Menneskelig bevissthet – en ubrukt ressurs i teknologiutviklingen

Le Muzic Systems Coaching navigerer ut fra perspektivet «alt er relasjoner».

Le muzic

Vi er alle en del av relasjoner

Alle som én sitter vi med nøkkelen til om vi vil trives i dem eller ikke. Hver og en av oss er en del av mange ulike relasjoner og hvordan vi bidrar i dem er helt avgjørende for om relasjonene fungerer eller ikke. Det er samtidig både en overveldende tanke og en stor frihet.

At vi påvirker alt og alle med våre tanker, følelser, ord og handlinger bekreftes av kvanteteorien; det finnes ingen handling uten innflytelse fra andre. Dette gir oss både et rikere spillerom og ansvar for å lykkes og trives i relasjonene vi er en del av.

Jeg coacher relasjonssystemer og enkeltmennesker til å kunne bruke kraften som ligger i at helheten eller enheten, er større enn delene den består av.

Helheten har sin egen intelligens og det er her potensialet ligger. Hvordan hver enkelt av oss bidrar til dette potensialet er avgjørende for relasjonssystemets levedyktighet.

Jeg leverer ulike coachingtjenester i bedrift, familier og en-til-en-coaching, og benytter prinsipper og metoder fra relasjons-coaching, co-active coaching, kvantemekanikk, systemintelligens, østlig og vestlig mystiske tradisjoner, med mer. Jeg tilbyr også kurs og workshops, ofte i samarbeid med andre! Siden min er orientert mot hele verden og all tekst er på
engelsk; men jeg jobber på norsk også.

Høysensitiv gründer

Historien bak min bedrift og nettside er summen av alt jeg står for! Jeg ønsket å jobbe som selvstendig, som den høysensitive gründer jeg er (jeg coacher også høysensitive gründere og er overrasket over hvor mange det gjelder). Som så mange høysensitive ble jeg syk av å jobbe på en måte som ikke fungerte for meg, og jeg slet med eksem og at jeg mistet håret av stress.
Eksemet klarte jeg å jobbe meg ut av heldigvis. Blank skalle bærer jeg med stolthet. Les mer her.

Jeg har gründet to ganger tidligere, men følte aldri at jeg kunne nok, hadde nok erfaring, klarte å ta betalt for tjenestene jeg tilbød (jeg er utdannet arkitekt og drev arkitektur-prosjektering i det private markedet tidligere). Jeg hadde min første WordPress nettside i 2017, men klarte ikke å få
den til å bli «min.» Jeg er bare nødt til å jobbe med menneskelig utvikling! Vi kan være, gjøre og bli så mye mer enn vi tror, og vi kan for første gang i historien virkelig utnytte det potensialet! For meg er det viktigere enn noen gang å heie frem menneskeheten.

Jeg ser mennesker og menneskelig bevissthet som en ubrukt ressurs i teknologiutviklingen vi er en del av.

Jeg ser mennesker og menneskelig bevissthet som en ubrukt ressurs i teknologiutviklingen vi er en del av. Derfor måtte jeg utvikle min egen bedrift og nettside selv, fordi jeg vil se den vokse fram, finne sin form og bli en base for hvordan jeg ønsker å uttrykke meg. Jeg er ikke i mål, men jeg er på nett! Alle gode ting er tre, ikke sant?

Etter uendelig mange læringsmoduler, VIP-medlemsskap og tilgang til WP-skolens kurs, klarte jeg til slutt å overstige all motstanden og kultivere frem en side som er på nett – og i stadig utvikling. Hovedgrunnen til at jeg er på nett nå, er på grunn av WP-skolens «walking their talk».

WordPress er en spennende verden

De har svar på alt! De deler villig og er svært pedagogiske i formidling og sin tid. «Jeg vil bli like proff som dere» tenkte jeg i begynnelsen. Det vil jeg stadig!

Jeg hadde ikke klart å lære meg alt uten WP-skolens støtte gjennom pedagogiske, skreddersydde videoer om funksjon eller generøse svar på mine tsunamier av spørsmål om uttrykk og innhold. Jeg har masse igjen å
lære, og jeg skal bli mye proffere.

WordPress er en spennende verden og jeg gleder meg over alt jeg får til. Det beste er å være på nett; ha et hjem til alt jeg vil formidle, dele, tjenester jeg vil leve av, og menneskelig utvikling jeg får være vitne til!

Det mest utfordrende har vært bratt læringskurve, at det har tatt sykt mye tid å utvikle innhold og side, nye fagfelt jeg aldri trodde jeg kom til å ta i, og
et marked i rivende utvikling. Det jeg er mest stolt av er å ha en nettside jeg liker uttrykket på, og som er i konstant endring – som styres av meg! Tusen takk WP Skolen, for at dere har hatt trua, «nudget» meg videre og stadig kommer opp med mer materiale jeg kan lære av!

Til deg som vurderer å sette i gang selv

Til deg som vurderer å sette i gang selv; starte din egen bedrift og sette opp nettside. Uansett alder og livsfase. Gjør det! Og gjør det sammen med WP Skolen! Du finner ikke vennligere, mer velvillige og proffere folk enn Kristin og Ragnhild!

WP Skolens digitale arkiv er en gullgruve; et hav av materiale å lære fra. Dersom du trenger coaching underveis, enten det gjelder hva du vil
utvikle, eller å utvikle deg selv, eller relasjoner du er en del av, vet du hvor du finner meg.

Lykke til og vi sees!
Takknemlig hilsen Silvie

Vil du følge Silvie videre?

Her finner du siden hennes.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Én kommentar

  1. En krevende reise. Bak dette ligger mye hardt arbeid og et nysgjerrig sinn, gjennom mange år. Jeg gleder meg til å se mer på siden din! Inger Kari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.