Farvel til Hybrid Connect – Velkommen Thrive Leads!

Lurer du på hva i all verden jeg snakker om?

De fleste firmaer som har en webside, tilbyr et nyhetsbrev eller kanskje en gratis ebok som kan være til hjelp for kundene deres.

Man bruker gjerne en epost tjeneste fra MailChimp, Campaign Monitor eller Aweber til å sende ut brev til kundene sine. Men noe de har til felles er at “optin boksene” ikke er særlig intuitive.

Hva en optin er for noe?

Det er en “boks” man kan legge igjen navn og epost adresse, hvis man ønsker å få f.eks tips og nyheter fra deg.

Et eksempel på et skjema fra Campaign Monitor ser du her. Ikke særlig spenstig!

Men så kom Hybrid Connect. En plugin som gjorde det mye enklere å sette opp optins som både var fleksible og enkle i bruk. En typisk optin boks fra Hybrid Connect kunne se sånn ut:

Den er jo kanskje ikke helt på trynet, men når jeg fikk en mail i begynnelsen av januar om at det var en ny og bedre versjon på gang, så tenkte jeg….Jippi! Jada, jeg vet hva du tenker, men så lite skal det til å få en webnerd happy 🙂

Nykommer’n heter Thrive Leads!

Og den er en “søster plugin” til Thrive Content Builder, men den fortjener ett eget innlegg.

Thrive Leads er bygget opp på en helt annen måte enn Hybrid Connect, og gjør at du kan bygge kule optins med enkle dra og slipp funksjoner. Og nesten ubegrensede muligheter for utseende.

Det følger med et utvalg av templates du kan bruke som utgangspunkt, men som du ser i videoen under, så kan man bygge de fra scratch også på no-time!

Her er et utvalg av noen av template’ene som kommer med Thrive Leads:

Thrive Leads gir deg mulighet til å sette opp grupper med optins, slik at du kan sette opp flere forskjellige og kjøre split tester for å se hvem som konverterer best.

Alle hater pop-up’s som dukker opp 2 sekunder etter at du har kommet inn på en webside!

De blir klikket vekk i 99,99% av tilfellene

Med Thrive Leads kan du sette opp en lightbox som dukker opp når en person er på vei ut av websiden din. Når boksen popper opp da, er den langt mindre irriterende.

Jeg hater pop-ups, vil IKKE ha det på siden min

Det er selvfølgelig helt opp til deg, men enten du liker det eller ikke, de konverterer!

Her er ett eksempel på en template, i løpet av få minutter kan du gjøre den til din egen. Det er bare å klikke på teksten og begynne å redigere i “live modus”:

Det finnes en masse forskjellige valg for hvor og når optinboksene skal brukes. F.eks:

  • Tids baserte optins som ikke vises før det har gått 2 minutter
  • Optins som dukker opp når en leser har nådd slutten av artikkelen din
  • Exit-intent skjemaer, det er de som dukker opp når noen er på vei ut av siden din.
  • Shortcode optins, design en optinboks og lim inn shortcoden akkurat der du måtte ønske. Midt i teksten, eller i en sidebar.

Du velger selv om de skal være statiske og ligge på et fast sted, som den som ligger på hjem siden her på WP skolen. Eller om de skal være dynamiske og dukke opp på strategiske steder og tidspunkter.

Thrive Leads fungerer med alle de “store” leverandørene. I praksis så fungerer den med alle leverandører som kan gi deg en html kode for en enkel optinboks.

 

Det var da fælt til reklamering, er du sponsa?

Nei, jeg får ikke betalt for å skrive om noe som helst, men linkene på siden her er affiliate linker. D.v.s. at jeg får en provisjon av salget om noen klikker på en link og kjøper. Og alt av affiliatelinker går direkte til Kiva. Jeg er super fornøyd med denne utvidelsen selv, og bruker den på alle sider jeg setter opp.

Om du ikke har tenkt å kjøpe noen plugin, så anbefaler jeg uansett å følge med på bloggen til Thrive Themes. Shane Melaugh er en av få internet markedsførere jeg fortsatt har respekt for. Både themes og plugins fra Thrive er supre, det gjøres hele tiden forbedringer og nye funksjoner legges til. I tillegg har de en svært god support.

Thrive Leads gjør webdesignerens jobb enklere, men det aller viktigste er at den gir deg flere potensielle kunder fordi flere vil komme til å sette navn og epost på din liste!

Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.