Når starter WP Basis? Og hvor møter jeg opp?

Det nærmer seg lansering av WP Basis, og et av spørsmålene jeg har fått flere ganger nå er: Hvor arrangeres kurset? Og hvor møter jeg opp?

Svaret på det er: Akkurat der det måtte passe deg!

Du trenger i prinsipp bare en datamaskin, laptop, nettbrett eller telefon for å få tilgang til innholdet i WP Basis. Og en brukbar internett forbindelse.

Jeg har hatt et par annonser gående, hvor det har stått at WP Basis kommer i løpet av våren…. Og for noen dager siden fikk jeg en kommentar på den……om at nå er det snart sommer!

Det har tatt lengre tid enn jeg hadde beregnet å bli ferdig. Og velger du å kjøpe nå, så vil du se at det fortsatt mangler noen videoer, og tekster. Men jeg vet at mange venter på å komme videre etter å ha tatt WP Intro kurset.

Derfor blir det en pre-lansering av WP Basis og WP Basis VIP til dere som står på venteliste, eller har tatt WP Intro!

Hva innebærer det? Jo, det betyr at du som står på venteliste for WP Basis vil motta et pangtilbud i løpet av de nærmeste dagene.

WP BASIS

Jeg har valgt å gi to alternative tilbud. Det ene er tilgang til WP Basis sine seks hovedmoduler til en engangspris, med tilgang til en facebookgruppe hvor man kan stille spørsmål om innholdet i kurset og få hjelp både fra administratorer og andre medlemmer i gruppa.

WP BASIS VIP

Alternativ to har jeg kalt WP Basis VIP. Det blir en medlemsbasert ordning hvor de som velger å bli medlemmer får tilgang til alt nytt innhold som kommer fremover. Det vil si at alt læringsmateriell som blir produsert fremover, blir tilgjengelig for deg som er medlem.

Kun VIP medlemmer vil få mulighet til prioritert support via mail, og de får også tilgang til en egen medlemsblogg med spørsmål og svar.

Kurs og oppslagsverk i ett!

WP Basis er kanskje ikke helt som andre nettkurs du har tatt. Det er et kurs, i den forstand at du lærer å sette opp/drifte/administrere en WordPress side. Men, innholdet kan også brukes som et oppslagsverk, hvor du lett kan finne akkurat den funksjonen du trenger der og da.

Trenger jeg WP Basis hvis noen har satt opp siden for meg?

Ingen er like, så noen vil sikkert ikke trenge kurs i tillegg til opplæring av en webdesigner/utvikler, mens andre vil ha stor nytte av tilgang til opplæring i ettertid. 

Årsaken til at jeg valgte å si opp alle mine kunder og satse på WP Skolen, er nettopp det at jeg og mine samarbeidspartnere har sett behovet av videre opplæring/oppdatering etter at en webside er ferdig bygget. Eller kanskje vi skal kalle det en brukermanual i WordPress på norsk? WP Basis fungerer som det også.

Målet med WP Skolen er å kunne hjelpe deg å administrere WordPress sidene dine selv. Dersom du ønsker å sette bort hele, eller deler av jobben har du mulighet til å be en av samarbeidspartnerene om hjelp. Du finner dem under https://wpskolen.no/om-oss/

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.