent med deg.. Vær deg selv – skriv som deg selv – ha bilder av deg selv. Slik kan folk bli kjent med DEG!

På min restaurant vil menyen se slik ut:

  • 1-1 samtale treffes f.eks online eller helst Walk & Talk
  • Minikurs for deg som vil begynne i det små med forandring
  • Samtalepakker for deg som virkelig ønsker å ta grep
  • Foredrag hundeskoler, hundeklubber, vennegjeng, instruktører
  • Treningskompiser
  • Flink Pike Klubben åpner slutt mars/begynnelsen av april. En klubb for alle flinke piker som ønsker ett fellesskap, forandring og en heiagjeng

Følg meg gjerne og det kan du gjøre her:

Facebook HjemmesideInstagram

Tusen takk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart