Coaching & Veiledning

Det spiller ingen rolle om du er en spirituell-coach, en karriereveileder eller helse-coach – vi finner deg ved å søke på nett. Med mindre du har en stor skare av kunder som aktivt promoterer deg, så er det på nett du møter potensielle nye kunder.

Søk etter coach på nett

Vi søker på ord som coach, coaching, veileder, hjelp med…, utmattelse, utbrenthet, hvordan… og masse mer. Og så søker vi kanskje også på geografi (coach i Lillestrøm, karriereveileder i Tønsberg ol), hvis ønsket er å møte deg ansikt til ansikt, hvilket kanskje utfases mer og mer i disse dager. For fler og fler har oppdaget muligheten som ligger i å møtes over nett og få hjelp over nett. Zoom, Skype, WhatsApp, FaceTime og vanlig telefon – alt ligger til rette for å både veilede kunder uansett hvor i landet de befinner seg, og få hjelp av en coach selv om vedkommende befinner seg mange mil unna.

Vi er alle en del av relasjoner

I desember presenterte vi to av medlemmene våre som i jobber som coach og veileder, via nett;
Silvia som driver Le Muzic Systems Coaching navigerer ut fra perspektivet «alt er relasjoner».

Le muzic

I desember fortalte hun litt om sin historie og tankene rundt hennes coaching tjeneste. Du finner den historien her.

Et møte med veggen

Annet-Kristin Andersen er den andre av disse to. Begge coacher de høysensitive. Begge har de en dyp lidenskap for å hjelpe.

anett-kristin

I sin historie, som du kan lese igjen her, deler Anett-Kristin sin reise som handler om å ha opplevd det mange kan kjenne seg igjen i – møte med den berømmelige veggen. Og erkjennelsen av egen høysensitivitet.

Coaching på nett

Det eneste du egentlig trenger er en enkel nettside. En nettside du kan utvide etterhvert, når behovet melder seg. Kanskje har du fysiske produkter du vil selge. Kanskje du vil opp med et nettkurs eller en medlems-plattform. Men det starter med den første nettsiden.

En enkel side der du kan presentere deg, dine verdier som coach og veileder, og mulighet for potensielle kunder til å ta kontakt.

Mer info om hvordan du selv kan gjøre nettopp det, finner du her.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.