Hvordan lansere nettsiden FØR du har innholdet klart?

Da jeg laget denne videoen så tenkte jeg; driver jeg nå og motsier deler av WP Skolens filosofi? For her inne finner du masse stoff om viktigheten av å ha iallfall noe innhold på plass før du setter opp nettsiden, samt tips til hvordan planlegge. Og så sier jeg nå at du kan lansere FØR innholdet er klart???

Bakgrunnen er at vi vet mange av dere ikke har lyst til å gjemme vekk nettsiden bak en Maintenance-mode (“Denne nettsiden er under utvikling”) For hva da når potensielle kunder ramler inn på siden, før du er helt klar?

Dessuten kan det være at prosessen på baksiden med å lage alle tekstene og finne riktige bilder tar litt mer tid enn du først hadde tenkt. Og du ønsker ikke å lansere før det du har skrevet er godt nok. Hva da?

Hvordan lansere nettside med nye, innebygde funksjoner i WordPress

Det er det jeg viser deg i videoen over – hvordan du nå faktisk KAN lansere hele forsiden din før du har noe som helst innhold på plass. Og uten at du trenger å investere i ekstra plugins. Det eneste du trenger er:

  • Å ha en idé om hva slags info du skal ha på denne forsiden, som feks kort tekst om deg/din bedrift og kontakt informasjon
  • Vite hvilke farger du skal ha på nettsiden (se egen blogg om hvordan du finner det her).
  • Ha bilder klare i mediabiblioteket

Resten løser du via vanlig WordPress Editor og en gratis utvidelse tilpasset nye Gutenberg – Kioken.

Er du klar for å prøve?

Ta en titt på videoen over, last inn Kioken plugin og lek deg med ny side.

https://wordpress.org/plugins/kioken-blocks/
Kristin Skjæringrud
Kristin Skjæringrud

Kristin Skjæringrud er "rektor" på WP Skolen og mener at WordPress kan brukes til (nesten) alt. Men først og fremst til å bygge nettsider med ;-)

Artikler: 143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.