Hvordan vise utdrag og ikke hele innlegg på bloggen?

Hvordan vise utdrag og ikke hele innlegg på bloggen?

Når du velger forsiden eller en statisk side for visning av blogginnlegg, så vises hele blogginnlegg under hverandre.

Dette er vanlig standard i mange WordPress themes, men det er også mange theme som kommer med ferdig definerte bloggmaler. Da trenger du vanligvis ikke gjøre det jeg skal vise deg nå.

Men, la oss si at du bruker et av WordPress sine egne theme, f.eks TwentySeventeen. Da vises blogginlegg slik du ser i videoen over. Du må scrolle, og scrolle…..helt til du kommer til neste innlegg.

Hvis du er som meg, og har problemer med å fatte deg i korthet, så bruker du «more tag’en» for å vise utdrag + les mer link på forsiden av bloggen din.

Du velger selv hvor du vil plassere <!—more—> tagen, men det er smart å sørge for at minst to blogginnlegg vises i skjermbildet på bloggsiden din. Da ser folk med en gang hvordan bloggen din er organisert.

Sett inn mer skille - more tag

Det å skrive lange blogginnlegg er ingen ulempe i seg selv. Det er mange som sier at du bør begrense det til 2-300 ord, men der er jeg helt uenig!

For det første så er det et faktum at lange artikler, uansett om det er en side eller et blogginnlegg, ranker høyere i søkemotorer enn korte. Og for det andre, så handler det om å treffe ditt publikum. Er innholdet du publiserer av interesse, så vil de som besøker siden din lese lange innlegg.

Men på forsiden av bloggen din, der kan det være smart å vise kun utdrag 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart