En helt unik nettside

Det er det vi vil ha, eller hva?

En unik nettside som skiller seg ut, positivt, og på sin egen måte kan fortelle din historie og tiltrekke seg akkurat de kundene du ønsker deg.

Hva gjør en nettside unik?

I bildet over her så ser du Gunnar. Sammen med Inger Kari så har de på kort tid bygd en unik websiden til Clengpeerson.no De hadde ingen forkunnskaper. De visste ikke hvordan siden skulle settes opp, organiseres eller hvordan den visuelt skulle se ut. Men de visste de ville ha en nettside. Så de meldte seg inn på WP Skolen og tok WP Basis kurset. Så hva er så unikt med denne siden?

Hva som gjør noe unikt er ikke noe som er hamret i stein. Allikevel vet vi det når vi ser det. Det kan være bruken av fonter. Fargevalget. Bildene på siden. Men det som virkelig kan skille siden din fra andres nettsider, er tekstene dine og hva det er du faktisk presenterer.

Tips om hvordan du finner farger kan du se her.

Er du coach eller veileder så skiller du deg ikke nødvendigvis ut med tjenestene dine. Det er utallige coacher på nett. Hva gjør du da?
Du må presentere deg og det som er dine verdier. For ingen er deg. Du har din måte å skrive på. Du har kanskje en litt unik måte å møte kunden på. Eller kanskje er det bildene dine som gjør siden din annerledes. Ikke fall for fristelsen å lage en blå-kopi av en annen sin side. La deg isteden inspirere, men la siden vise hvem du er hva du står for.

Men tilbake til ClengPeerson.no.
Det er ikke fontene eller fargene som gjør denne siden unik. Det er innholdet.

Formidle kunnskap

Ikke alle nettsider trenger å handle om å selge et produkt eller en tjeneste. Den trenger heller ikke å ha en standard blogg. Det kan rett og slett være en platform for å formidle kunnskap og læring.

Cleng Peerson (…) er kjent som utvandrernes stifinner, men er også et symbol på alle som våger å bryte opp fra det kjente og gi seg på vandring ut i det ukjente. 

Og det er det denne nettsiden gjør. Den formidler kunnskap, historie, som ellers kunne gått tapt. Det kan ha stor verdi for langt flere enn de som kommer inn på siden.

Om du er interessert i eller nysgjerrig på migrasjon – innvandring og utvandring – gjennom historien, så er denne siden midt i blinken. Den har et helt unikt innhold.

Og om du skulle finne på å tenke tanker som; “jo, men for meg er dette nå for sent. Jeg kan ikke noe om websider og sånt. Mitt felt er så snevert” les denne historien.

En helt unik nettside – det er din side! Med de fargene som passer deg, din målgruppe og dine tjenester. Med de fontene som er gode å lese og samtidig kan skape variasjon (hvis du ønsker det). Med bilder som er dine (eller som du på lovlig vis har lastet ned eller kjøpt – mer om bilder i WP Basis kurset). Og med din helt unike historie – dine tekster.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.