Resultatet av Black Friday – rikere eller blakkere?

Resultatet av Black Friday – rikere eller blakkere?

Hvor mye handlet du for i år på Black Friday?

Hegnar.no kan fortelle om rekordhandel i år. Og nettsalget øker.

Hva ble resultatet for deg? Blakkere eller rikere?

Mange store men også små selskaper, inkl enkeltmannsforetak, satser på Black Friday. Du så det sikkert på Facebook og Instagram – alt fra redusert pris på fysiske varee til rabatt på onlinekurs.

Forrige uke skrev vi om Black Friday og Cyber Monday der vi gav deg tips til leverandører av plugins og systemer som hadde gode tilbud de dagene. Selv hopper vi over tilbuds-jaget med den filosofien at det vi sier, det står vi for!.

Støtte til små gründere

En leverandør vi bruker mye og anbefaler varmt, Thrive Themes, valgte en helt annen strategi; i stedet for å senke prisene, lovet de å donere 50% av all inntekt på salg denne dagen til KIVA – mikrolån til små entreprenører. Mao, du kunne sikre deg, etter vår mening, suverene systemer for å lage alt fra salgssider til kurssider på eget domene i WordPress. Ved å gjøre det denne dagen, gav du samtidig mulighet til andre små gründere uten de samme ressursene som deg og meg til å starte opp egen virksomhet.

hjelp til microlaan

Så hva ble resultatet av Black Friday for gjengen bak Thrive Architect og Thrive Leads?

$9.865 til KIVA! Thrive Themes har skrevet om det her. Dette var fascinerende og inspirerende å lese og viser at det er flere måter å drive business på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart