Lidenskap for gode kjøkkenløsninger

Hei, jeg heter Birgit Solbakken.
Jeg har brått blitt ei gråhåra dama “i min beste alder”. Har to voksne døtre og er mormor til verdens nyyyydeligste Jakob <3

Bor på Fjellhamar utenfor Oslo i nærheten av en hundre-meter-skog og et vann jeg prøver å komme meg rundt så ofte jeg kan. Trives bedre og bedre med kontor hjemme. For endelig jobber jeg fullt for meg selv!

Jeg hjelper deg å gjøre kjøkkenet større

Som interiørarkitekt jobber jeg nå mot de som vil åpne opp eller endre vegger mot kjøkkenet, – eller på andre måter gjøre det mer praktisk og funksjonelt hjemme.   

Slik ser forsiden på min webside ut:

Jeg er stolt og glad for at jeg har klart å få til min egen webside, – med god hjelp av Kristin og Ragnhild gjennom kurs på WP Skolen. 😊 

Kunder fra hele landet – uten å ha brukt ei krone i annonsering!

Er så ufattelig deilig å ha full kontroll selv både på webside, økonomi, foto osv og ikke være avhengig av så mange andre.

Mine kunder er nå over hele Norge og finner meg stort sett ved at min webside dukker opp på en del søkeord på nettet.  Har ikke brukt ei krone på Google eller andre annonser.

Søkeordene har jeg brukt i mine blogger. Og jobber for tiden med å bli enda bedre der. Jeg kan alltid bli bedre… 

I disse dager har jeg fått lært meg nyhetene på blokkredigering på nettsiden og er glad for å kunne ha Kristin i bakhånd da!  Repeterer også WP Skolen nå slik at jeg kan gjøre mine blogger enda bedre med tanke på overskrifter osv.

Bloggen viser løsninger

Jeg skriver og legger ut en blogg hver uke på nettsiden samt sender mail via programmet Campaign Monitor til de som står på min mailingliste.  

Bloggene handler stort sett om hvordan løsningene har blitt ute hos kundene.

Her et bilde på et eksempel av en blogg.  Klikk her så kan du se mer.

Et mål fremover nå er å finjustere søkeordene samt skrive bedre overskrifter og tekster. Lage såkalte Freebie for å få folk til å skrive seg på maillisten min. Jeg har hele tiden noe å forbedre.  

Fornyelse, både på bloggen og på kjøkkenet

Jeg har vel over 70 blogger nå, og gleden var stor da jeg fant ut at de faktisk kunne oppdateres og legges ut på nytt med ny dato.  Stor lettelse å fornye seg på den måten. Samt kunne forhåndsstyre dette.

Jeg bruker et tegneprogram som heter Winner fra Compusoft, hvor jeg kan lage diverse plantegninger samt perspektiver til kundene hvor jeg da presenterer mine forslag til løsninger.  Hovedsakelig jobber jeg med kjøkken og stue, eller såkalte allrom, men jobber også med hele leiligheter, hus eller hytter også. For som jeg sier, dersom ikke ting funker i et hus, får man aldri tid til å kose seg på sofaen.  

Jeg prøver å tegne kjøkken i detalj slik at de lettere ser hvordan det blir før de river vegger. Kundene kan så ta med seg mine tegninger til en kjøkkenleverandør for å utforme kjøkkenet i detalj samt bestille dette.

Møte med veggen ledet til ny utdannelse

Det er ufattelig deilig å kunne styre sin egen tid og jobbe når jeg selv vil og orker. Veien dit har vært ganske så lang og krunglete, egentlig. Mest fordi jeg ikke helt visste hva jeg ville og kunne jobbe med etter at jeg som 50 åring ble godkjent interiørarkitekt.  Jeg fikk den såkalte veggen som 40 åring som økonom innenfor data og telebransjen. Og valgte å starte på en ny utdannelse.

Startet så på nettkurset «Skap Din Drømmejobb» med Gry Sinding, og ettersom hun hadde mange flinke elever som hadde startet nettkurs «måtte» jeg jo melde meg på de kursene også 😉  En periode var nemlig alt like viktig å lære seg for meg!  

Glad for det i ettertid for nå har jeg full kontroll og stor mestringsfølelse på det meste.  Usikker på om jeg noen gang vil ha nettkurs med flere deltakere, men tiden vil vise. 

Nå for tiden stortrives jeg i alle fall med å ha én og én kunde via nettet.  

Ønsker deg som vurderer å starte for deg selv masse lykke til og det beste tipset er i alle fall å ha kontroll på din egen websiden!Ta gjerne kontakt dersom du tror det er noe jeg kan hjelpe deg med!

Birgit 😊

Vil du la deg inspirere videre?

Klikk deg inn på nettsiden til Birgit her for flere tips og inspirasjon til både kjøkken og andre rom.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.