På høy tid å oppgradere nettsiden?

https://www.youtube.com/watch?v=WPesq8oHSxc&feature=youtu.be

Du ser at nettsiden din trenger en oppgradering.

Nettsiden til bedriften din trenger et nytt utseende og bli oppdatert. Du har sett det lenge, men ikke fått gjort noe med det.

Selv om det meste av info finnes på nett, så stopper det gjerne opp fordi all info du finner når du søker er på engelsk. Det er ikke det at du ikke kan engelsk, men alt blir så rotete. Så siden din forblir slik den har vært (litt for) lenge.

Tenk om siden din ble løftet til et nivå som er i tråd med de verdiene du har i bedriften din.

Tenk deg at siden din virkelig representerte bedriften din. At den var akkurat så fin som du ønsker den skal være. Brukervennlig. Smart lagt opp med tanke på søkemotorene. Enkelt for kunder å finne frem på. Og en side du selv kunne administrere.

3 veier til mål

  1. Du kan søke vilt på nettet for å finne svar på alle små og større utfordringer som dukker opp underveis. Det er enormt mye informasjon der ute. Kurs, medlemsplattformer, blogger og youtube videoer. Masse nyttig og bra, men også så masse at du fryktelig lett går deg vill.
  2. Du kan leie inn en designer eller designbyrå som kan fikse siden for deg. Behagelig og resultatet kan bli både lekkert og funksjonelt. Baksiden er at det krever et visst budsjett. Og du kan ende opp med å gjøre deg selv avhengig av en tredjepart uansett hva du ønsker å gjøre av endringer på siden senere.
  3. Du kan fikse dette selv!

For innerst inne ønsker du å selv ha kontroll på siden. Det er noe befriende i tanken på å kunne gjøre endringer akkurat når det passer deg! Å ha kontroll både på innhold, design men også kostnader.

Det finnes ingen løsning som passer perfekt for alle.

Poenget er;  Har du sett lenge nok på nettsiden din og innsett at det er på høy tid å gjøre en justering og oppgradering, så er det fullt mulig å gå i gang med det nå. Bokstavlig talt. Uten å måtte sjekke ut priser fra ulike leverandører eller vente til designer har ledig kapasitet. Du kan starte nå. Og i eget tempo lage siden din akkurat slik du ønsker den skal være.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.