UnBlack Friday

Tradisjonen tro, så promoterer vi WordPress relaterte produkter på Black Friday. Dette er egentlig ikke noe som er spesielt for akkurat denne dagen i året, men idéen kom på Black Friday for 2 år siden. ThriveThemes.com kjørte den gangen en kampanje på BlackFriday, hvor de IKKE ga 50% rabatt, men de GA i stedet bort 50% av alle inntekter som kom inn ifbm Black Friday.

Vi likte idéen, og bestemte oss for å gjøre en egen vri. Vi er affiliates for en rekke produkter/leverandører som er relatert til WordPress(dvs at vi får provisjon hvis noen kjøper produkter via en av våre reklamelinker på wpskolen.no.)

I stedet for å kjøre en spesiell kampanje på Black Friday, bestemte vi oss for at alt vi får inn av affiliateinntekter skal gå uavkortet til Kiva(som du kan lese mer om her).

Siden november i 2017 har affiliateinntektene utgjort USD $5 600,-, noe som tilsvarer ca kr 51 000,-. I tillegg så blir pengene lånt ut på nytt etterhvert som de tilbakebetales(les mer om Kiva og mikrolån her).

Affiliateinntekter overført til Kiva siden november 2017

Totalt har dere som har kjøpt noe via våre affiliatelinker bidratt med $7 450 USD.

Det tilsvarer ca kr 68 300,-

Her kommer årets Black Friday/Cyber Monday tilbud

ThriveThemes

ThriveThemes.com har samme prispolicy som oss og har ikke nedsatte priser. Men som skrevet over så gir de 50% av alle på inntekter på Black Friday til Kiva. Kjøper du via vår affiliate link under, så betyr det at 75% av prisen du betaler går til Kiva.


WooCommerce

WooCommerce

Gjelder fra: Fredag, 29. November 29th – Mandag, 2. Desember
Rabattkode: BLACKCYBER2019

Rabattkoden gir 40% rabatt på alle utvidelser fra woocommerce.com inkludert WooCommerce Membership og WooCommerce Subscriptions som er de utvidelsene vi baserer vårt WP Bedrift kurs på(som viser deg hvordan du setter opp nettkurs/medlemssider).


WP Courseware

Dette er en LMS plugin(Learning Management System) som er suveren til å sette opp strukturerte nettkurs med. Den fungerer perfekt sammen med WooCommerce og WooCommerce Memberships/WooCommerce Subscriptions(som er de løsningene vi anbefaler i vårt WP Bedrift kurs).

Rabattkode: FLYFRIDAY2019
Gjelder t.o.m. 1. desember.


StudioPress – Genesis themes

Her er jeg faktisk litt usikker når det gjelder Black Friday tilbud. Normalt så kjører StudioPress $100 avslag på ProPlus pakken som inneholder alle themes fra StudioPress. Linken under er en affiliatelink, men jeg vet faktisk ikke om de kjører tilbud eller ikke. Du vil se det øverst på siden deres om du klikker på linken under på fredag.

StudioPress Premium WordPress Themes

Restored 316

Restored 316 har spesialisert seg på feminine childthemes for Genesis. Dvs: Hvis du kjøper et childtheme herfra, så trenger du Genesis rammeverket fra StudioPress i tillegg.

Dette tilbudet gjelder kun Cyber Monday – Altså 2. desember.


WP Forms

WP Forms er en skjema plugin som også finnes i gratisversjon(WP Forms Lite). Men om du har behov for mere avanserte skjemaløsninger, f.eks påmeldingsskjemaer som knyttes opp mot Stripe eller PayPal, så må du ha “Pro” versjonen.

Tilbudet varer t.o.m. 2. desember.


MemberPress

Dette er en god plugin hvis du vurderer å sette opp nettkurs eller medlemsside. Vi har brukt denne på en rekke nettkurs vi har satt opp for kunder tidligere.

Men om du vurderer å ta vårt WP Bedrift kurs så er vårt kurs IKKE basert på MemberPress, men på WooCommerce sine Membership og Subscriptions plugins, samt WP Courseware(se linker øverst på siden). Årsaken til at vi har valgt disse kan du lese mer om her: WP Bedrift.

Tilbudet gjelder kun fredag 29. november.


Soliloquy – slider

Soliloquy er en slider plugin. Den er enkel å bruke, og har en rekke add-ons som gjør at den kan brukes på mange forskjellige måter. Finnes også i gratis versjon her.

Soliloquy - The Best Responsive WordPress Slider Plugin. Period.

Tilbudet gjelder t.o.m. 1. desember
Rabattkode: BF30

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.