Bittelille julaften – er du ferdig med innkjøpene?

Nå er det kun to dager igjen til julaften, og 10 dager igjen av dette merkelige året. Sjelden har jeg vært så glad for å ha en nettbasert bedrift.

Vi er heldige her i Norge, selv om Covid19 har rammet hardt for mange det året her. I mange land er dagpenger et fremmedord, man har ikke det sikkerhetsnettet vi har her i landet. De fleste av oss har både mat og klær, og tak over hodet. Skolegang er gratis, og blir vi syke så har vi et helsevesen som stiller opp.

Mikrolån til Kiva

Det er ikke en selvfølge i mange andre land. I november 2017 så bestemte vi oss for å gi alt av affiliateinntekter til Kiva. Kiva gir mikrolån til låntagere over hele kloden. Ett mikrolån kan være starten på en vei ut av fattigdom for én liten familie.

De fleste gründerspirer stopper ikke når de har nådd ett mål. Når du kommer opp på første bakketopp, så åpnes det bare ett nytt landskap og nye ideer tar form og settes kanskje ut i livet ved hjelp av ett nytt mikrolån.

Mange bekker små…

Til nå har vi overført $12 900 USD til Kiva. Dette er jo snakk om lån, som blir tilbakebetalt. Og så fort det kommer penger tilbake på kontoen, så kan vi låne pengene ut igjen. Hvis vi tar med affilateinntekter + det som har blitt tilbakebetalt og lånt ut på nytt, så utgjør det tilsammen nesten $20 000USD.

Vi har tro på at små grep, kan gi store ringvirkninger!

Selv om affiliateinntektene går til en god sak, så er vi aldri affiliate for produkter vi ikke har testet ut og føler oss trygge på å anbefale.

Under finner du en rekke linker til theme og plugins vi bruker. Kjøper du via en av disse linkene, så er du med og bidrar, uten at det koster deg noe ekstra.

Tema/Plugins

Genesis rammeverk og childthemes

Glamour Theme by Restored 316

Feminine themes fra Restored316

Cobalt Apps All Access

Genesis Extender er en av utvidelsene fra Cobalt Apps.

Astra – (theme er gratis – salg på plugins og Astra Pro plugin)

Landingsider og listebygging

Thrive Architect er en sidebyggerplugin, som i tillegg kommer med hundrevis av maler til alle slags landingssider. Thrive Leads er en søsterplugin som er helt uunnværlig til optinbokser og listebygging.

Thrive Architect
Thrive Leads

Medlemsider/Onlinekurs

Dette er de utvidelsene vi anbefaler i WP Bedrift kurset. Perfekt til oppbygging av nettkurs og medlemsportal.

Woocommerce Membership
Woocommerce Subscriptions
WP Courseware – Bruk rabattkode BF2020

WooCommerce

Avanserte «skjemaplugins» som kan brukes til det meste

Gravity Forms

Backup

ManageWP – definitivt den beste backupløsningen. Fungerer smertefritt uansett hvor du har webhotell.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.