Hvordan bruke tastatursnarveier i WordPress?

Hvordan bruke tastatursnarveier i WordPress?

Vi har vært innom samme tema tidligere, men mange har ikke fått med seg at disse snarveiene også fungerer med blokkredigering.

Overskrifter

Når man skriver en artikkel i WordPress, så bruker man vanligvis «Enter» tasten til å komme seg videre til neste avsnitt. Hvis du skal sette inn en overskrift, så er det helt unødvendig å klikke på + tegnet først, og deretter søke opp blokka for overskrifter. Skal du sette inn en H2 overskrift, så skriver du bare inn to hashtagger, etterfulgt av et opphold, og blokka konverteres til en overskriftsblokk.

Overskrifter

Punktlister

Samme prinsipp her, klikk «Enter» for å avslutte et avsnitt og start så en punktliste ved å taste inn en * + et trykk på ordskiller, og du har en punktliste. Eller skriv inn 1. + et trykk på ordskiller og du starter en ordnet punktliste.

Punktlister

Skillestrek

Avslutt forrige avsnitt, og skriv så inn 3 bindestreker — og du har en skillelinje(fungerer ikke midt i et avsnitt som du ser ;-))

Skillelinjer

Og igjen….

Bruk / for å søke i blokker

Bruk / for å søke i blokker. Søker du f.eks etter bilde, så vil du få opp (nesten) alle blokker som har med bilder å gjøre. (En del plugins er fortsatt ikke oversatt til norsk.)

Andre tastatursnarveier

Alle andre tastatursnarveier finner du her.

Klikk de tre prikkene øverst i høyre hjørne og du vil få opp andre tastatursnarveier som kan brukes med blokkredigering.

WP Basis + VIP tilbud i mai!

Kjøper du WP Basis kurset før 1. juni får du VIP medlemskap gratis den første måneden, deretter kun kr 599,- ink.mva pr mnd. Prisen låses så lenge du er aktiv medlem.

Fra 1. juni går prisen opp til kr 999,- pr mnd, men kun for nye medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Tilbakestill passord

Gjenopprett passordet ditt

En link for å gjenopprette passord vil bli sendt deg på e-post.

Tilbake