Trening i egen stue! Er du med?

En gang i tiden var trening det jeg levde av. Bokstavlig talt.

Body Pump, Yoga, Spinning, Personlig Trener. Jeg savner det innimellom. Stemningen. Å være skikkelig god-sliten etter en hard økt. Å se folk gå fra full forvirring på den første BodyBalance timen til mestring og smidighet etter en tid. DET var GØY!

Gode minner.

Tilgjengelighet

Jeg liker å trene, men må innrømme det blir mer skippertak enn daglig og jevnlig. Og så har jeg ikke lenger tid til (les; gidder å prioritere) å bruke 30 min av en dag for å kjøre til/fra et treningssenter. Jeg må ha ting lett tilgjengelig! Effektivitet;)
Så NÅ har jeg tegnet medlemskap hos Les Mills OnDemand! Knall kult! Alle mine favoritt-timer kan jeg nå gjøre hjemmefra. Jeg får ikke møtt kollegaer og kunder på den måten, MEN jeg får svetta like mye 😀
Og for meg funker det perfekt!

Å designe nettsider er litt som å være Personlig Trener

Hva vil du, hva er ressursene dine (tid ol) og hvor mye kan og vil du forplikte deg til det endelige resultatet? Vil DU ta ansvar for dine egne fitness-resultater og gjøre det som må til for å nå de mål du har satt deg?

Hva når perioden med Personlig Trener er over? Går du da tilbake til sofaen eller fortsetter du å møte opp tre ganger i uken og er med på gruppetimer og styrketrening i studio?

Ramler du rett tilbake til sofaen så må du kanskje ut med en ny runde med Personlig Trener for å komme i gang igjen, og igjen, og igjen… Det kan bli kostbart. Og litt kjedelig også når du innerst inne vet du kunne opprettholdt formen helt selv. DET ville gitt mestringsfølelse det!

Det er ikke lett første gang

Det er ikke lett første gang du blir med på en yoga time. Vektene ER blytunge første gang du prøver BodyPump. Og du kommer til å puste og pese mye mer enn hva som er behagelig når du tester ut Spinning.
MEN; gi det noen uker. Vær tålmodig! Ikke gi opp men møt opp på timene, uke etter uke. Det gir resultater, garantert. Smidigere – Sterkere – Bedre kondisjon.

Sånn er det også med nettsiden din. Når den ligger der ute på nett men aldri blir oppdatert så blir den rusten. Og om du skal bruke en designer hver gang du skal gjøre en liten endring så blir det kostbart på sikt. Og du kan få det til selv. Bare gi det litt tid. Ikke gi opp. Tør å prøve og feile. Og før du vet ordet av det har du laget en egen salgsside, fiksa et blogginnlegg eller til og med satt opp en helt ny nettside.

Jeg har tenkt å komme i gang med «gamle» favoritt treningsformer! On demand! Fra egen stue!
DU kan komme i gang med egen nettside! WPBasis – fra egen stue!

PS: Vi kommer til å spare både tid og penger på sikt begge to. OG kan klappe oss på skulderen for god innsats etterpå:) Er du med?

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.