Gå julen i møte uten overgangsplager

Gleder du deg til jul?

Det gjør jeg. I år gleder jeg meg mer enn ellers. Det har jo vært et ganske spesielt år for oss alle. 

Denne jula vil jeg ha fokus på de nære ting. Det som betyr noe. Livene. Helsa. Folka mine. Det har blitt så mye tydeligere for meg, hvor skjørt livet kan være.

Hei Jeg heter Lise Lemberg Jeg har bachelor i ernæring og er sertifisert i livs og vektcoach.

Jeg hjelper kvinner i overgangsalderen som sliter med overvekt og andre overgangsplager

Årsaken til at jeg jobber med akkurat denne gruppen er at da jeg selv kom i overgangsalderen var det fint lite informasjon å få. Jeg så ingen reelle råd utenom å begynne med hormoner. Siden det ikke var det jeg ønsket, måtte jeg prøve andre veier. Det ledet meg til å ta en life & weight coachutdannelse i USA. 

I tillegg har jeg studert meg opp på hormoner og hvordan økt vekt henger sammen med endringer i kroppen hos kvinner i overgangsalderen. 

Det hjalp meg veldig. Jeg gikk ned masse kilo og jeg ble kvitt det meste av overgangsplagene. 

Jeg tenkte at dette må jeg vise andre hvordan de gjør. Jeg vil være den personen som jeg selv trengte i denne perioden. Dette har resultert i et lengre program hvor jeg tilbyr kvinner en mulighet til å være i denne perioden av livet med stor trivsel og stabil vekt.

Det har også gitt meg mulighet til å lage en liten-bok om hormoner som heter Bli Hormon Smart!

Jeg har 2 overraskelser til deg i dag

  1. Å laste ned e-boka mi helt gratis ved å trykke på linken.
  2. Og når du har registrert deg, får du et tilbud om et mini-kurs for hvordan du skal kunne kose deg i jula og fortsatt komme inn i yndlings-antrekket ditt. 

For vi må vel være ærlige å si at dette har vært et noe spesielt år. Ikke nok med at du kanskje har kommet i overgangsalderen, og fått litt ekstra rundt her og der, nå drasser vi på Corona-kroppen og jaggu skal vi få kjørt oss med alle julefristelsene også. Problemet med det er ikke bare økt vekt, men også masse hetetokter, stive ledd, vonde knær og dårlig søvn, for å nevne noe. Det er ikke slik jeg vil ha det i jula. 

Lise Lemberg

Jeg har holdt på med vektreduksjon for kvinner siden 2013. Jeg har hjulpet masse kvinner til et lettere liv. Det er her jeg har min passion. 

Å være sin egen CEO, assistent, teknisk sjef, personalsjef, markedssjef og regnskapsfører

Det å drive for seg selv er på mange måter fritt og deilig. Slipper reisevei siden jeg jobber online, noe som er gull i denne spesielle tiden vi alle er i. 

Men det betyr også at man må være sin egen drivkraft hele veien. Se hva som trengs å gjøres til enhver tid. 

Du er CEO, assistent, teknisk sjef, personalsjef, markedssjef, og regnskapsfører. 

Det er mange fag som skal håndteres. Jeg må si at det har vært en reise, bratte læringskurver, mye motstand og til tider ensomt. 

Å stå i det selv om det mangler motivasjon enkelte dager er en enkeltmannsforetaker sin virkelighet. 

For det er fortsatt ting som skal gjøres. 

Men så kommer det en dag hvor du har kommet gjennom glasstaket og står med så mye kunnskap, så når jeg ser tilbake har det helt klart vært verdt det.

Jeg er veldig stolt av akkurat det. 
Klare å fortsette og ikke gi opp. 
Lære hele veien. 

Viktig å ha gode folk rundt seg

Men jeg ser at det er viktig å ha gode folk rundt seg også. Være en del av et samfunn og ha folk som kan de tingene som jeg er usikker på. Derfor har jeg valgt å bruke WP Skolen helt siden start. 

Jeg tror jeg har vært med siden 2013/14 og det er de best brukte pengene i min bedrift. Både Kristin og Ragnhild er så faglig sterke, og de gir masse av seg selv for at jeg skal få til det som jeg har akutt behov for å finne ut av. 

Så om du kjenner at du vil bruke mer tid på det du skal selge som bedrift og mindre tid på å kløne, vil jeg varmt anbefale deg å melde deg inn hos WP skolen. 

Det er deres mål at jeg skal bli god til å gjøre ting selv, og etter hvert har jeg blitt det. Men jeg trenger dem fortsatt masse i perioder hvor jeg har lanseringer eller skal sette opp noe nytt og fiffig på siden min. Eller når det kommer oppdateringer som gir nye utfordringer.

Om du vurderer å starte egen bedrift og trenger en nettside, så er raskeste vei å melde deg inn hos WP Skolen, hvor du går steg for steg til en side som raskt blir kjempefin. Du vil lære om ting du ikke hadde kommet på selv, som f eks om hvor viktig det er å vite reglene rundt mva og hvordan sette opp betaling med mva hvis du selger tjenester eller produkter. Jeg har også fått A-Å hjelp med å sette opp online kurs. 

Da jeg kjøpte pakken «Din unike nettside» hjalp Kristin meg med alt det tekniske, mens Ragnhild hjalp meg med logo, tekst, fargevalg og innhold på siden. Hun coachet meg strengt til å få skrevet tekster til bloggen, slik at det var noe å lese på siden. Det var kjempegøy og lærerikt.

Jeg kan varmt anbefale deg å gjøre det samme.

Vil du følge Lise videre?

Her er linker til hvor du treffer henne

Last ned e-boken til Lise

Og du, ikke glem å laste ned e-boken til Lise
Klikk her!

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.