Øyrekka som skiller seg ut

Øyrekka som skiller seg ut

I januar 2021 meldte Tove Merete Vedal seg på kurs på WP Skolen, og hun valgte også et VIP medlemskap ved siden av for å ha tilgang til 1:1 support under bygging av ny nettside. Nå nærmer det seg sommerferie igjen, og skal du på ferie i Norge, så bør du svinge innom www.oyrekka.no.

Oyrekka.no
Forsiden har et bakgrunnsbilde i full bredde og full høyde med transparent header – https://oyrekka.no

Her er det Tove Merete sier selv om prosessen:

Øyrekka Turistinformasjon etablerte sin første webside i 2016. Snart var tiden overmoden for en moderne og langt mer mobilvennlig løsning. Men hvordan skulle vi få det til?

Frivillig organisasjon med begrensede ressurser

Som en frivillig organisasjon med begrensede ressurser til rådighet, måtte vi tenke «smarte løsninger», uten at det gikk på bekostning av kvalitet. Målet var å lage en side som kunne måle seg med tilsvarende reislivsssider. Den skulle være profesjonell og innbydende – vi skulle friste og overbevise turister og bedrifter til å legge sin ferie og sine bedriftssamlinger ut hit i skjærgården. Mao; vi hadde store og klare ambisjoner.

Heldigvis fant vi WP Skolen! Og vi har klart målet! Men det hadde aldri gått uten hjelp fra WP Skolen og Kristin Skjæringrud – aldri! Med hennes hjelp og støtte fikk vi produsert en side som ga oss nøyaktig den tyngde og troverdighet vi trenger – noe som igjen åpner opp muligheter for at vi som en frivillig organisasjon kan utvikle oss og ta steget videre. Evig takknemlig!

Kristin Skjæringrud - foto Kurt Gaasø

Kristins kommentar

Jeg har sjelden opplevd å jobbe med en person med så klare og dedikerte mål, både når det gjelder design og søkemotoroptimalisering, bruk av maler for konsekvent utseende på sider osv.

Jeg har fått flere mailer fra folk som vil ha en sånn side og lurer på hvilket theme som er brukt. Og overraskelsen er ofte stor når jeg svarer at de allerede har samme theme installert, men har ikke vært konsekvente når det gjelder design/uttrykk. Akkurat DET er viktig om du vil ha en nettside som ser ut som «a million dollars design». Og det er fullt muilg å få til, selv om du ikke er webdesigner av yrke.

Jeg anbefalte å bruke Astra themet, siden det er et theme som gir veldig stor frihet når det gjelder design. Når en kursdeltager har så klare meninger om hvordan nettsiden skal se ut, så blir min jobb veldig enkel!
Du har all grunn til å være stolt over resultatet Tove Merete!

Følelsen av uoverkommelighet gikk over

I starten av prosessen gikk det litt i bølgedaler, fra optimisme til lett fortvilelse og håpløshet. Siden jeg har vært igjennom en tilsvarende prosess tidligere, var jeg likevel trygg på at (den korte fasen) med følelsen av uoverkommelighet, den ville gå over – og det gjorde den!

Og derfra ble det mest gøy, og det gikk raskere. Kristin var raskt på pletten, alle de gangene jeg satt fast!

Øyrekkas layout nr 1 med transparent header.
Besøker du sidene til oyrekka.no vil du se to ulike layouts. Denne er satt opp med et «hero» bilde i full bredde med transparent header og meny i toppen.. Bildene er lagt inn i «Advanced columns» for å ha full kontroll på marginer og ikke minst hvordan bildene oppfører seg på nettbrett og mobil.
Øyrekkas layout nr 2 med standard header.
Her er layout nr 2 hvor det ikke er brukt transparent header. Her er logoen litt mindre, og menyen ligger på hvit bakgrunn. Det er hovedsaklig brukt «media og tekst» blokker(standard i WordPress) med hhv høyre og venstrestilte bilder.

Følg øyrekka i sosiale medier

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart