Kan jeg gjøre det selv?

“Kan jeg klare å sette opp en proff nettside for bedriften min helt selv?Uten å kunne noe fra før?”

Ja!Du kan gjøre det selv!

Kan jeg gjøre det selv, uten å kunne noe fra før?

Det er nesten ingen av de som er på WP Skolen som hadde masse kunnskap om nettsider og design før de begynte. WP Skolen ER for deg som ikke har gjort dette før men gjerne vil ha kunnskapen og klare det selv.

Men vi har ikke trua på å lære via et kurs som kun går over en viss tid.For det å sette opp og deretter drifte (og justere og endre) på nettsiden din er noe du vil trenge å gjøre igjen og igjen.I dag trenger du kanskje kun å få opp en enkel statisk side med litt informasjon om bedriften. I morgen vil du kanskje ha inn en blogg. Og en måned vil du kanskje ut med video og lydfiler på siden din. (eller nettbutikk, medlemsplatform eller nettkurs?)

Hva med i morgen?

Da er det godt å ha ett sted du kan gå tilbake til, igjen og igjen, og igjen.Finne svar via læringsvideoer på hvordan du løser helt konkrete utfordringer.Som f.eks.

  • hvordan du kan passordbeskytte siden din
  • hvordan du best kan organisere innlegg og sider
  • tips for lagring og publisering av video.
  • hvordan du skriver for å ranke høyt i søkemotorer
  • kunnskap og “hvordan gjøre” når det kommer til sikkerhet, backup og SSL sertifikat
  • hvordan vite hvor mange som besøker siden
  • hvordan legger jeg inn facebook pixel for annonsering

og mye MYE mer!

Til en engangspris?Jepp!WP Basis er én sum, én gang. Og evig tilgang!

Visse investeringer er det rett og slett smart å gjøre.

Har du nettside eller skal få opp en nettside så er WP Basis en sånn smart investering.For én ting er hvor du står i dag med bedriften din og dette med nettside, men hva med i morgen, eller om ett år.Det er lett å falle for fristelsen å bare gå for løsninger som “blinker av gull” men det de aller fleste av oss trenger, er å ha systemer rundt oss som tillater oss og bedriften å vokse og utvikles. Det er en av grunnene til at vi anbefaler WordPress. Det gir uante muligheter for nettopp det!

Hvordan vite hva og hvordan?

Det er her vi har gått veien for deg.Mange års erfaring, prøving, feiling, a-ha opplevelser, kunde-prosjekter og utfordringer og spørsmål fra de som allerede er medlemmer ligger bak det du finner på WP Skolen. Både det du finner i dag, og det du vil finne der om ett år, og lenger frem i tid. Og når du først er på innsiden så har du tilgang til evig tid og kan være med på den utviklingen.

PS i tillegg til alt innholdet du får tilgang til i WP Basis (oversikt over hva finner du her) så får du også tilgang til lukket Facebook gruppe som fungerer som support. GULL VERD! (og fortsatt kun én betaling én gang)

Kan du gjøre det selv?

Ja!Det handler mer om vilje enn om evne.

Her er noen få eksempler på nettsider som er satt opp etter å ha gått igjennom WP Basis, og uten forkunnskaper om hverken webdesign eller WordPress.

De som har gjort det før det

Et lite knippe av de som har gått denne veien før deg er disse. Klikker du på bildet så kommer du til nettsiden dere.

Om du er inspirert til å prøve selv – så sjekk ut WP Basis

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.