Fikk du egentlig det du trodde du kjøpte?

Fikk du egentlig det du trodde du kjøpte?

Når fallet blir stort

Du vet den følelsen når du kjøper noe… og så var det ikke helt det du hadde tenkt. Skoene på nettsiden så veldig fine ut, men når du får de og tar de på så er de stive og ubrukelige til annet enn å stå rett opp og ned med.

Jeg har meldt meg inn på nettkurs og medlemskap fordi jeg har blitt overbevist via salgsvideoer, gode salgsmailer eller webinarer. Noen er rett og slett veldig gode på akkurat det der. Fallet er dermed stort om det på ”innsiden” ikke står i forhold til det inntrykket jeg fikk i salgsperioden.

Noen medlemskap og nettkurs har jeg beholdt, og har planer om å fornye, fordi innholdet er så BRA! Høy kvalitet og nyttig.

Det kjedelige (men vanlige) er at det jeg kjøpte for et år siden snart går ut og jeg må investere på nytt… Da kommer alltid spørsmålet; er det virkelig så bra at jeg vil bruke samme sum én gang til?

Og samtidig en liten irritasjon over at jeg ikke så ALT mens jeg faktisk hadde tilgang første året.

Fantastisk service

historiske hus

 

 

”Fantastisk service, fantastisk informative videoer, oppmuntring og troen på at jeg ville få det til… uten WP Skolen hadde jeg ikke det!
Jeg angrer ikke ett eneste sekund på at jeg ble VIP-medlem og har mulighet for å få de fantastiske videoene rett på min mail i tillegg til å bruke de andre leksjonene om og om igjen. Dette gjør WP Skolen uslåelig.
Anbefales på det aller varmeste!”
Victoria Brand Munthe-Kaas – historiskehus.no

Victoria har i disse dager re-lansert nettsiden til historiskehus.no med nettbutikk og oppdatert blogg. Som hun selv sier; ”For en amatør som meg å sette igang med å lage egen nettside, så fortonet det seg som en jungel av gode råd og tips «der ute». Å da finne WP Skolen og kjenne at jeg fikk bakkekontakt igjen, var det som gjorde at jeg kom i mål.”

For ja det er en jungel av gode råd og ”grønne skoger” der ute. Ikke minst når det gjelder hvordan du enkelt kan tjene millioner på å sette opp nettkurs og medlemskap

Men alt som glitrer er som kjent ikke gull;)

Samtidig som alt starter med et skritt, og så et skritt til. Skal du bygge en bedrift på nett, om det er i form av nettkurs, medlemskap eller nettbutikk, så lønner det seg å bygge solid. Sten for sten.

Når et behov blir et produkt

Og det er sånne stener vi bygger på WP Skolen.

Så når det kom forespørsler fra VIP medlemmer om nettopp hvordan sette opp nettkurs, medlemskap eller nettbutikk, så ble svarene de fikk grunnlaget for det som nå er blitt WP Bedrift – ”Kurs & Medlemskap”.

wp bedrift

Uansett hvor ”amatør” du måtte føle deg – går du med en lyst og en drøm om å få på plass nettkurs, medlemskap eller nettbutikk, så anbefaler jeg deg å ta en titt her!

Jeg nevnte irritasjonen når jeg må kjøpe et kurs på nytt, etter ett år. For ofte er det sånn at et kurs kjøpes litt sånn i affekt. Noen tilbyr meg noe som jeg tenker eller kjenner jeg trenger. Men så går dagene, ukene, kanskje til og med månedene før jeg kommer ordentlig i gang med å se på kurset. Det er ganske frustrerende da å oppdage at jeg ikke lenger har tilgang til kurset når jeg først virkelig trenger det.

Det der er noe av grunnen til at vi gir deg «evighets-tilgang» (så langt det er mulig å love noe sånt;) men iallfall tilgang så lenge WP Skolen består). Kjøper du WP Basis eller WP Bedrift så betaler du én gang. Og så har du tilgang. Punktum.

I praksis betyr det at du kan registrere deg nå, til laveste pris, og være trygg på at du kan begynne å bruke alt innholdet når du er klar. Om det er allerede i dag eller om ett år.

Det er så mye å huske, fordi det er så mange muligheter. Da er det gull å kunne logge seg inn og finne svarene, akkurat når du trenger det. Det er det jeg gjør 🙂

Det du får på innsiden med WP Basis og WP Bedrift er litt som å se et par sko på nett som ser rimelige og helt greie ut, for så å oppdage at de faktisk er akkurat det du trengte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart