Hansen, Jensen og Andersen

Alle har behov for websider, men utover det så er behovene svært forskjellige!

Andersen er engasjert medlem i en frivillig organisasjon

canstockphoto30135723 For Andersen fungerer det helt utmerket å ta et nettbasert kurs hjemme alene i egen stue. Han vet også at det er svært tidkrevende å skulle søke seg gjennom tusenvis av sider for å finne ut hvordan en nettside skal bygges.

Andersen liker faktisk å gjøre research på nettet, men noen ganger føles det tungvint med teknisk engelsk. Andersen og hans likesinnede trenger ofte en nettside til en organisasjon eller forening hvor det viktigste er å dele informasjon via nettsiden sin.

For Andersen er WP Basis kurset midt i blinken. Han lærer å sette opp en proff og sikker nettside i kurset og har i tillegg mulighet til å bruke kurset som et oppslagsverk når nettsiden skal oppdateres senere. Han mister nemlig ikke tilgangen til kurset etter et år eller to.

WP Basis har ingen utløpsdato og Andersen betaler kun en engangssum for kurset.

 

Hansen driver eget firma og har stadig nye prosjekter på gang!

Hansen er gründer og har tusen ideer og skulle helst satt alle ut i livet på en gang. Men det han har til felles med Andersen er et begrenset budsjett.

I tillegg er han litt kontrollfreak og vil gjerne gjøre alt selv. Hansen selger varer og tjenester og er opptatt av å få kampanjene han kjører på nettsiden sin til å konvertere til salg.

Han er opptatt av listebygging og bruker gjerne landingssider til å få fram budskapet sitt klart og tydlig. Han kjører splittesting på sider og optinbokser for å finne ut hva som konverterer best over tid.

Før Hansen ble WP Multi medlem på WP Skolen, sendte han mailer til webdesigneren sin sent og tidlig.

Gjerne i helger og ferier, for det var nettopp da han hadde tid til nytenkning.

Gründerlivet er som kjent et travelt liv. Hverdagene går med til den daglige driften av virksomheten.

Men så fort Hansen har en fridag popper det opp den ene ideen etter den andre….

Hva om jeg endrer litt på teksten der, eller bytter farge på knappene på optinsiden? Han husker å ha hørt at oransje knapper oftere blir klikket på enn grønne.

Veien fra sofaen tilbake til kontoret er kort, men Hansen ringer IKKE webdesigneren sin denne fredagskvelden. Han logger seg inn på WP Skolen og finner raskt det han er ute etter i WP Thrive kurset.

WP Thrive er et av kursene som alle medlemmer har tilgang til. Der er det beskrevet både med video, tekst og skjermbilder hvordan han oppretter og endrer landingssidene og optinboksene sine.

Og allerede lørdag morgen har Hansen lagt ut en ny Facebook annonse for å sjekke om endringene han har gjort fører til høyere konvertering.

Han har nå satt opp to nye landingssider med Thrive Content Builder, og i Google Analytics har han satt opp splittesting for å sjekke hvilken side som gir best resultater.  Akkurat som han har lært i WP Thrive kurset.

Jensen driver også eget firma, men er litt redd for å kræsje hele websiden om han gjør ting på egen hånd!

Det har nemlig skjedd før! Jensen skulle bare oppdatere en plugin, men endte opp med en hvit skjerm og hele nettsiden så ut til å være forduftet.

Jensen trenger litt ekstra support og oppfølging Jensen vet akkurat hvordan webangsten føles på kroppen. Det knyter seg i magen og han frykter at alle timer han har brukt på å bygge siden har vært forgjeves.

Og han har faktisk ikke installert en backup løsning heller, for noe kan jo gå galt da også…eller?

Jensen er ikke typen som elsker å bruke tid på å google etter løsninger. Han vil bare ha svar på hva han bør velge av løsninger for sitt behov.

Og han kunne godt tenkt seg å få hjelp til å sjekke at sikkerhetsplugins er riktig satt opp? Og kanskje til og med fått hjelp med å sette opp en backup løsning? Jensen liker egentlig ikke å bruke tid på sånne kjedelig ting. Men akkurat som Hansen, så liker han å kunne sette ideer ut i livet når det passer han.

Jensen oppdaget at det fantes en løsning som passet perfekt. VIP medlemskap på WP Skolen. Som VIP medlem kan han sende epost og be om hjelp. Når websiden gikk ned, logget vi inn på webhotellet hans, fjernet og erstattet den utvidelsen som forårsaket problemet. Og websiden var raskt oppe og gikk igjen.

Det er fortsatt Jensen selv som administrerer sin egen side og gjør jobben. Men nå føler han seg mye tryggere. Han vet at han har et sted å be om hjelp når han står fast.

Det å drive et firma alene, kan noen ganger være ensomt…

De aller fleste VIP medlemmene våre driver eget firma. Noen er webdesignere eller grafiske designere, og setter opp websider for kunder.  Andre har websiden sin som en av de viktigste kanalene for markedsføring og salg av produkter. I VIP gruppa er det alltid likesinnede å sparre med!

“Hva gjør jeg når en kunde skal arrangere et event og vil ha påmelding og betaling via websiden? Design kan jeg, men alt det tekniske er en utfordring. Eller hva med sider jeg har satt opp med theme som viste seg å være ustabile, hvordan unngår jeg å gå i samme felle igjen?”

VIP medlemmer har en egen Facebook gruppe hvor man kan sparre med likesinnede.

Når du bygger websider for kunder er det viktig å bruke solide “materialer” og gode verktøy. Akkurat som når du bygger et hus. Og det er ikke alltid like enkelt å vite hvilke verktøy som er til å stole på i jungelen som finnes der ute.

WP VIP

VIP medlemskap på WP Skolen Som VIP medlem får du tilgang på personlig support og hjelp. Du får tilgang til en egen VIP blogg hvor vi ofte svarer på konkrete utfordringer fra medlemmene.

WP Vip koster pr i dag kr 599,- pr mnd ink. mva. Noen synes kanskje det er mye penger, men for deg som driver eget firma så er det faktisk en svært rimelig ordning.

Det tilsvarer omtrent det du betaler for en halvtime pr mnd til en webdesigner, eller 5-6 timer pr år.

Vi tør påstå at det er en kostnad du sparer inn veldig fort. Selv om du bare tar over kontrollen av en liten del av websiden din. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg som er VIP medlem og du får personlig support og veiledning via epost.

Nyhet! WP Multi

membershipcard_500x315(2) Vi lanserer nå en mellomting, for deg som ikke har behov for personlig support. WP Multi medlemskapet gir deg tilgang til alle VIP fordeler, UNNTATT personlig support og VIP gruppa på Facebook.

Prisen pr mnd er kun kr 299,- ink mva.

WP Multi gir deg tilgang til samtlige kurs vi har på WP Skolen + VIP bloggen.

Dette medlemskapet passer perfekt for deg som i hovedsak trenger tilgang til kursene, men ikke har behov for personlig support og oppfølging.

Klikk her for all informasjon om kurs!

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.