Hvordan sette opp en nettside og et komplett onlinekurs, uten peiling?

Hvordan sette opp en nettside og et komplett onlinekurs, uten peiling?

Kari Strifeldt gjorde akkurat det!

Hun satte opp en nettside og et komplett onlinekurs uten om noen som helst erfaring med WordPress?
Og hun har gjort dette UTEN å svi av ti-talls tusen kroner….

Høsten 2015 så startet prosessen. Uten noe som helst peiling på, eller tidligere erfaring med webside og WordPress, Vimeo, ftp, optin eller MailChimp. Det eneste utgangspunktet var et ønske om å få opp egen nettside og derfra bygge et onlinekurs. Med et begrenset budsjett.

Et drøyt halvår senere er både nettside og onlinekurs en realitet.

Se intervjuet med Kari og bli inspirert!(Vi beklager dårlig lyd i videoen, men den er tekstet ;-))

Kari har fiksa alt selv! Gresk har blitt Norsk. Og nå er hun klar for å ta verden!

Dette er en historie om viljen til å lære det som er nytt.
Det er en historie om å ta ett skritt av gangen.
Om å velge seg samarbeidspartnere som gjør det umulige mulig.
Om ”godt nok” versus ”perfekt”.

Kari begynte med WP intro og deretter WP Basis med VIP-medlemskap.

Med tryggheten og støtten fra Kristin på WPSkolen begynte hun sakte men sikkert å sette opp egen webside og onlinekurs – med systemer hun overhodet ikke kjente fra før.

Kari er allerede en suksess!

Å tørre og å gjennomføre, steg for steg, ER en suksess.

Nå begynner neste fase – å jobbe videre med markedsføringen for å nå flere med kurset og deretter se ut mot mulighetene utenfor Norges grenser.
Vi er overbevist om at hun vil lykkes!

Etter å ha jobbet med design av websider og onlinekurs over noen år så er det noen suksesskriter som skiller seg ut. Og noen typiske ”tabber” som istedenfor suksess river bort all motivasjon og tar knekken på økonomien.

Typiske ”tabber”

  • Å hive seg på alle de nyeste og dyreste systemene som alle de som har tilsynelatede suksess bruker, uten å sjekke ut om du selv egentlig trenger alt dette sånn med en gang…. Resultat; det blir kaos. Hva skal brukes til hva? Det koster deg dyrt. Du kommer egentlig aldri i gang fordi det er for mye å sette seg inn i samtidig.
  • Store drømmer uten konkret innhold eller en plan. Det hjelper så lite om du selv synes ideen din er super om det ikke finnes noen potensielle kjøpere… Et onlinekurs si seg selv vil ikke gjøre deg rik og berømt. Med mindre du virkelig VET hva du selger og har en plan for hvordan du skal gjennomføre.
  • Hastverk er lastverk. Du kan selvsagt få opp både en webside og et onlinekurs, sånn rent teknisk, på kort tid, men har du tid til å sitte med dette dag og natt? Og hva med det visuelle inntrykket? Å bruke litt tid, bygge sten for sten, er skjeldent feil…

Noen veier til suksess

Spiss deg – finn DIN nisje. Ta Kari sitt eksempel, hun kunne ha gjort koseptet sitt online veldig bredt, og dermed ikke nådd så mange… Istedet er det super-spisset og handler om: Hvordan bli røyk og snusfri. Konkret. Det gjør det enklere å finne kunder, og enklere for kundene å finne deg.

Behold kontrollen selv! Istedenfor å kjøpe all verdens systemer og legge kursportaler og optinsider hos eksterne leverandører, fiks det selv! Ha alt på egen side. Det gir deg oversikten og kontrollen til selv å endre ting når du trenger det og kraftig reduserte kostnader.

Velg ”godt nok” versus ”perfekt” som mål. Siden din blir aldri perfekt, på sikt. Du vil mest sannsynlig ønske å gjøre endringer om en stund, uansett hvor fornøyd du er med siden akkurat nå. Så når du setter opp siden for første gang, eller lanserer onlinekurs for første gang, så finn det punktet hvor fint kan si til deg selv; ”nå er det godt nok til å lansere” og så fortsetter du å justere og forbedre underveis

I videoen over ser du hele intervjuet med Kari. Sjekk ut nettsiden hennes her: www.karistrifeldt.no og har du en drøm om å slutte å røyke eller snuse, så legg igjen navn og epost her, så får du mere informasjon.

Gresk kan bli forståelig norsk, bare man har lyst til å lære!

PS: Vil du komme i gang? Sjekk ut gratis Introkurs her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart