Løvemamma’n som gikk online

Jeg er en løvemamma som utvikler nettkurs for foreldre som har barn med utfordringer i skolen.

Navnet mitt er Helene Ruud Lunner, og jeg har 25 års erfaring fra skole og opplæring som lærer, skoleleder og nå pedagogisk psykologisk rådgiver.

For meg er dette med opplæring for barna våre noe av det mest givende jeg kan holde på meg.
Og det å støtte og hjelpe foreldre, det brenner jeg for!

Min historie startet for lenge siden..

Jeg har erfart at livet ikke alltid blir som forventet, og mitt liv tok en uventet retning da jeg fikk en nydelig sønn med ADHD og dysleksi, for over 20 år siden.

Jeg levde i flere år med følelsen av bekymring og maktesløshet. Da min sønn gikk i 3. klasse på barneskolen, bestemte jeg meg for å gjøre alt, for at han skulle få oppleve mestring og glede i skole.

Jeg ble en løvemamma!

Jeg ble selv syk da vi hadde som tøffest!
Jeg var utslitt, og stoppet først opp da jeg var langt inne i den berømte veggen. Takket være alt jeg kan om mental trening, har jeg fått tilbake helsa mi og livet!

Og hvordan gikk det egentlig? Jo vi klarte det etter mange strevsomme år:
Min sønn fullførte og besto videregående skole. VELDIG FÅ trodde det ville mulig, med unntak av meg da!

Underveis på reisen vår, bestemte jeg meg for: Om jeg lykkes med å hjelpe min sønn i skolen, vil jeg bruke av min tid til å hjelpe andre foreldre som står i det samme som jeg gjorde.

Det løftet jeg ga meg selv for mange år siden, har jeg gjennomført, og det er jeg superstolt av.

For 4 år siden tok jeg første skritt på veien til det som I dag har blitt en onlinebedrift, som hjelper hundrevis av foreldre hvert år, slik at deres barn kan oppleve mestring og glede i skolen.

Helene Lunner

Løvemamma portalen

På min nettside deler jeg informasjon hva jeg tilbyr av foreldrekurs om skole, og i tillegg har jeg en medlemsportal for mammaer. Ja – den heter selvsagt Løvemamma portalen.

Jeg har også andre nettkurs til foreldre og eget barn som har vansker med skolen. I disse dager starter jeg nytt kurs med foreldre som har barn som ikke mestrer å være på skolen. Du er velkommen inn på nettsiden min: www.helenelunner.no.

I tillegg har jeg en blogg hvor jeg jevnlig deler aktuelle tema om barna våre i skolen. Her er det også fokus på hvordan barna våre kan få tilbake tro på seg selv.. For det er slik at veldig mange av våre barn som har vasker i skolen, mister aller først tro på seg selv. Og sist men ikke minst: Hvordan vi mammaer kan ta vare på seg selv, og unngå å bli syk og utbrent. Slik at vi ikke glemmer å ta vare på oss selv.

Hadde noen sagt til megfor noen år siden at jeg ville lage min egen nettside, hadde jeg fått meg en god latter.

Frustrasjonen med min første nettside

Jeg har alltid sett på meg selv som en typisk bruker på alt teknisk, uten interesse og forståelse for oppbygging av programvare og tekniske løsninger. Jeg har heller aldri vært interessert i å finne ut av det på egen hånd. Ja, jeg er en av de som har alltid satt pris på å ha teknisk support, og gladelig gitt de ansvaret for å ordne opp.

Men så stod jeg der, klar for å starte eget firma, og uten tekniske support.

Den første nettsiden fra oppstartfasen, ble laget i sin helhet av en webdesigner. Jeg irriterte meg stadig over denne siden som jeg ikke klarte å gjøre endringer på, og som hadde kostet meg dyrt.

Kristin gav meg tro på at det var mulig for meg å lage ny nettside selv

Derfor bestemte jeg meg for å lage en helt ny nettside. Veien var kort til å spørre Kristin om råd, og hun fikk meg raskt til å tro det var mulig at JEG kunne lage ny nettside selv.

Jeg startet kurset i WP-skolen, trinn for trinn, med god og trygg støtte. De var der hver gang jeg trengte hjelp. I etterkant ser jeg at noe av det viktigste for meg i denne fasen, var at jeg fikk hjelp med å starte på rett sted, og ta stegene i riktig rekkefølge..

Først plan for siden, deretter hjelp med å bygge, trinn for trinn.

JA– jeg var superstolt den dagen MIN nettside var ferdig. Så fornøyd med at jeg hadde fått det til.

Men det aller beste var jeg nå forstod oppbygging av nettsiden min, slik at jeg kunne gjøre endringer selv.

Lovemamma portalen

Jeg har spart både tid og penger på denne løsningen.

Jeg erfarte at det er så innmari mye å sette seg inn i første tida som gründer, med alt som skal på plass av ulike tekniske løsninger.
For meg føltes det ganske så overveldende.

Tidlig så jeg behov for hjelp og støtte med nettsiden og tekniske løsninger, slik at jeg kunne få hjelp og støtte underveis. Uten at det tar for mye av min tid som jeg ønsker å bruke på foreldre og barn med utfordringer i skolen.

Også hender det jo stadig noe uforutsett..
Som første gangen jeg logget meg inn på nettsiden min, som da var ferdig og i drift. Men den var ikke der, bare en melding om at den ikke var tilgjengelig. Jeg var helt sikker på at alt var borte..
Da var det bare å sende melding til WP-skolen. Jeg husker enda den gode hjelpa jeg fikk fra Kristin.

Hun sendte meg en kort video, og forklarte rolig hva som var hendt, og hvordan hun hadde fixet det. Nettsiden min var oppe igjen i løpet av få timer.

Etter denne opplevelsen har jeg aldri vært I tvil om verdien av mitt medlemsskap hos WP-skolen med personlig hjelp.
Og det første jeg prioriterte I oppstartsfasen med egen bedrift. FORDI: Jeg så raskt at jeg ikke hadde råd til å la være.

Jeg blir garantert medlem lenge!

I dag vet jeg jeg at jeg aldri hadde startet å lage egen nettside, uten støtte og veiledning fra de beste. Hjelpa fra Kristin og Ragnhild har vært helt uvurderlig for meg underveis.

Jeg blir alltid møtt på en hyggelig måte. Og det føles så trygt kunne stille alle spørsmål uten at jeg føler meg dum. Svarene jeg får er enkelt
forklart, slik at jeg får til å gjøre selv I etterkant.

Men WP-skolen er så mye mer..

De støtter deg når du strever og kanskje mest av alt vil gi opp alt det tekniske med egen nettside. Da føles det så innmari godt å få tilbakemelding om at dette klarer du! Bare ta ett skritt om gangen. Vi er her for å støtte deg.

Til deg som fortsatt lurer:

Når jeg har fått til å lage og drifte egen nettside, kan også du få til det samme! Med god hjelp og støtte fra WP-skolen. Bestem deg for å starte I dag!

Løvemammma – Helene Lunner

Vil du finne ut mer om Helene og Løvemamma Portalene, så finner du siden hennes her.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Én kommentar

  1. Jeg følger julekalenderen min stor interesse. Og jeg har knyttet nye kontakter som en konsekvens av å bli kjent med flere i “Wp-klassen”.
    Julehilsen fra Jens Petter
    Ps. Jeg har nå fått mye mer orden og struktur på siden min. Så tusen takk for all hjelp. Jeg anbefaler deg og Kristin til alle jeg kjenner.
    J

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.