Hva er forskjellen?

Forskjellen mellom det å sette bort hele jobben og det å fikse selv, f.eks.

Trener du alltid med en personlig trener eller går du for egen maskin?

Å trene med en personlig trener kan gi kjappere resultater. Du har en som er på deg hele tiden, når du er på treningen. Det er fullt fokus på deg, i de timene dere har sammen. Men hva når kontrakten er ferdig? Hvordan er det da å fortsette på egenhånd? Har du fått med deg alle øvelsene, lært hvordan du skal motivere deg selv underveis, vet hvordan du skal finne nye øvelser og opprettholde progresjonen?Eller blir du hengende fast i noen få øvelser. Eller værre; du slutter å trene…

Hva gjør du når sykkelen er punktert?

Fikser du sykkeldekkene selv når det trengs eller leverer du alt til en sykkelreperatør, uansett hva det er?Det er fint å bare kunne levere inn sykkelen og få den tilbake TippTopp men det blir en del kroner ut av sånt… samt at du er avhengig av at sykkelrepratøren har tid. Hva om du kunne fikset et punktert dekk selv…

Eller hva med nettsiden din?

Det er gøy og spennende å gå i gang med et webprosjekt sammen med en designer. Resultatet kan virkelig bli lekkert. Men hva når prosjektet er avsluttet og du bare vil inn på siden for å endre forsidebildet men ikke aner hvordan?Skal du ut med rundt tusen-lappen hver gang du trenger å få fikset en liten ting på siden, og samtidig måtte vente til designer faktisk har tid?Tenk om du isteden kunne ordnet opp selv – skiftet ut tekst og bilder, lagt inn nye elementer og justert siden din akkurat når det passet deg?

Så hva er forskjellen?

Å sette bort jobben, om det er treningen, sykkelen eller nettsiden, er enkelt og ofte fint med tanke på umiddelbar effekt. Tross alt setter du bort jobben til en proff.Men DU kan også bli proff på egen nettside.Det handler mer om vilje enn om evne.Kanskje vil oppgaven i begynnelsen ta litt lenger tid enn om du lot andre utføre, men det er kun inntil du kan det. Og da er det ingen vei tilbake;) Mye vil ha mer og når du først skjønner og opplever at du, du helt selv, faktisk kan sette opp og designe en helt ny nettside uten noe som helst forkunnskaper, ja da er du fort bitt av basillen. Og den basillen heter; lysten til å lære og få til mer!

Forskjellen mellom et dagskurs og WPBasis

Et dagskurs er, som navnet sier, noe du gjør i én dag. Og du betaler det det koster for den ene dagen. Deretter er du på egenhånd.WP Basis er nettbasert, trinnvis og med evighetstilgang. På norsk. Det betyr at du betaler én pris (som er lavere enn det du betaler for mange, mange nettkurs i dag som kun gir deg teoriene men ikke konkret Hvordan-oppskrifter) og beholder tilgangen, år etter år. Ingen ny faktura. Du kan logge deg inn og finne spørsmål og svar på det du måtte lure på om din nettside i WordPress, igjen og igjen.

Så om du vil fikse jobben selv – ta en titt her.

Kristin
Kristin Skjæringrud – grunnlegger av WP Skolen med visjon om å gjøre det enklere for små bedriftseiere å selv ta kontroll på bedriftens nettside.

“Men hva med meg”

“Jeg har aldri gjort noe sånt før”, sier du kanskje.”Jeg tror ikke det er sant. Websider er for sånne som kan koding og sånt”, tenker du kanskje.”Fint at andre får det til men hva med meg?”

Du er mest sannsynlig veldig lik de fleste av medlemmene på WP Skolen;Du har lyst på ny nettside eller oppdatere en gammel sideDu har egen liten bedrift.Du har aldri gjort dette før.Du liker å kunne ha kontrollen selv.Du synes det er betryggende å ikke måtte forhaste deg men kunne ha tilgang til det du trenger, når det passer deg.Du er opptatt av å lage deg en sikker, funksjonell og fin side.Du vet ikke i dag hvordan du skal få det til, men du vet du vil få det til.

Lyst & Vilje er viktigere enn Før-kunnskaper og Ressurser

For har du lyst, har du lov. Og har du vilje så har du mulighet.

WP Basis er selve fundamentet på WP Skolen. Èn betaling – evig tilgang.Mer om det og hvordan du kan bli med allerede i dag, finner du her.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.