Om ideer, kontroll, eierskap og venteliste

Om ideer, kontroll, eierskap og venteliste

Ah! En genial bloggidé som er perfekt å få publisert NÅ!

  • En link som av ”mystiske” årsaker linker feil og må rettes opp.
  • En optinboks som trenger ny tekst.
  • Et bilde som skal byttes ut.
  • Små ting som blir VELDIG viktig om du ser for deg at det skal fikses NÅ!

Å bygge en nettside er én ting. Å drifte den er ikke helt det samme.

Nå en nettside lages så er fokus her og nå. Du velger deg ut bilder og tekster som er best, i dag, men hva om 6 mnd? Om 2 år? Eller allerede i neste uke? Hva når du får de geniale idéene som det er for dumt å la passere; sender du beskjed til designeren din om at det må fikses så snart som mulig eller gjør du det selv?

Det handler om å ha eierskap til din egen nettside.

De av oss som ikke kan mekke bil må pent forholde oss til verkstedets åpningstider og belage oss på å vente…
Fordelen har de som faktisk kan litt om bil. Eller det å snekre, eller strekke ledninger, eller strikke sokker eller bake gode kaker eller skrive gode tekster… Poenget er; det du KAN, eller velger å lære deg, gir deg frihet. Du har kontrollen. Du kan selv velge. Færre utgifter og mer eierskap.

Utviklingen på nett skjer, som kjent, i et rasende tempo. Samtidig skal vi ”alle” ha nettside, og gjerne også onlinekurs, nettbutikk og medlemssider. Vi skal ”alle” drive listebygging og skape oss stor suksess på nett. Det er en stor omveltning.

ideer

Hvor godt forberedt?

Hvor godt har du planlagt eller tatt beslutninger om eget eierskap til din nettside?
For en nettside er ikke en privat greie eller ubetydelig sak som du bare kan overse. Den ER din business på nett. Spørsmålet nå er hvor stor kontroll du selv ønsker å ha.

Når de geniale bloggideene ramler ned i hodet, kan du skrive de ned noe sted? Trenger de å bli publisert med en gang? Om du skal gjøre det selv; har du lært deg hvordan (sånn rent teknisk)? Eller kvier du deg for å trykke feil eller ikke klare å gjøre det bra nok så ideen forblir en ide….?
Om du har en som gjør jobben for deg, hva koster det deg? Er det en kostnad du har budsjettert? Og som frigjør deg i tid, så du kan fokusere på andre ting. Eller kvier du deg for å sende bort jobben fordi du frykter fakturaen som kommer i andre enden?

Det ene er ikke bedre enn det andre, så lenge du vet hva DU legger i det å ha kontroll på egen nettside. Hvis det er å ha en eller flere til å drifte siden for deg, så supert. Bare sørg for å ta med den utgiften som en del av budsjette.

Om budsjett står i veien for å søke hjelp eller du vil ha 100% kontroll selv (og lære masse på veien), så hopp i det! Læringskurven kan være bratt men desto mer spennende. Og følelsen når du får det til; Ubetalelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart