Bonjour fra Provence

Bonjour! 
Jeg er EVA, og for 8 år siden tok jeg mitt livs mest crazy avgjørelse, og flyttet til PROVENCE. Og her bor jeg fortsatt med min franske kjæreste, og våre norsk-franske tvillinger på 6 år.

Eva i Provence

Allerede det første året startet drømmen om en blogg – men jeg visste ikke helt hva den skulle handle om.Det kunne jo være så mangt… Frankrike er et rikt land, og det var utrolig mye å blogge om. 
Men etter hvert som jeg ble mer og mer fascinert over det franske kjøkkenet, og den franske lidenskapen til god mat. Og ikke minst alle de gode råvarer og alle de lokale produktene. Ja, da begynte også drømmen om en matblogg med litt personlighet. For når jeg som serverte posesupper og ferdigretter til middag, lærte hvor enkelt det faktisk var å lage hjemmelaget mat fra bunnen av. Og hvor mye bedre det smaker – og ikke minst – hvor mye bedre det er for kroppen, å spise ren mat. 
Ja, da ble det plutselig klart at dette var var noe jeg hadde lyst til å dele med verden! 

Eva i Provence

Så etter noen måneder bak mac´n, og masse hjelp fra WP-skolen, så bloggen EVAiPROVENCE.no sitt første skjermlys i februar 2018. 

https://evaiprovence.no/

Og siden den gang har jeg nesten daglig postet gode, lette og sunne oppskrifter. Og innimellom krydret med personlige erfaringer fra å være norsk i Frankrike. Eller tatt med leserne mine på virtuelle turer til flere av perlene langs riviereaen og Cöte d´Azur.

Hardt men morsomt

Å drive en blogg er hardt arbeid. Og det er ingenting som kommer av seg selv. Men det er også utrolig morsomt. Lærerikt. Inspirerende. Spennende. Og det har gitt meg en frihet jeg ikke kunne drømme om. Jeg elsker jobben min. Og selv om jeg er min egen sjef, så er det veldig sjeldent at EVA ikke logger seg på daglig, og deler fra PROVENCE🙂 Det gjør jeg med glede!

Så er du en av de som går med en drøm om å starte ditt eget nettsted, så har jeg egentlig kun ett råd til deg:Just do it! Hopp i det – og ikke vent til du er helt klar. Jeg er nesten helt sikker på at du ikke kommer til å angre!

Bisous fra Provence!

Vil du ha tips til hvordan du kan kose deg litt ekstra i julen med søtt og god samvittighet?

Klikk her for å laste ned Eva sitt oppskriftshefte.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.