Har du kontroll som daglig leder av egen bedrift?

«Du, jeg har hatt bokettersyn og ble skyldig 820 000 i straffeskatt!» Personene i andre enden av telefonen var superfortvilet og lurte på hva han skulle gjøre. Denne straffen endte i konkurs, et hus som ble solgt på tvangsauksjon og en skilsmisse.

Og dette er ikke den eneste historien jeg har i min «historiebok» Jeg kunne ha fortalt mange. Og felles for de alle er at dette er personer som ikke bevisst har gjort noe ulovlig, men som ikke har hatt kontroll på businessen sin. Ikke hatt kontroll på alle de oppgavene som må gjøres når du er daglig leder i eget miniforetak og har rollen som både økonomi sjef, markedssjef, HR sjef og utviklingssjef i tillegg til daglig leder rollen. 

Digital klubb for deg som er leder i eget foretak

Jeg heter Trude Emaus og er startmotor i DL klubben. En digital klubb for deg som er daglig leder i et miniforetak og skal sjonglere alle hattene på en gang. Jeg brenner for å hjelpe slike som han som fikk straffeskatt, slik at de ikke ender opp med konkurs, et hus som går på tvangsauksjon og skilsmisse.

Jeg har vært både HR sjef, økonomisjef, daglig leder og forretningsutvikler i forskjellige selskaper. Jeg har også startet og drevet min egen lille business tre ganger. Jeg har kontroll på hva som kreves av myndighetene for å drive egen business i Norge, men har og kjent på frustrasjonene av å være alene og ikke ha helt oversikt, jeg har kjent på avmakten av å ikke rekke over alt, og jeg har kjent på skammen over å ikke mestre.

WordPress og WooCommerce for å skreddersy medlemsportalen

Siden min business er veldig digital og mye av det jeg gjør skjer inne i min medlemsportal er det viktig at jeg selv lager og holder min nettside og medlemsportalen levende og oppdatert.  Jeg har valgt å bruke Word Press og WooCommerce.  Og jeg elsker alle mulighetene! Jeg kan skreddersy min portal slik jeg vil ha den og slik at den løser utfordringene til mine kunder. Mulighetene er utallige! Jeg har koblet på Thirve for å løse opt’iner og jeg bruker Campaign Monitor for å holde styr på mailer til medlemmer og andre interesserte. Inne i Word Press fant jeg og en guide i forhold til å få på plass persovernerklæringen riktig og i henhold til GDPR, og den var helt super.

DL Klubben

Og en ting kan jeg si med sikkerhet; uten WP skolen, Kristin og Ragnhild hadde dette vært en mye større jobb. Jeg tror nok jeg uansett ville brukt WordPress og WooCommerse i stedet for noen av de andre løsningene som finnes på markedet, nettopp fordi det er så fleksibelt og jeg kan få det slik jeg vil. Men på grunn av at det er så fleksibelt er det også veldig deilig å vite at jeg har eksperter i «ryggen» som har oversikt og kan gi meg gode råd om løsninger.  Det er som jeg sier til mine medlemmer i DL klubben, det du gjør ofte blir du god på! Og WP skolen som hjelper alle sine medlemmer OFTE er super gode og en veldig viktig partner for meg.

Digger både WordPress og WP skolen!!

God jul folkens! Og sjekk gjerne ut DL klubben

Vil du lære mer av Trude?

Sjekk ut DL Klubben her!

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.