Når vi sier en pris, så mener vi den prisen

Når vi sier at prisen går opp om 3 timer, så vil den øke om 3 timer.

Du får ikke ny mail morgenen etter a la “ups det har skjedd noe teknisk svikt bla bla bla så derfor holder vi åpent frem til kl XX i dag slik at du fortsatt kan få kurset til redusert pris bla bla bla”
Vi vet du er smartere enn det! Og du skal være trygg på at vi står for det vi sier.

Og hvorfor er dette så viktig?

bygge et fundament
Å bygge fundamentet for businessen steg for steg.

Salgstriks og andre ullenheter

Joda, salgstriks funker. Og vi har begge gått på limpinnen og kjøpt diverse kurs (eller annet) fordi det med store bokstaver står “KJØP NÅ! Hvis ikke så…. ” Stort sett er det helt fint. Og vi er kjempe-fornøyd. Men det er når vi ikke har kjøpt og det dagen etter fristen kommer både en og to mailer a la “Rakk du ikke å hive deg med i går? Det gjorde heller ikke X, og vi vil derfor gi deg en ekstra mulighet til å sikre deg … til ….pris. Så KUN for deg holder vi åpent for kjøp i 2 timer til”. Skurr!

Den mailen blir sendt til alle som står på listen og tilbudet var aldri ment å stenge i går. Å holde “åpent” noen timer til, med noen ekstra salgsmailer, var en del av strategien. Det er jo egentlig ingen ting galt i det. Allikevel så skurrer det litt for oss. Og det er kun snakk om verdier. Så sier vi at det er en deadline, så er det en deadline.

Kanskje taper vi på det. Kanskje vinner vi på det. Men mest så kan vi si det vi sier med visshet om at vi kan stå for det. Så må andre selvfølgelig få gjøre det de vil.

Pris er skumle saker

Senest i går så hadde jeg en samtale med en kunde vedr prising av hennes tjenester. Hva er riktig pris?
Det finnes så mange svar, avhengig av hvem du spør; Det avhenger av verdien du gi, eller timene du bruker, eller kompetansen og erfaringen din, eller hva konkurrenter tar osv. Men det vi er helt sikre på, er at pris kan si noe om kredibiliteten. Og gi uttrykk for kvaliteten. Jeg tenker da ikke på den faktiske prisen her og nå, men hvorvidt den er konstant eller ikke….

Priser som går opp og ned

Vi har sett kurseiere av onlinekurs som har gått ut i markedet med én pris for så å dumpe prisen de neste par årene med all verdens salg. For når vi ikke selger, så er det lett å sette ned prisen og håpe på en boost. Men hvordan tror du det kjennes for den som kjøpte til “fullpris” én måned å se det samme kurset selges til halv pris noen måneder etter? At prisen på det samme kurset hele tiden dumpes.

Vi liker selv når ting er forutsigbart og ærlig. Kanskje det er grunnen til at vi har drøyd med å sette opp prisene på WP Skolen.

Samtidig skal en pris speile innholdet og den faktiske verdien. Og vi vet at det er MYE innhold og MYE verdi på WP Skolen for deg som vil fikse websiden din selv.  (Her er det beste å ta en titt på hva noen av deltagerne våre selv sier). Derfor må prisene opp denne høsten, både på WP Basis og medlemskap. Ikke store hopp men nok til at du som sitter på gjerdet kan se fordelen av å hive deg på nå. Og ikke mer enn at vi vet med sikkerhet at den prisen blir stående, til vi kommer til neste nivå. Men at den aldri vil bli dumpet i et desperat forsøk på å få inn flere kunder.

 

For å gjøre det litt enklere å ta avgjørelsen, om WP Skolen er riktig for deg;

 1. Skal du sette opp en ny webside og ønsker å gjøre dette selv, både for å spare penger og for å ha kontrollen på siden?
 2. Har du en side allerede som er satt opp i WordPress og ønsker å lære hvordan du selv kan administrere den og videreutvikle den, uten å være avhengig av en designer eller et byrå?
 3. Jobber du i dag som designer og ønsker å lære mer om WordPress for å kunne sette opp sider for kundene dine?
 4. Går du med planer om å sette opp et onlinekurs, men opplever alle andre tilbud så langt som dyre?
 5. Er du lei av å bli forsøkt solgt til med all verdens suksesshistorier?
 6. Liker du tanken på selv å kunne fikse på siden din, når det passer deg, uten å vente på at en designer eller andre har tid?

SVAR:

 1. Å sette opp websiden din selv vil kunne spare deg for ti-tusener! Og du får kunnskap, eierskap og mestring med på kjøpet:)
 2. Selv om siden din allerede er lansert og satt opp av en annen, så gir det deg enorm frihet og kostnadsbesparelse å selv kunne drifte siden videre.
 3. Vi har mange års erfaring og gjort våre feil – det er den erfaringen vi deler på WP Skolen slik at du med større sannsynlighet velger systemer som funker også på sikt, både for deg og kundene dine.
 4. Mange, mange går i den fella at de kjøper dyre kurs og like dyre systemer for å komme i gang med online-kurs. Det trengs ikke! Det er mulig å sette opp online-kurs i WordPress med gratis-løsninger. Det vil gi deg rom til å finne ut av og teste markedet før du evt gjør de større investeringene. PS du får kurset Onlinekurs på lavbudsjett som BONUS – se her.
 5. Vi er! For suksess kommer ikke til alle, bare fordi de kjøper det samme kurset som alle andre… Suksess, hvordan du enn definerer den, kommer når du tar eierskap til bedriften din på nett. Når du finner din unikhet. Når du velger å “gjøre jobben”, over tid. Og for oss er suksess når når du, selv, får på plass din unike nettside.
 6. Frihet! Det er å kunne gjøre det du vil på siden din, når det passer deg, er frihet! Det å kunne logge inn ett sted, om du står fast, om så midt på natta, og selv finne svaret. DET er frihet!

 

Vil du spare og samtidig få verdi?

Ved midnatt den 21 september så øker vi prisene. WP Basis er en engangs-investering. Ingen årlige kostnader. Mao – du kan, hvis du vil, sørge for å spare noen kroner ved å melde deg inn nå. Så kan du bruke all treningen, læringen, tipsene og veiledningen når du trenger deg.

 

WP Basis kurs

 

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.