Du MÅ ikke, men du kan

Du MÅ ikke, men du kan

Alle som sier hva du MÅ og IKKE må

Har du en business, om den er vel etablert eller nystartet, så er det en stor mulighet for at du følger en del mennesker og andre bedrifter på div sosiale medier.

Og om så er, så har du sikkert til tider en feed full av diverse annonser for kurs, webinar og LIVE sendinger. Det meste med fokus på alle FEIL du kan unngå ved å kjøpe eller se på (og deretter kjøpe) eller hvordan også DU kan tjene et seks-sifret beløp over natta eller hva du bare MÅ henge deg på NÅ for ikke å falle utenfor osv osv.

Hvordan kjennes det?

Oppløftende?Inspirerende?Irriterende?Gøy?Frustrerende?

Kanskje har du hevet deg rundt og fortsatt hiver deg rundt og er med på det meste. Kurs her og der, diverse sendinger du følger, og noterer.

Du blir presentert for sannheter. Hva du MÅ gjøre og hva du IKKE må gjøre. Men det er veldig lite du faktisk MÅ, hvis du ikke vet HVORFOR….

Hiver også du deg med på alt?

På WPSkolen og i min egen bedrift så møter jeg deg som har tatt de fleste kurs. Som i iver og entusiasme hiver deg på neste og tenker at du MÅ jo komme deg ut med LIVE sendinger, eller hva det nå er som er INN akkurat nå.

Men så stopper det opp.Du vet ikke riktig hvor du skal starte.

Og opplevelsen er at du går GLIPP av noe STORT samtidig som du blir presentert for alle de andre (eller de få) som ser ut til å få det til.

Er det deg det er noe galt med?

Nei! Det er jo ikke det. Det er heller ikke noe galt med å ta online kurs, holde webinar eller kjøre LIVE på Facebook. Overhode ikke!

Bare du vet HVORFOR!

Å velge etter faktisk behov!

Om det er online kurs, webinar eller LIVE på Facebook

Kunnskap er makt heter det. Og det gjelder vel så mye i ditt liv og i din bedrift. Å ta kurs som dekker et behov, som gir deg mer kunnskap og viten som du så kan bruke til å utvikle bedriften, å utvikle deg, er GULL! Det handler bare om å velge det kurset du faktisk trenger.

Webinarer funker! For de som velger å virkelig sette seg inn i det, lager gode presentasjoner, er godt forberedt og lar det bli en vesentlig del av sin markedsføring.

LIVE er gøy og effektivt, om du VET at din idealkunde faktisk bruker tid på eks Facebook og mer enn gjerne ser deg LIVE der i 30 min.

Det er svært lite du MÅ, men mye du KAN gjøre.

Avhengig av hva ditt behov faktisk er, hva bedriften din faktisk er  OG… VIKTIGST…. HVEM DU faktisk selv ønsker å kommunisere med. Mao din idealkunde.

Og hva da om din idealkunde IKKE bruker all sin tid på sosiale medier. Hva om hun eller han er en som søker kvalitet, som trenger å dekke et behov, som gjerne søker på nett etter tjenester som også du leverer.Hva da?

Jeg skal la være å fortelle deg hva du MÅ, eller IKKE MÅ. Men jeg kan si litt om hva du KAN;

 • Du KAN sette opp din egen webside. Fra skrætsj. Selv om du aldri har gjort noe sånt før.
 • Du KAN ha kontroll på det som skjer på siden din
 • Du KAN, selv, optimalisere websiden din så du kommer høyt opp på Google når noen søker etter tjenster eller produkter du leverer
 • Du KAN selv ta eierskap til siden – lage egne salgssider, optinsider og landingssider
 • Du KAN være uavhengig av en designer, programerer eller et byrå – mao, uavhengig av andres tid og kapasitet.
 • Du KAN sette opp et onlinekurs med gratis løsninger i  WordPress som gjør at du kan teste ut og finne ut av hva og hvordan før du evt satser og investerer større summer i et system.
 • Du KAN fikse og ha kontroll på utrolig mye selv! Og dermed unngå å bli en del av hva som bare er INN akkurat nå.

Du Kan. Du MÅ ikke. Men du KAN.

Akkurat nå så KAN du få tilgang til opplæring, trening, og kunnskap om WordPress og hvordan du selv kan sette opp OG drifte og utvikle websiden for din bedrift.

 • Ingen årlig kostnad. Ingen skjulte kostnader. Én sum, én gang.
 • Det KAN gi deg et stort fortrinn fordi du beholde friheten din.
 • Du er ikke avhengig av hva som er trendy og INN over alt men kan utvikle bedriften din på nett  med sikkerhet om at du bygger den på et trygt og solid fundament.
 • Du KAN spare på å gjøre det nå, fordi prisene vil øke den 21 september.

Du MÅ ikke men du KAN.

Vi er her og vi brenner for å dele kunnskap og egne erfaringer om hvordan du KAN drive business på nett, med WordPress som platform. Hvis du vil, så er du velkommen inn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart